Jump to content

armag-aa@online.no

Medlemmer
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 :)

Recent Profile Visitors

586 profile views
 1. Husk å vaske munnen din etterpå.
 2. Riktig.Jeg skulle skrevet; det er bare et tidsspørsmål når delta pluss tar lederstillingen av virusvarianter som formerer seg hurtigere enn fanden.
 3. At kroppen ikke er noen vaskemaskin?
 4. Og jeg venter spent på dose 4, 5, 6 og 7, som ikke bare vil bli gratis, men som vil lokke med penger hvis du tar dem.
 5. Nettopp. Det er bare et tidspørsmål om når en deltamutasjon dukker opp.
 6. Har du virkelig ingen motforestillinger til vaksinehysteriet? Kroppen er ingen vaskemaskin.
 7. Nettopp. Hvor vil dette vaksinehysteriet ende? Dose på dose på dose på dose?
 8. Ettersom immunforsvaret til de vaksinerte er blitt dårligere etter halvannet år med smitteverntiltak, som du skriver her, hvordan tror du det blir hvis dose etter dose blir dyttet på befolkningen?
 9. Jeg tror bestemt at vi er i siste fase før maktbruken setter inn.
 10. Bukker og takker for omtanken.
 11. Jeg har ikke latt meg vaksinere og nå etter hvert skjønner jeg hvorfor jeg intuitivt hadde slik motstand mot vaksineringen. Dose på dose, dose på dose. Ser dere ikke galskapen i dette? Hvor mange doser skal til før vi kommer til det stadiet som vi ser i antibiotikadoseringene. De virker ikke til slutt og enden på visen kan bli at dosereringene av viruset vender seg mot den doserte og blir til gift i stedet.
 12. Evig pine er det mest redselsfulle av alle religiøse begrep. Men hva er evig pine? Jeg tror evig pine innbefatter to forestillinger. Den første er evig fysisk smerte og den andre er evig psykisk smerte. Døden, for naturens del, er synonymt med nytt liv. Døden, for menneskets del, er synonymt med befrielse fra fysisk og psykisk uutholdelig smerte. Hva skjer om døden blir tatt bort? Altså. Hva om det ikke var mulig med befrielse fra uutholdelig fysisk og psykisk smerte? Fortell meg om det finnes en mer redselsfull tanke. Ikke rart at denne trusselen i religionene blir brukt mot ondskapen. Bibelen hevder at døden skal forsvinne og et evig liv skal inntreffe. Om det er sant eller ikke skal det ikke tas stilling til her. Et spørsmål må likevel på plass. Under forutsetning for at døden en gang skal forsvinne og et evig liv skal inntreffe, hva skal da til for å unngå evig fysisk og evig psykisk smerte?
×
×
 • Create New...