Jump to content

Börje

Medlemmer
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror ikke at trynet ditt er et primært mål for alle 2000. Og selv om det var tilfelle, er ikke treffsikkerheten god nok.
 2. Om man vil unngå alle disse problemene, så lar man være å kjøpe elbil.
 3. Man gør ikke tiltak, man treffer tiltak!
 4. ".....NIM slo fast..." står det. NIM er ikke i stand til å slå fast noe som helst !
 5. Folk forstår hva en kollisjon med en fugl er uten at uttrykket "bird strike" tilføyes.
 6. Man ser ut til å lide av den vanlige norske oversettelsessyken, dvs. man tror at det er det engelske ordet/uttrykket som skal oversettes. Slik er det selvsagt ikke. Det som skal gjøres er å beskrive det aktuelle fenomenet med norske ord, uten hensyn til hva det heter på engelsk. Hvis man vil ha veiledning fra andre språk, kan det være fornuftig å titte på hva fenomenet kalles på språk som ligger nærmere norsk enn engelsk, framfor alt tysk, nederlandsk og islandsk.
 7. Finnene har ikke gjettet! Det er du som gjetter.
 8. "Vil avvikle CO2" står det i en overskrift. Det tror jeg ikke er en god idé. Ikke er det mulig heller.
 9. ".....dataene som benyttes i utviklingen av nye algoritmer....." står det. Data benyttes ikke for å utvikle algoritmer. Algoritmer utvikles for programmering av datamaskiner som behandler data.
 10. "GPS og andre satellittbaserte systemer fungerer i dag over det meste av Jordkloden, men det er noen områder som ligger i skyggen, ikke minst polene." står det. Dette er ren løgn! GPS og de andre tre globale satellittbaserte navigasjonssystemene fungerer utmerket på polene. Hvilken skygge er det du sikter til, forresten?
 11. "En algoritme er egentlig bare en oppskrift på å løse et eller annet problem. .......... et sett med matematiske instruksjoner" er en bra sammenfatning. Og instruksjonene er for en datamaskin, kunne man tilføye.
 12. Men "folk flest" bør ikke la seg skremme av kineserne, mener du (?)
×
×
 • Create New...