Gå til innhold

Loek1

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Loek1

  1. Gikk til en Elkjøp-butikk og bestilte Series X for ca to mnd siden. Fikk den før helgen.

    Har fulgt med diverse nettbutikker, men virker ikke som om noen har hatt inne foruten noen minutter midt på natten (Cdon) og Power/Elkjøp i enkelte butikker hvor man ikke kan bestille fra på nett.

    Ikke kjøp Series S i stedet, det er flere forskjeller enn med/uten disk-drev når man sammenligner med Series X. 

  2. Altså, jeg tror rollen til LH er sterkt overdrevet her. Er man skikkelig "på" skal det fint la seg gjøre å få tak i en konsoll selv om LH snapper en og annen. Det er mer konkurranse mellom "oss andre", enn med "oss andre" og LH.

    Når det gjelder spm om skatt er jeg overbevist om at LH ikke driver innenfor norsk lov, rett og slett pga den lave alderen på medlemmene og de sannsynligvis ikke en gang skjønner at dette er ulovlig. Men det får nå så være. Her må evt et nytt lovverk på plass som går på scalping ut over videresalg av billetter som er det eneste som dekkes per i dag så vidt jeg har skjønt det.

    Men, generelt tror jeg folk her er veldig preget over stadig å få stang ut og trenger å få ut frustrasjonen på noen, men jeg tror det er bedre å bare banne høyt en gang og bli ferdig med den saken (lett for meg å si, ja) enn å hoppe på den åpenbare trollingen.

    • Liker 5
  3. 22 minutes ago, Pære- said:

    Tviler sterkt på noe slipp på en Fredag - har meg bekjent ikke skjedd enda? Så er ikke vits å pådra seg forstoppelse i frykt for å gå glipp av noe drop i dag.

    Men at Power selger digital neste Tirsdag/Onsdag er mye mulig! Netonnet har vel ikke solgt noe digital på evigheter tror jeg?

    Joda, Coop slapp i allefall på en fredag før jul, men der virker det som de legger ut produktsidene igjen litt før slippet så relativt "enkelt" å være forberedt. Og CDON nå nettopp tydeligvis.

    (lurer på hvorfor jeg stadig fortsatt følger denne tråden, fikk konsoll for flere mnd siden og skal ikke ha noen flere, men er en eller annen pervers fascinasjon...)

    • Liker 1
  4. 15 hours ago, Loek1 said:

    Da fikk også jeg bekreftet at min PS5 som ble bestilt hos COOP på fredag er på vei til varehuset. Nå blir det Demon's Souls til helga! (eller Cyberpunk 2077, vanskelig valg... :p)

    Aiai, kan plukkes opp allerede i varehuset. Det gikk jo usedvanlig raskt.

    Rart om det ikke dukker opp noen konsoller til salgs i butikkene også snart? Er jo egentlig ikke noen grunn til at alt salg skal foregå på nett etter at lanseringen er over.

  5. 8 hours ago, ScrubLord said:

    Noen her som bestillte hos Dustin Home på lanserings dag, da vi ikke fikk in bestilling hos coop eller Elkjøp? Lurte da på om dere har hørt med antatt levering. Snakker vi mars eller må vi vente til Mai?

    Jeg bestilte fra Dustin 28/9 og har ikke hørt noe på en stund. Sist de sendte ut mail, og det var vel rundt lansering, sa de at de fleste som ventet ville få til neste år. Har du ikke bestilt før 19/11 vil jeg tippe at det fort blir noen måneder å vente.

    • Innsiktsfullt 1
  6. 9 minutes ago, YoloMats said:

    Her går det unna! Noen som hvet om det blir lagt ut flere i nærmeste fremtid? 

     

    Virker som det har kommet en forsendelse til de fleste butikkene, ville fulgt med på Platekompaniet, Maxgaming, Plommehuset (fant den på prisjakt), evt Netonnet, Power og Elkjøp, men usikker på om de to siste har noe til overs etter forhåndsbestillingene.

×
×
  • Opprett ny...