Jump to content

Loek1

Medlemmer
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan kjøpes hos Altibox nå hvis man er kunde der.
 2. Gikk til en Elkjøp-butikk og bestilte Series X for ca to mnd siden. Fikk den før helgen. Har fulgt med diverse nettbutikker, men virker ikke som om noen har hatt inne foruten noen minutter midt på natten (Cdon) og Power/Elkjøp i enkelte butikker hvor man ikke kan bestille fra på nett. Ikke kjøp Series S i stedet, det er flere forskjeller enn med/uten disk-drev når man sammenligner med Series X.
 3. Altså, jeg tror rollen til LH er sterkt overdrevet her. Er man skikkelig "på" skal det fint la seg gjøre å få tak i en konsoll selv om LH snapper en og annen. Det er mer konkurranse mellom "oss andre", enn med "oss andre" og LH. Når det gjelder spm om skatt er jeg overbevist om at LH ikke driver innenfor norsk lov, rett og slett pga den lave alderen på medlemmene og de sannsynligvis ikke en gang skjønner at dette er ulovlig. Men det får nå så være. Her må evt et nytt lovverk på plass som går på scalping ut over videresalg av billetter som er det eneste som dekkes per i dag så vidt jeg har skjønt det. Men, generelt tror jeg folk her er veldig preget over stadig å få stang ut og trenger å få ut frustrasjonen på noen, men jeg tror det er bedre å bare banne høyt en gang og bli ferdig med den saken (lett for meg å si, ja) enn å hoppe på den åpenbare trollingen.
 4. Joda, Coop slapp i allefall på en fredag før jul, men der virker det som de legger ut produktsidene igjen litt før slippet så relativt "enkelt" å være forberedt. Og CDON nå nettopp tydeligvis. (lurer på hvorfor jeg stadig fortsatt følger denne tråden, fikk konsoll for flere mnd siden og skal ikke ha noen flere, men er en eller annen pervers fascinasjon...)
 5. Selv om ordre er registrert er det langt fra sikkert at det er i boks. Har prøvd å kjøpe det headsettet (Pulse 3D) fra COOP tre ganger nå, og fått kansellering opp til flere dager etter bekreftelse. Ved et tilfelle fikk jeg også kvittering og tenkte da det var i orden, men neida, kvitteringen var for 0.00x headset.
 6. Sist startet vel salget kl 9 hos COOP. Jeg ville også valgt å hente kontrollen i varehuset i disse tider. Jeg bestilte fredag og hentet i varehuset på en tirsdag.
 7. Takk!! Hadde det i handlekurven for noen dager siden, men ble for sein. Distill sviktet meg på denne, men tråden leverer.
 8. Aiai, kan plukkes opp allerede i varehuset. Det gikk jo usedvanlig raskt. Rart om det ikke dukker opp noen konsoller til salgs i butikkene også snart? Er jo egentlig ikke noen grunn til at alt salg skal foregå på nett etter at lanseringen er over.
×
×
 • Create New...