Jump to content

Loek1

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Loek1

 1. Du har forsåvidt et poeng der, kan være noen som forsøker å utnytte dette, også for videresalg.
 2. Altså, jeg tror rollen til LH er sterkt overdrevet her. Er man skikkelig "på" skal det fint la seg gjøre å få tak i en konsoll selv om LH snapper en og annen. Det er mer konkurranse mellom "oss andre", enn med "oss andre" og LH. Når det gjelder spm om skatt er jeg overbevist om at LH ikke driver innenfor norsk lov, rett og slett pga den lave alderen på medlemmene og de sannsynligvis ikke en gang skjønner at dette er ulovlig. Men det får nå så være. Her må evt et nytt lovverk på plass som går på scalping ut over videresalg av billetter som er det eneste som dekkes per i dag så vidt jeg har skjønt det. Men, generelt tror jeg folk her er veldig preget over stadig å få stang ut og trenger å få ut frustrasjonen på noen, men jeg tror det er bedre å bare banne høyt en gang og bli ferdig med den saken (lett for meg å si, ja) enn å hoppe på den åpenbare trollingen.
 3. Joda, Coop slapp i allefall på en fredag før jul, men der virker det som de legger ut produktsidene igjen litt før slippet så relativt "enkelt" å være forberedt. Og CDON nå nettopp tydeligvis. (lurer på hvorfor jeg stadig fortsatt følger denne tråden, fikk konsoll for flere mnd siden og skal ikke ha noen flere, men er en eller annen pervers fascinasjon...)
 4. Selv om ordre er registrert er det langt fra sikkert at det er i boks. Har prøvd å kjøpe det headsettet (Pulse 3D) fra COOP tre ganger nå, og fått kansellering opp til flere dager etter bekreftelse. Ved et tilfelle fikk jeg også kvittering og tenkte da det var i orden, men neida, kvitteringen var for 0.00x headset.
 5. Sist startet vel salget kl 9 hos COOP. Jeg ville også valgt å hente kontrollen i varehuset i disse tider. Jeg bestilte fredag og hentet i varehuset på en tirsdag.
 6. Takk!! Hadde det i handlekurven for noen dager siden, men ble for sein. Distill sviktet meg på denne, men tråden leverer.
 7. Aiai, kan plukkes opp allerede i varehuset. Det gikk jo usedvanlig raskt. Rart om det ikke dukker opp noen konsoller til salgs i butikkene også snart? Er jo egentlig ikke noen grunn til at alt salg skal foregå på nett etter at lanseringen er over.
 8. Da fikk også jeg bekreftet at min PS5 som ble bestilt hos COOP på fredag er på vei til varehuset. Nå blir det Demon's Souls til helga! (eller Cyberpunk 2077, vanskelig valg... :p)
 9. Jeg bestilte fra Dustin 28/9 og har ikke hørt noe på en stund. Sist de sendte ut mail, og det var vel rundt lansering, sa de at de fleste som ventet ville få til neste år. Har du ikke bestilt før 19/11 vil jeg tippe at det fort blir noen måneder å vente.
 10. Virker som det har kommet en forsendelse til de fleste butikkene, ville fulgt med på Platekompaniet, Maxgaming, Plommehuset (fant den på prisjakt), evt Netonnet, Power og Elkjøp, men usikker på om de to siste har noe til overs etter forhåndsbestillingene.
 11. Vet ikke, rakk ikke tenkte så det ble hent i butikk på meg. Tror noen tidligere klaget på at det gikk treigere enn å få det på posten...
 12. Ja, jeg så de la ut produktbeskrivelse igjen i morges og da voktet jeg siden som en hauk siden det så ut som det har kommet en leveranse til norden Ikke noe page-monitor bots eller annet drit her i gården nei.
 13. Det ble jo forhåndssolgt for release-dagen og for desember (også februar hos CDON), så det som kommer i desember er nok i all hovedsak allerede reservert. Kan jo håpe på enkelte unntak, er vel noen butikker som ikke tilbydde forhåndsbestilling. Kanskje noen også dukker opp i butikk?
 14. De bruker ord som 'deleiere' og 'kunder'. Det får meg til å lure. Leverer dette selskapet offentlig regnskap? Betaler de skatt? Finner de ikke i noe offentlig register.
 15. Noen som har bestilt og fått levert eller evt fått dato fra Dustin da? Har en ordre fra 29 sept der og kunne tenkt meg å vite litt om hvordan det ligger an med kø hos dem. Som de fleste andre deler de vel lager med hele norden så jeg antar det er mange bestillinger. De var vel for øvrig også noen av de siste som stengte for forhåndsbestillinger.
 16. For øvrig var det ekstremt lumpent av Komplett å gå ut med å si at tilgangen var så dårlig først etter at forhåndsbestillingene hos andre aktører i september stengte. Det var selvfølgelig for ikke å miste kunder, men mange av oss ble da sittende med skjegget i postkassen.
 17. De har nok mange tusen bestillinger og vet veldig lite om når det i det hele tatt kommer inn flere konsoller. De har nok bare satt alle som ikke fikk til lansering med forventet levering langt frem i tid for å slippe maset. Jeg tipper leveringen både kan komme (litt) tidligere eller langt senere enn indikert levering hos Komplett. Selv bestilte jeg i midten av juni og har også oppgitt 3 mai som levering per i dag. Når det gjelder Komplett ble vel kapasiteten deres sprengt allerede noen timer etter at forhåndsbestillingen ble åpnet opp i april. M.a.o. står alle som bestilte fra litt utpå dagen når man kunne forhåndsbestille til de stengte i sommer/høst på venteliste. Man kan jo bare tenke seg hvor mange tusen det er snakk om og hvor lang tid det vil ta å levere disse ordrene når produksjonen av nye konsoller går/har gått så treigt.
 18. Endelig kort i hus. Føles godt å ikke måtte punge ut til Komplett etter at de rotet til 3080 og PS5 for min del. Tror det kan være verdt å sjekke litt når Nvidia bruker å legge ut kortene sine (virker å være på torsdag kveld). Måtte det regne kort på de av dere som fortsatt ikke har vært så heldige å få napp enda!
×
×
 • Create New...