Gå til innhold

thoering

Medlemmer
  • Innlegg

    1 064
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thoering

  1. Bestilte U45JC i dag, og det kan se ut som den er her allerede i morra om posten sin sporing stemmer :) 

     

    Takk for all hjelp :)

     

    Artig, bestilte samme maskina som deg i går kveld.

     

    Har trua på denne u45jc. Den har nok "2 skjermkort", dvs integrert grafikkprosessor i Intel Core i5-prosessoren. Kjekt mtp strømsparing det.

     

    Bestill med Logitech Wireless Mouse M505, genial lita mus :-)

  2. Til de som har telefonen, kunne dere skrive et kort review? Hvordan er telefonen? Kjapp, Treg? Går det an å laste ned Opera Mini til den? Hvordan er Kalenderen?

     

    Jeg vuderer å bestille den fra CD-On nå, men de har den kun i hel svart. Jeg vil gjerne ha den i svart/orange.

     

    Eller bør man vente til B2710? http://www.gsmarena.com/samsung_b2710-3415.php

     

    Den er litt mer anvansert,har IP67 men har kun halv så stor batterie.

     

    Nå har jeg bare brukt telefonen siden i går, men noen kjappe "first thoughts" fra min bruk av denne mobilen:

     

    Byggekvaliteten: god. Plastikk, men fremstår solid og knirkefri. Knappene gir bastant tilbakemelding. Jeg kan tro på at denne tåler støt og litt vannsprut, ut fra første øyekast-vurdering av byggekvaliteten.

     

    Skjerm og menyer: Simpel grafikk, enkle og lettfattelige menyer. Svært kjapp og responsiv ved tasting. "No nonsense", den gjør det den skal uten at du venter på fænsi grafikk som hakker. Kameraet tar forresten latterlig dårlige bilder, men jeg regner det som et pluss at det i det hele tatt finnes kamera, egner seg til simpel "dokumentasjon" av ting og tang.

     

    Eneste "fænsi" teknologien jeg bruker med det første er blåtann. Koblet til min bils blåtannshåndfri - enkelt og problemløst. Kunne sette bilen til "godkjent enhet", dermed vil telefonen koble seg til bilen automatisk hver gang bilen startes - enkelt og genialt. God lydkvalitet både i telefonen og over bluetooth.

     

    Litt over en dags bruk med noe telefonsamtaler (kanskje 10 min tilsammen) og blåtann alltid på har ennå ikke tatt første streken (av totalt 5).

     

    Håper på nærmere 2 uker mellom lading med lite til moderat bruk.

     

    Edit: Fremdeles alle fem batteristreker etter to døgn og en del telefonsamtaler (tilsammen 40-50 min).

     

    Edit #2: Ja, da var 3 døgn i boks, over 70 minutter samtaler er utført og 4 runder Sudoku Java-spill. Fremdeles 5 fulle streker :-)

     

    Edit #3:

     

    Telefonen har 5 fulle streker med batteri etter 8 dager i syden med noe bruk. Alt tyder på at denne tlf har latterlig god batterikapasitet.

  3. Mottok denne tlf i dag, kjøpte slik type pga. prioriterer hardførhet og batterikapasitet fremfor fænsi teknologi (spill og internett - slikt har man pcer til!)

     

    Da er det bare å vente tålmodig og se hvor lang batterilevetiden er. Kan jo ta 10 uker å finne det ut :-p

     

    Edit: Kjøpte på Lefdal, de hadde på lager nylig.

  4. Nå lyver jo aldri en spørreundersøkelse, men kanskje de som presenterer tallene... Har x % svart A, så har de det. Men spørsmålene kan være dårlig formulert, og det kan finnes korrelasjoner etc. som forskeren ikke tenker på.

     

    I det tilfellet her så tror jeg så gjerne at flere følger sine venner enn å følge reviews. Men VENNEN har gjerne lest en review. Gitt at en person A ikke har noen venner som spiller i det hele tatt, så vil nok vedkommende tilegne reviews svært høy viktighet ved beslutningen om kjøp av spill. Når person B tilegner reviews lav viktighet men venn A høy viktighet, så har man jo implisitt tillagt reviewet høy viktighet likevel, man bare tenker ikke over det :-)

     

    Formulerte meg dårlig nå, men mener å ha et poeng :-p

  5. nettopp bestilt meg samme receiver. Har hvert fint om du ga tilbakemelding hvordan det gikk når du guffa opp lyden etter hvert;) Spent selv hvordan de vil drive mine høyttalere:)

     

    Har fortsatt ikke satt dem på prøve, driver med litt flytting og HTPC + PS3 er ennå ikke koblet opp. Men har da testa litt volum med diverse kabel-TV. Synes de høres ut til å drives veldig greit av denne recieveren..!

