Jump to content

anjaek

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by anjaek

 1. Ja også mene dem sjøl at dem ikke e urimelig, fordi dem ikke har "bestemt pris på konsollen" enda. (fordi dem liksom ikke har solgt konsollen aleina)
 2. https://www.obs.no/elektronikk-og-underholdning/underholdning/konsoll/2085071?v=Obs-711719396208 https://www.obs.no/elektronikk-og-underholdning/underholdning/konsoll/2085063?v=Obs-711719396307
 3. men er ikke sånn CDON har operert tidligere ang ps5. Da har de registrert i kort tid før pakkene ble sendt ut. Så vil nok tro de har på lager nå og sender ut asap
 4. Lurte bare på om det var mulig, takk for svar.
 5. asus rog strix xg27uq Utifra det jeg har funnet ut så har den hdmi 2.0 innganger... hmm, enn hvis jeg har en kabel som har hdmi (men mest sannsynlig 2.0) i den ene enden og displayport i den andre, vil jeg da kunne få 4k@120hz?
 6. Hei! Jeg har ps5, og en topp topp skjerm med 4k oppløsning og 144 hz. Har funnet ut i etterkant at den har to hdmi 2.0 innganger. Og at ps5 kabelen som følger med konsollen er en hdmi 2.1 kabel (?). Vil jeg bare få 60 hz da? Er jo helt bortkasta å ha en så bra skjerm når jeg da ska bruke hdmi 2.0 og ikke få maks ut av konsollen... Hvordan kan det ha seg at en gamingskjerm til 10k bare har hdmi 2.0? Er det fordi de tenker at folk bare blir å bruke pc og displayport? Har dere noen tanker/tips til meg? er ikke helt ekspert på alt dette ennå, men ville gjerne få mest mulig ut av konsollen, noe som også var grunnen til at jeg kjøpte en 4k gamingskjerm med 144hz..
 7. Takk for svar. Har bare et spm til ang dette her.. Har en skjerm i 4k og 144 hz, men pga snakket her så studerte jeg den, og skjermen har to hdmi 2.0 innganger, vil det gjøre at jeg ikke får optimal fps og 4k selv om kabelen er hdmi 2.1?
 8. Æ godte mæ så jævlig over alle som kansellere forhåndbestillinga si der no, fordi dem har fått tak i andre plassa. Æ e en av dem, og mange av kompisan mine også.
 9. Kom du bare plutselig igjennom, eller refreshet du siden?
 10. Det går sikkert i dass fordi d har gått så langt tid nå så må du/vi gjøre alt på nytt. alle er vel tilbake på coop obs nå
 11. Kommer meg ikke videre når jeg trykker videre til betaling... fml
 12. Noen som vet noe om platekompaniet sitt salg av ps5?
 13. Tror du de fortsetter å selge etter de er fri? vil ikke risikere å kjøpe en der som jeg ikke får i første puljen deres..
 14. Takk for svar, har de et spesifikt klokkeslett? Finner ikke noe informasjon på siden deres...
 15. Har Coop Obs hatt forhåndsbestilling?
×
×
 • Create New...