Jump to content

ihavequestions

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Takk for mange svar! Det er denne fremgangsmåten jeg har brukt, men hadde vært gøy med noe som satt perfekt! Ermene syr jeg alltid opp, problemet er at hele dressjakken blir for lang, dessverre. Skal ta meg en tur innom HOS i helgen, får kanskje et litt bedre inntrykk av kvaliteten når jeg ser dressene. Om ikke blir det vel enda en tur på Selected Mange gode tips her, men vil helst fysisk i en butikk. Har litt for mange dårligere erfaringer med å bestille slikt på nett.
 2. Hei! Sliter veldig med å finne en dress som sitter fint. Alt må innom skredder og en relativt billig dress blir fort dyr. Bruker en del dress i jobbsammenheng og har derfor flere dresser som brukes i rotasjon. Alt jeg prøver fra Tiger, Frislid, Ricco Vero etc. blir enten for lite eller for stort. Jeg har trent styrke i over 15 år og fasongen min bærer preg av det. 52 i dressjakke sitter fint i lengden, men for liten i biceps og over ryggen. 54 blir derimot for lang, men passer i rygg og rundt biceps. Buksen må jeg alltid kjøpe veldig stor for å få plass til lår og legger, og deretter sy inn, men blir ofte litt mye stoff rundt skrittet og jeg er neste aldri helt fornøyd... De dressene som sitter best er faktisk Dressman og Selected, litt trist. Jeg tenkte derfor å prøve en skredder som kan sy dressen til mine mål. Vil egentlig ikke bruke mer enn 5-6.000 kroner på dette da jeg heller vil ha flere forskjellige dresser enn én dyr. Har hørt at House of Singles er OK kvalitet til OK pris, men har selv aldri prøvd det. Noen her som har erfaring fra de? Og helst fra avdelingen i Bergen. Takk for svar!
 3. Forstår ikke helt spørsmålet. Du eier leiligheten og skal refinansiere lånet ditt? Du vil da ha en høyest mulig verdivurdering.
 4. Hvordan ser det ut om du kjører 1080 og ikke 1440?
 5. Skrudde på DLSS (balanced) og fikk 35 fps på toppen. Så ja, du skulle hatt betydelig høyere fps.
 6. Har medium texture resolution, high på det meste andre og skrudd av det unødvendige. Får følgende resultat på benchmark:
 7. Bestilte akkurat Ryzen 7 5800X3D - satser på det blir bra! Takk for hjelpen!
 8. Mange takk for svar. Det her kan vel ikke stemme?
 9. Ok, takk for svar! Samme gjelder da en 5900x? 5800X3D fortsatt bedre? Og hva gjør 3D-biten, ser den er nesten 1000 kroner dyrere. Mulig jeg spør dumt her nå, men hva er det som egentlig gjør den så mye bedre til akkurat spilling?
 10. Ser på en brukt Ryzen 9 5950x. Etter hva jeg kan se skal den passe fint til hovedkort etc.? Det blir muligens overkill, men kan jeg få den til nesten samme pris som ny 5800X3D er vel det verdt det.
 11. Ja, det har jeg sjekket. Veldig lite forskjell om jeg kjører alt på low eller alt på high/ultra. Fra maks 110 til 95/100.
 12. Litt avlogget her, men det jeg kan forsøke er å tweake minnet først? Og da med dette programmet: https://www.techpowerup.com/download/ryzen-dram-calculator/ Skulle ikke det gjøre noe så er det rett og slett ny prosessor som er tingen? Det er ikke slik at jeg er noen stor gamer, spiller i ny og ne når jeg har tid, så vil egentlig ikke legge så fryktelig mye mer penger i PCen. Vil nye minnebrikker utgjør en stor forskjell, og i så tilfelle, hvilke? Har disse i dag: https://www.komplett.no/product/1139345?noredirect=true Har også sett på en brukt AMD Ryzen 9 5950X, vil tro dette hadde blitt vesentlig bedre?
 13. Det er ikke jeg heller, men det kommer vel an på hva som stopper hva? Tidligere stoppet skjermkortet prosessoren å yte fullt, men nå stopper prosessoren skjermkortet å yte fullt. Det jeg mener er at den "grensen" nå skal være flyttet videre oppover, og ikke stoppe på samme plass som tidligere. Men som nevnt, jeg er ingen ekspert.
 14. Men ja, er nok bottleneck, men trodde ikke den skulle bli så stor. Kommer ikke på mer jeg kan teste nå...
 15. Poenget er at 2060 6GB ga akkurat samme FPS, som er et betydelig dårligere kort. En som jeg spiller med har samme GPU som meg, men en i9-9900k. En annen har 2070, hakket dårligere GPU, og i9-9900k. Begge de ligger på 130+ i FPS.
×
×
 • Create New...