Jump to content

Hellogamer

Medlemmer
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har noen som vant koden fått kjøpt på Elkjop? Har prøvd å kjøpe siden i går, men siden laster i det uendelige og kjøpet går ikke gjennom.
 2. Jeg kjøpte en på finn til 8500, men fikk tak i en i cdon slippet uken etter og solgte da denne til 8500. Det er noe mer tilbud i oslo området, så da blir vel prisene presset litt ned. Jeg solgte i Stavanger og her var det kun 3 stk til salgs, den billigste til 9k. Så det er nok forskjell på område som det ble sagt over.
 3. Snakket med rådgiver i banken idag. Får ikke lån uansett hvordan jeg putter det. Så da tenker jeg å by på den billigere leiligheten med min EK. Men der og mener rådgiver at megler skal spør i banken om jeg får finansiering fra dem (med tanke på fellesgjelden) og da må de svare nei, så da får jeg ikke kjøpe likevel, til tross for at jeg kan betale prisantydning med oppsparte midler. Er det noen som har hatt erfaring med slikt? For megler kunne ikke brydd seg mindre, når jeg forhørte meg om dette på visning og mente at så lenge jeg har pengene, så burde det være greit? Eller er det noe borettslaget skal sjekke før de «godkjenner» meg dersom jeg får kjøpt? Og hva sier loven? Er jeg nødt å gå gjennom banken uansett?
 4. Jeg har tre barnehagebarn og ut i fra min erfaring, må man få ungene tidlig. Jeg fikk tre før 30, og nå 30+, kjenner jeg at det er for slitsomt 🤣 nå vil jeg ikke mer..men du vet aldri. Plutselig savner jeg det. Man glemmer fort de søvnløse nettene og omgangssyken. Og sjeldent noen angrer å ha fått barn. Det finnes ikke perfekt timing, noe vil alltid mangle eller kunne vært bedre. Så bare gå for det! Og til dere som setter opp fordeler og ulemper med å få barn: ingenting kan måle seg med det mest dyrebare skattet som fins 🥰 Bare sånn litt mine tanker rundt dette. Men i det store og hele, jeg er enig, ja, det burde bli gjort mer attraktivt å få barn fra staten sin side.
 5. Hvis det har gått greit tidligere ville jeg bare prøvd igjen noe senere. har fått opp flere error når det har vært litt stor pågang som har gått vekk av seg selv noen timer senere.
 6. I mitt tilfelle så har jeg nok inntekt til å få lån til boligen, men har 3 barnehagebarn som gjør at belåningsevnen min havner på 0,- Skal snakke med en rådgiver fra banken på mandag, han sa kanskje de kunne revurdere etter ytterligere info og mas fra min side.
 7. Her er finn kodene. får ikke til å sende lenke? 208149727 208342642 Ingen andre må kjøpe disse til jeg får bestemt meg! 🤣
 8. Det er sånne ting jeg har vært redd for med tanke på det «å gå i fella». Ble og noe skeptisk med tanke på at to leiligheter fra samme borettslag har blitt lagt ut med kort mellomrom. Trenger selvfølgelig ikke være noe mystikk bak, men skal forhøre meg i nabolaget for sikkerhetskyld
 9. Litt offtopic, men crypto vås er vel det beste som har skjedd meg 😁😁😁
 10. Tror ikke det. Men skal dobbeltsjekke med megler. Står i salgsoppgaven at avdrag er inkl i felleskostnad. 3k i måneden.
 11. Jeg tenkte til å begynne med at den første leiligheten var no brainer pga lavere månedskostnad, men det lønner seg egentlig mer å slippe å ta opp lån for meg. Siden fellesgjelden har lavere rente enn deg jeg ville ha fått. + fradrag på skatten som du sier. Det siste store lånet ble tatt opp i 2017 og skal vare helt til 2055. Jeg trodde dette var altfor lenge..men hvis 40-50 år er «vanlig» så er vel det og greit..
 12. Har lurt litt på dette. Megler var usikker og sa jeg måtte høre med banken. Hvis jeg kjøper med egne midler, må jeg gå gjennom banken og få dekning for fellesgjelden? Noen som vet? hvis ikke jeg tar opp noe lån, har jeg jo «bare» de 8500 i felleskostnad pr måned. Og dette klarer jeg å betjene så klart
 13. 600 på sparekonto, 50 i aksjer og rundt 300 i crypto, som jeg helst vil slippe å måtte ta ut, hvis jeg får litt lån i banken 😁
×
×
 • Create New...