Jump to content

anjaek

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva er fordelene med TV framfor en game monitor egentlig? Bare nysgjerrig, er ikke så erfaren. Har selv en ps5 med en gaming monitor med 4k og hdmi 2.1, så tror jeg har det som er mest optimalt, eller?
 2. Hei. Er det noen av dere som har gode erfaringer med folk/selskap som kan fikse back paddles og hair triggers på ps5 kontrollere?
 3. Har den via en satelitt eller en forsterker. Det begynte å skje etter jeg endret fra ruteren til satelitten/forsterkeren, tror du det er det som er grunnen? det er isåfall veldig kjipt, er stress å ha en nettverkskabel gående igjennom hele huset. Prøvde å bytte til wi-fi, men selv da så fikk jeg opp varslet om LAN-kabelen, samt internettet disconnecta.
 4. Hei. Har de siste dagene begynt å få opp "lan-kabel frakoblet" midt under spillinga. Blir kasta ut av online gamesan jeg spiller og får opp nettverksfeil. Dette til tross for at LAN-kabelen står godt og trygt i ps5'en. Har lest litt om dette på reddit, men ville høre om noen av dere har opplevd det samme og om dere vet en løsning på problemet? Har veldig godt nett med høy hastighet og minimalt med ping og LAN-kabelen er helt ny, kan ikke helt se at det skal være set upen som er problemet.
 5. Ja også mene dem sjøl at dem ikke e urimelig, fordi dem ikke har "bestemt pris på konsollen" enda. (fordi dem liksom ikke har solgt konsollen aleina)
 6. https://www.obs.no/elektronikk-og-underholdning/underholdning/konsoll/2085071?v=Obs-711719396208 https://www.obs.no/elektronikk-og-underholdning/underholdning/konsoll/2085063?v=Obs-711719396307
 7. men er ikke sånn CDON har operert tidligere ang ps5. Da har de registrert i kort tid før pakkene ble sendt ut. Så vil nok tro de har på lager nå og sender ut asap
 8. Lurte bare på om det var mulig, takk for svar.
 9. asus rog strix xg27uq Utifra det jeg har funnet ut så har den hdmi 2.0 innganger... hmm, enn hvis jeg har en kabel som har hdmi (men mest sannsynlig 2.0) i den ene enden og displayport i den andre, vil jeg da kunne få 4k@120hz?
 10. Hei! Jeg har ps5, og en topp topp skjerm med 4k oppløsning og 144 hz. Har funnet ut i etterkant at den har to hdmi 2.0 innganger. Og at ps5 kabelen som følger med konsollen er en hdmi 2.1 kabel (?). Vil jeg bare få 60 hz da? Er jo helt bortkasta å ha en så bra skjerm når jeg da ska bruke hdmi 2.0 og ikke få maks ut av konsollen... Hvordan kan det ha seg at en gamingskjerm til 10k bare har hdmi 2.0? Er det fordi de tenker at folk bare blir å bruke pc og displayport? Har dere noen tanker/tips til meg? er ikke helt ekspert på alt dette ennå, men ville gjerne få mest mulig ut av konsollen, noe som også var grunnen til at jeg kjøpte en 4k gamingskjerm med 144hz..
 11. Takk for svar. Har bare et spm til ang dette her.. Har en skjerm i 4k og 144 hz, men pga snakket her så studerte jeg den, og skjermen har to hdmi 2.0 innganger, vil det gjøre at jeg ikke får optimal fps og 4k selv om kabelen er hdmi 2.1?
×
×
 • Create New...