     

    Sterkere meninger kommer etter mer "ordentlig" testing :-)

     

    Flott, venter i spenning. Ser at min ble akkurat sendt fra netshop.

     

     

    Er du fornøyd med din? Veldig fornøyd her! Fått testa "ganske" ordentlig nå, og er svært fornøyd. Den henger ihvertfall med på notene innenfor det jeg vil regne som akseptabelt lyttevolum :-)

  6. nettopp bestilt meg samme receiver. Har hvert fint om du ga tilbakemelding hvordan det gikk når du guffa opp lyden etter hvert;) Spent selv hvordan de vil drive mine høyttalere:)

     

    Har fortsatt ikke satt dem på prøve, driver med litt flytting og HTPC + PS3 er ennå ikke koblet opp. Men har da testa litt volum med diverse kabel-TV. Synes de høres ut til å drives veldig greit av denne recieveren..!

     

    Sterkere meninger kommer etter mer "ordentlig" testing :-)

  7. Sikkert verd et forsøk, men jeg tror nok du må belage deg på en effektforsterker. Dog - prøv - forsterkeren er jo på vei, og da er det letteste å faktisk koble opp og teste.

     

    Jeg tror dog ikke at biamping vil ha altfor mye å si her, da jeg mistenker at strømforsyningen er det svake leddet, ikke selve forsterkermodulene.

     

    I dag kom recieveren i hus! Koblet direkte opp med bi-amping. Uten å ha satt oppsettet på de helt store prøvene ennå, så kan jeg røpe at det fungerer tilfredsstillende på normale lyttevolumer. Jeg merker ikke forskjell fra gamleforsterkeren på simpel kabel-TV-titting. Men ser ikke bort fra at det kan skorte på kreftene etter hvert som jeg får satt på bluray og skrudd opp volumet nei...

  8. Hei!

     

    Hva tror folket, vil den kritikerroste Onkyo TX-SR607 surroundreciever til bare 3600,- klare å dra et stereooppsett med biamping av tungdrevne B&W 604 S2 ?

     

    Hvis nei, så har jeg gått på en smell, for recieveren er bestilt den. Men gleder meg stort til å teste dette og kan gi lyd her hvordan resultatet blir (hvis noen er interessert!)

     

    Skifter fra en kraftig, men skadd NAD effektforsterker.

     

    thoering

  9. Lykke til :-)

     

    PSU monteres med vifta ned ja, men hvis jeg ikke husker feil, er det fint mulig å montere psu-er opp/ned også. Jeg har selv en Corsair HX520 (modulær ja! kjekt). Hos meg røk kulelager i vifta. Etter litt leting på SilentPCreview.com fant jeg hvilke vifter som kan brukes i psuen (mtp hvilke spenninger psu leverer ved load/idle). Endte opp med noctua-vifte som ville bli svært stillegående ved disse spenningene. Det ble den, men som du sier er Noctua bra stygge. Blandingen av en fancy, sort Corsair-PSU og beige/krittbrun vifte gjør nok min PSU til en av verdens styggeste :-)

  10. 1) Har jeg valgt riktig CPU vifte?

    - Ja. http://www.noctua.at/main.php?show=product...d=24&lng=en Passer på sokkelen, og Noctua NH-UP12 er en bra vifte.

     

    2) Trenger jeg en 750W? Eller holder det med 650W? Er vanskelig aa finne eksakt forbruk paa alle komponentene aa regne det ut. Men noen har kanskje gjort det?

    - Vil tro at du kunne dratt det systemet med 650W og kanskje også 520W, gitt PSU av god kvalitet. Det er uansett ikke feil å velge en PSU med litt ekstra å gå på.

     

    3) Er det noe jeg har glemt? Trenger jeg noe ekstra for aa faa satt alt dette samme (uten om verktoy?) :-)

    - Verktøy, nei. Du kommer i mål med stjerneskrujern. Ellers regner jeg med du har skjerm/tastatur/mus. Noen vil kanskje foreslå at du kjøper fancy kjølepasta, men følger med ok pasta. Og, vær sikker på at du har KA-kabel :-) Den fra stikkontakt til psu. Kjipt å mangle noe så banalt. Som nevnt kan det være støymessig lurt med et HDD støydempende kabinett til Raptoren. F.eks. Zalman ZM-2HC2

  11. Hei! Slenger inn noen kommentarer

    Intel Core i7 920 og Asus P6T Deluxe = dyrt!! Men det er vel en naturlig følge av Core i7 og det å være early adopter av ny arkitektur. Regner med du har tatt stilling til pris/ytelse for i7 kontra Core 2 / Phenom II

     

    Corsair TX 750W : Noen Corsair'er er stillere enn andre, vet HX er bygget av Seasonic og er kjent for å være stillegående. Vet ikke med TX, men google er vår venn.

