Gå til innhold

NightKnight

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NightKnight

  1. 5 hours ago, Alak87 said:

    Ikke glem at Quest Link kun sender data over kabelen, med andre ord ikke direkte slik som G2 gjør med Displayport kabel. Så for at Quest skal få bilde, må all data komprimeres, sendes til headsettet, og så dekomprimeres av headsettet før du får bilde. Så det vil alltid være delay og lavere oppløsning grunnet begrensninger til USB-kablene. Men ellers virker det som et bra headset. 

    Men for å være ærlig, har du en såpass bra PC ville jeg kjørt på med et dedikert PCVR headsett som Reverb G2. Forhåndsbestiller du nå kommer du i slutten av køen, men HP ga info om at de kom til å få levert alle senere forhåndsbestillinger i løpet av desember.

    Ah, takk for informasjon. Jeg trodde at om du koblet Quest 2 til din maskin ville du oppleve bedre kvalitet. Du skal ikke se bort i fra at jeg slår til og forhåndsbestiller en G2. Sammenliknet med Valve Index er det praktisk at den har innebygde kameaer, men ser den ikke har finger tracking. Hvor viktig er dette?

  2. Det ser altså ut til at det ikke er mulig å skaffe seg et VR-headset de neste månedene med mindre du vil ha et av Facebook sine Oculus Quest 2. Av naturlige årsaker er jeg ikke spesielt begeistret for Facebook.

    EDIT: I følge denne videoen på YouTube skal det være mulig å koble Oculus Quest 2 til din Windows-maskin for å spille Steam VR-spill, praktisk! Oculus ser altså ut til å være hybridheadset. Det hadde fristet om man ikke var nødt til å ha en Facebook-konto for å bruke den.

  3. Jeg spiller i hovedsak på PC, den eneste konsollen jeg har er Nintendo Switch. Jeg har akkuratt oppgradert maskinen min. Jeg har en maskin med en Threadripper 3970X og ASUS GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING. Med andre ord, den bør klare dette.


    Etter å ha tittet nærmere på Komplett.no står det at Reverb G2 har innebyggde kameraer og 2 x bevegelseskontrollere. Med andre ord, det ser ut som det meste følger med. Tror ikke jeg skulle trengt noe annet da?

×
×
  • Opprett ny...