Gå til innhold

ikkesidet

Medlemmer
 • Innlegg

  348
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ikkesidet sine prestasjoner

38

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hvis vannflommen hadde vært en lokal flom. Hvorfor sa ikke da Jehova Gud til Noah at han skulle dra til et annet sted. Hvorfor skulle Noah ha alt arbeidet med å bygge en stor ark for at mennesker og dyr skulle kunne overleve. Ifølge bibelens beskrivelse var arken en stor, flytende kiste eller kasse som ikke hadde baug eller akterstavn. Den trengte ikke noe slikt for hensikten var bare at den skulle flye på vannet. den var 300 alen lang, 50 alen bred og 30 alen høy. En mener at en alen var mellom 45 og 60 centimeter lang. Hvis vi regner med det minste tallet, vil arken ha vært 135 meter lang, 22,5 meter bred og 13,5 meter høy. Det er først i den senere tid at det er blitt bygd båter som, er større. Arken hadde et nederste, et mellomste og et øverste stokkverk. ( 1.Mos 6:14-16) Ifølge disse var arken på 41 000 kubikkmeter. Hvis vi regner med at om lag 3000 kubikkmeter gikk bort til dekksplanker og dekksbjelker og andre ting inne i arken, ville det likevel være 38 000 kubikkmeter igjen som kunne utnyttes. Dette tilsvarer 1000 godsvogner på 38 kubikkmeter. Arken kunne således romme like mye som 20 godstog med 50 vogner.
 2. Bibelen forteller at Jehova Gud sa til Noah at han vil utslette denne onde verden av mennesker ved en vannflom fordi alt kjød hadde fordervet ( polygami) sin ferd på jorden. Ekteskapet ble vanæret. 4 par ektepar som overlevde var opprinnelige norm for ekteskapet i Edens hage for hver mann hadde bare en hustru. Lokal ? 71 % av jordoverflaten er dekket av vann. Den gjennomsnittlige havdybde er 4000 m.
 3. legg merke på Matt :24:12: Lovløsheten tar overhånd , forstår vi at det fins korrupte politifolk.....
 4. Det er ikke jeg som rett. Men bibelen har alltid rett når den sier: Det skal bli pest mange steder ( Luk 21:11) Det skal være jordskjelv mange steder( Matt 24:7) Det skal være hungersnød ( Matt 24:7) Lovløsheten tar overhånd ( Matt 24:12) Folk skal reise seg mot folk og rike mot rike ( Matt 24:7)
 5. dessverre, de driver ikke med politikk du muslim skal gjøre Norge til hore land, takke være falsk religion hjelp av korrupte politiker
 6. Snart kommer FN å gripe inn for de har fått nok av falske religioner. I et forsøk på å styrke menneskenes forhåpninger erklærte FN fredsår med temaet å sikre freden og fremtiden for menneskeheten. De krigførende nasjoner ble oppfordret til å legge ned våpnene. Verdens falske religioner som alltid har vært ivrige etter å stå på god fot med FN. De ønsker å påvirke FN til sin egen fordel. De er skyldig i krig, fattigdom, sult.
 7. enig men de sier ikke hva hva slags religion de tilhører
 8. Riket ikke opprettet med makt til å herske på pinsedagen år 33 e.kr Jesus ventet på å motta Riket. Heb 10:12-13: Men han har frambåret ett offer for synder og har deretter for alltid satt seg ved Guds høyre hånd og nå venter han bare på at hans fiender skal legges til skammel for hans føtter. 1914 Apg 2:19-20: Om jeg vil la under skje på himmelen i det høye og tegn på jorden i det lave, blod og ild og røykskyer, solen skal bli til mørke og månen til blod for for herrens dag kommer, den store og hellige.
 9. Åp 12:10,12 : Og jeg hørte en høy røst i himmelen si: Fra nå av tilhører frelsen og styrken og riket vår Gud og makten hans salvede for våre brødres anklager er kastet ned, han som anklaget dem for vår ( Jehova ) Gud dag og natt. Derfor fryd eder, I himler og I som bor i dem. Ve jorden og havet for Djevelen er fart ned til eder i stor vrede fordi han vet at han bare har en liten tid. Derfor mener vi at Jesus opprettet Gudsrike i 1914 og djevelen kriger 1. verdenskrig
 10. skitne knep for å ødelegge norske lover hva skal vi gjøre, ber om FN gripe inn
 11. Jesus opprettet Guds rike ( himmelrriket) i 1914
 12. kan horkarl lage norske lover, men hvordan , nettopp falske religion bruker korrupte politikere
 13. Store norske leksikon sier at bare Jehovas vitner hadde rett i 1914
 14. falske religion bruker korrupte politikere å lage lover
 15. Jehovas vitner, den eneste trossamfunn som ikke tror på helvete. Men alle religioner tror på helvete Loven er allerede ødelagt av falske religion. Falske religioner skal IKKE røre norske loven. Pass deg
×
×
 • Opprett ny...