Gå til innhold

oddæven

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oddæven

  1. The Norwegian skrev (Akkurat nå):

    Men igjen, ventetiden vil kort(hehe)es ned ganske kjapt når folk begynner å få ett kort tilsendt og da avbestiller resten.

    Joda, sikkert, men situasjonen NÅ hadde vært pittelitt bedre hvis ikke så mange hadde bestilt flere steder. Men igjen, ingen har gjort noe galt, alle får (etter hvert), og det er altså skjermkortleveringstid vi flisespikker rundt ?

  2. The Norwegian skrev (11 minutter siden):

    Jeg har helt ærlig bestilt 2 kort, ett fra elkjøp og ett fra komplett, men så fort jeg får bekreftelse på at en av de sender kort så kansellerer jeg det andre. Skal ikke ha på meg at jeg har fratatt noen et kort ved å åpne det.

    Ikke så hårsår nå, jeg mener da ikke at du har fratatt noen et kort ? Jeg tror bare at ventetiden blir lenger av at folk bestiller kort flere steder, du beskyldes ikke for noe mer alvorlig enn det ? 

  3. Aiven skrev (På 25.9.2020 den 13.10):

     

    @oddæven Veldig fornøyd med min C49RG90SSU, eneste forskjellen er vel fra 120 til 240hz, men jeg bryr meg ikke så mye om fps lengre, da jeg var yngre var 120 raskt :)

    Det har vært vanskelig å finne bra bakgrunner i 5120*1440, så jeg har trålet nettet og lagd mine egne ved å gjøre utsnitt av høyoppløselige bilder (noen bakgrunner er bare stjålet, ikke redigert). Håper noen her kan ha glede av disse og del gjerne dine egne med oss andre også.

    @Aiven Takker for svar. Hva slags grafikkort bruker du ?

  4. Emile the rat skrev (På 24.9.2020 den 15.22):

    Du kan fint bruke nvidia kort på freesync skjerm,  det er ikke optimalt, men siden den kun er 120hz burde det ikke være noe problem. 

    Med det sagt, freesync er ikke problemfritt på RTX kort. Jeg har alltid endt opp med å slå av freesync når jeg har brukt skjerm med dette. Da med 2080 ti.

    Det ligger ganske mange videoer på YouTube med oppskrifter på hvordan man med enkle grep i settings til nyere Nvidia-kort kan få de til å kjøre greit med Freesync. Men får meg liksom ikke helt til å tro på dette :) Så kanskje like greit å gå for Odyssey G9 med Gsync, så veldig mange tusenlappene ekstra er det da tross alt ikke.

  5. Jeg har et RTX 3080-kort på vei inn, og tenkte å investere i ultrawide. Tenkte jeg skulle gå for https://www.komplett.no/product/1119314/datautstyr/skjermer/skjermer/samsung-49-led-lc49rg90ssuxen# , men etter å blitt tipset om Samsung sin G9, har jeg  lyst på en slik jeg også. Men blir litt usikker når jeg leser om problemene enkelte har med dårlig liming med lysutslipp etc. Noen her som har fått G9 som funker prikkfritt ? :)

     

     

×
×
  • Opprett ny...