Jump to content

oddæven

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joda, sikkert, men situasjonen NÅ hadde vært pittelitt bedre hvis ikke så mange hadde bestilt flere steder. Men igjen, ingen har gjort noe galt, alle får (etter hvert), og det er altså skjermkortleveringstid vi flisespikker rundt ?
 2. Ikke så hårsår nå, jeg mener da ikke at du har fratatt noen et kort ? Jeg tror bare at ventetiden blir lenger av at folk bestiller kort flere steder, du beskyldes ikke for noe mer alvorlig enn det ?
 3. Det virker som det er ekstremt mange her inne som har bestilt kort hos flere forhandlere, for så å avbestille hos de som ikke leverer først. Og det er ekstremt mange her inne som beklager seg over lang leveringstid på disse kortene. Mon tro om det er en sammenheng, folkens ?
 4. @Aiven, har du hatt noen av de tekniske utfordringene som er beskrevet med skjermen (lyslekkasje, dårlig liming, døde pixler mm) ?
 5. Er Palit sine 3080-kort rammet av Problemet ?
 6. Noen som bruker disse skjermene til fotoredigering (Photoshop og Lightroom) ?
 7. @Aiven Takker for svar. Hva slags grafikkort bruker du ?
 8. Det ligger ganske mange videoer på YouTube med oppskrifter på hvordan man med enkle grep i settings til nyere Nvidia-kort kan få de til å kjøre greit med Freesync. Men får meg liksom ikke helt til å tro på dette Så kanskje like greit å gå for Odyssey G9 med Gsync, så veldig mange tusenlappene ekstra er det da tross alt ikke.
 9. Jeg har et RTX 3080-kort på vei inn, og tenkte å investere i ultrawide. Tenkte jeg skulle gå for https://www.komplett.no/product/1119314/datautstyr/skjermer/skjermer/samsung-49-led-lc49rg90ssuxen# , men etter å blitt tipset om Samsung sin G9, har jeg lyst på en slik jeg også. Men blir litt usikker når jeg leser om problemene enkelte har med dårlig liming med lysutslipp etc. Noen her som har fått G9 som funker prikkfritt ?
 10. Har bestilt et RTX 3080, og tenker å investere i https://www.komplett.no/product/1119314/datautstyr/skjermer/skjermer/samsung-49-led-lc49rg90ssuxen# , som er en Freesync 2 - skjerm. Jeg har virkelig ingen greie på dette, spørsmålet blir derfor : Kan jeg kjøre Nvidia-kort på Freesync 2-skjerm, eller bør jeg absolutt finne meg en Gsync-skjerm ?
 11. https://www.multicom.no/msi-rtx-3080-gaming-x/cat-p/c/p1001440885 Forventet på lager 01.10. Hvorvidt de vet det eller gjetter, aner jeg ikke.
 12. På SharkGaming sine nettsider står det at de får inn feks MSI 3080 Gaming X Trio den 25.09. Dansk firma med norske nettsider, aner ikke hvordan dette blir med toll etc.
×
×
 • Create New...