     

     

    Noctua NH-U12P = naijs

     

    Seagate Barracuda 7200.11 1 TB = bråkete, tror jeg... Western Digital Green er STILLE :)

    Silverstone SST-FT01 er pent. Selv er jeg en fan av Antec (minus viftene som følger med) på grunn av gunstig konstruksjon mtp støy. Vet ikke hvordan Silverstone klarer seg sånn sett?

     

    Western Digital VelociRaptor 150 GB kan med fordel slenges i støydempende kabinett :-)

     

    XFX GeForce GTX 285 = power! Sjekk reviews rundt om med tanke på støynivå! Noen kort kan ha bedre kjøleløsninger og/eller bedre viftestyring. 20-22dB er litt tullete tall, i tester av ulike skjermkort måles langt høyere dB-nivå enn det. Se uansett etter den relative forskjellen i dB mellom ulike kort, absoluttverdien er uinteressant pga. varierende oppsett ved støymålinga...

  12. Hei! Jeg vurderer utvidelse av mitt eksisterende oppsett, og trenger gode råd. I dag sitter jeg med:

     

    - Bowers & Wilkins DM604 S2 (svære, knallgode fronthøyttalere)

    - NAD effektforsterker (ikke sikker på modellnavn, men kraftig nok for fronthøyttalerne!)

    - Et par Dali 1001 elns, små høyttalere

     

    Nå har jeg en ambisjon om å få bygd ut til 5.1, og ønsker støtte for DTS HD Master Audio! Bruk er primært film, musikk går i stereo for min del. Så, lurer på følgende:

     

    - B&W-høyttalerne er knallgode, men gamle. Innkjøp av B&W senterhøyttaler vil dermed bli en nyere modell, med annen diskant og lydkarakteristikk. Går dette greit, eller blir lydbildet fort "skjeivt, ikke i harmoni"?

     

    - Tenker å bruke Dali-høyttalerne bak. Det er tross alt ikke så viktig med lyden i bakhøyttalerne spør du meg, bare man "aner" helikopter og lynnedslagene bak seg under film. Eller er jeg dum som velger å spare pengene her?

     

    - Surroundreciever! Må støtte DTS HD MA dekoding. Tips om modell?

    Enten må modellen være svært kraftig (tungdrevne de B&W 604-høyttalerne...), eller så må den ha phonoutganger for å koble til effektforsterkeren!

     

    - Hvis man kutter ut sub, vil denne lydinformasjonen i DTS "gå tapt", eller vet recieverne det og leverer sub-lyden til fronthøyttalerne?

     

    - Er en slik "utbygging" fornuftig, eller bør man kjøpe full pakke med samme merke for alle høyttalerne?

     

    Tips og råd mottas med stor takk! :-)

  13. En HD-film av standard spillelengde i 720p og med en skikkelig kodek (H.264), kan fint ha svært god kvalitet ved bare cirka 5 GB størrelse. Grunnen til at flere av dere sikkert har erfart det motsatte, er fordi det blir gjort mye slett arbeid ved komprimering av piratfilmer som havner på piratebay etc. For folka bak disse er det førstemann til piratmølla, mens bildekvalitet blir nedprioritert. Man kan også fint få plass til DTS 1,5 Mbps med slike filstørrelser, hvilket låter knakende bra.

  14. Driter du i disse trafikkoppdateringene, slå av TA på radio'n og skaff deg GPS uten TMC. Jeg personlig setter pris på tjenesten, og håper den blir tipp topp med tiden! Kjøpte meg nylig GPS med TMC, og håper den vil beregne kjøreruter utenom vinterstengte veger i vinter samt guide meg utenom de værste asfalteringsarbeidene til sommeren. Av all unyttig teknologi som kommer over oss stadig vekk er dette noe mange av oss faktisk gjerne vil ha :-D

  15. Hvis Tante Olga klarer å navigere frem til NRK nett-tv, klarer hun nok også å trykke på en knapp som sier "HER ER HVA DU SKAL GJØRE HVIS VIDEO IKKE VIRKER" og legge inn VLC. Enkelhetsargumentene som taler til fordel for Windows proprietære formater er svake, og MS kan LETT legge inn støtte for frie formater. Grunnen til at de ikke gjør det er at det ikke tjener $$$ på det, så da er det da et lite offer av oss brukere å godta dette fornuftige valget som regjeringen har tatt fremfor å sutre oss frem til å kaste flere mynter i lommen på et firma som har nok. Gi heller en tier til en veldedig organisasjon!

     

    HÅPER på økt utbredelse av Vorbis, Ogg, ODF osv. så alt fungerer uavhengig av hvilket OS/hvilken plattform vi kjører. OpenSource FTW!

×
×
  • Opprett ny...