Gå til innhold

alexf

Medlemmer
  • Innlegg

    2 090
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alexf

  1. Problemet er at thipx32.dll som man installerer for Windows XP fjærner støtten for nettverksspilling.

     

    Jeg har nullmodemkabler, men har ikke klart å få dette til å fungere i Windows XP.

     

     

    Edit: Etter litt research fant jeg denne siden strike-team.net hvor de linker til en annen versjon av thipx32.dll. Denne har støtte for nettverk under Windows XP. :)

  2. Hvor mange halvhjerner skal det til for å kjøpe seg et hus i København?

     

    Jeg anslår at dersom anslagsvis 2-300 analfabeter slår seg sammen med et forbrukslån a kr 50.000, som enkelt kan betjenes med en deltidsjobb, kunne man samlet sammen omtrent 15 millioner. Hvis man i tillegg driver solidaritet og diverse vaffel-for-hus aksjoner, kunne man enkelt skrape sammen litt mer.

     

    Jeg antar at dette burde være nok til å kjøpe seg en eiendom hvor man kan feste å bråke så lenge man måtte ønske.

  3. Dokumentaren stiller ikke et eneste kritisk spørsmål. Mye av det som blir fortalt av "intervjuobjektene" kan være tilfeldigheter, og tatt ut av sammenheng. Dette kan sammenlignes med folk som tror Elvis lever, og de som ser fastbrente avspeiliger av jomfru Maria på glassvegger.

     

    Jeg mener å ha sett hvordan slike kornsirkler blir laget med veldig bra nøyaktighet av en såkalt "scammer". Dokumentaren tar ikke opp dette med ett eneste ord.

     

    1/10.

  4. Visdom kan føre til ubehagelig hodebry - for sannheten er ikke alltid lykkelig.

    6940041[/snapback]

     

    Hvor i allverden fikk du det fra?

     

    Budskapet til dette diktet er ganske enkelt at visdom er viktigere enn penger. Verdt å merke seg er at visdom er en kilde til rikdom, og er derfor mer verdifullt enn en konkret sum av penger.

  5. Eller en kan si at høyresiden beveger seg mer og mer mot sentrum og sosialismen på samme vis som i sverige  :)

    Alt etter øynene som ser  :)

    6937947[/snapback]

     

    Hvordan kan høyresiden bevege seg mot sentrum, når det nettop er venstresiden som fører den samme politikken? Alt etter øynene som ser, selvfølgelig. Du sa det jo så fint selv. Men nok om det, politikken både fra denne og den tidligere regjering er nært "sentrum".

  6. Gi meg en link der SV viser hat mot kapitalismen.

    6912534[/snapback]

    Fra neste generasjons SV'ere

     

    Et direkte sitat:

    "Vi vil erstatte dagens samfunnssystem, kapitalismen, med sosialisme."

     

    Som det fremgår av denne artikkelen, flyter SV's skjulte budskap til overflaten. Det hele er kamuflert i en lett-fordøyelig, hverdagslig innpakning - slik at folk som stemmer SV kan gå fritt rundt i gatene uten å være redd for at folk skal kaste bløtekake etter dem.

     

    Unntatt den marxistiske linselusen fra Bergen, er det vel et fåtall i SV som direkte uttaler seg mot dagens markedsøkonomiske system, og man kan derfor konkludere med at SV ikke hater kapitalismen.

  7. Uansett hvilket stempel du setter på dagens regjering og dere politikk så er en ting sikkert. Den fungerer!

     

    Jepp og det er vel nettop det som ergrer så ulidelig mange her :D

    6912198[/snapback]

     

    Regjeringens politikk er marginalt forskjellig fra den foregående. Rammene for næringslivet er uforandret. Man kan med trygghet si at regjeringens politikk er ikke-sosialistisk.

  8. Pissprat. Jeg er sikker på jeg kunne fått et mye høyere tall. Anslagsvis 90 % for høyere skatt dersom jeg også bedrev selektiv utvelgelse i barnehagen. Latterlig journalistikk.

     

    edit; for å svare på tråden.

     

    Hvordan ser man her på det med økte skatter hvis dette kommer tilbake til en selv i form av sosiale goder?

     

    Jeg synes ikke det er veldig logisk å betale en større andel i skatt for en større andel av "kaken". Som nevnt av andre her, vil det beste være å selv kunne disponere sine midler. Folk som ønsker høyere skatter, gjør dette av den enkle grunn at de selv kan vinne på det. Småbarnsfamiler, studenter og andre som stemmer rødt er gjerne positiv til høyere skatter, fordelingspolitikk, ekstrabeskatning og avgifter på ting de selv ikke benytter.

  9. ADSLen hadde vel Telenor ansvaret for å få bygget ut? For min del er i allefall Telnor et statlig firma.

     

    Heldigvis er det bare slik at staten eier brorparten av aksjene i Telenor. Telenor har et eget styre som selv bestemmer over selskapet. En fin måte å tappe selskapet for penger, og samtidig henge aksjonærenes bakdeler ut i vinden for å lufte seg, vil være å bygge ut ulønnsomme ADSL-linjer til Troms og andre fiskelandsbyer så du kan spille mer data.

  10. Hvorfor er det slik at dersom noen uttaler seg negativt om islam, blir det et sinnsykt rabalder med påfølgende protesttog, brannbomber, flagg- og figurbrenning, brutale mord av nonner, rasering av vestlig eiendom, ect?

     

    Hvorfor er det slik når man til daglig kan høre religiøse muslimske ledere uttale seg negativt om de vestlige lands statsreligion?

     

    Ikke minst, hvorfor skal vi finne oss i denne dritten, når det som nevnes over er klare overgrep i forhold til det siviliserte samfunns lovbestemte ytringsfrihet.

     

     

     

    Hyklere.

  11. 110 på norske veier

     

    VG Nett) Vegdirektoratet går inn for å øke fartsgrensene til 110 km/t på norske motorveier. I første omgang som en prøveordning på E18 gjennom Vestfold. Og minsteren er positiv.

     

    Positiv

     

    Samferdselsminister Liv Signe Navarsete (Sp) er i utgangspunktet positiv til forslaget.

     

    - Det virker som at Vegdirektoratet har gjort et grundig arbeid her, og jeg synes dette virker interessant. Likevel ligger det inne noen forutsetninger om blant annet politikontroller og enkelte fysiske utbedringer av veiene. Dette betyr at vi må hente inn synspunkter fra de aktuelle myndighetene før vi kan ta endelig stilling til forslaget, sier ministeren til VG Nett.

     

    Hun kan ikke oppgi noe tidspunkt for når det eventuelt kan bli en realitet med fartsgrenser på 110 km/t i Norge.

     

    - Nei det kan jeg ikke, men dersom det ikke kommer frem tungtveiende synspunkt mot, så er jeg innstilt på å prøve dette ut. Det blir spennende å se hvordan det påvirker trafikkavviklingen.

     

    - Hvilke negative sider ser du med så høye fartsgrenser?

     

    - Å øke farten kan jo i seg selv være negativt. Skjer det en ulykke blir jo omfanget større ved høyere fart, men det som er viktig er at vi har fartsgrenser som folk opplever som rimelige i forhold til standarden på veiene. Jeg tror dette kan være med å gi større respekt for fartsgrenser generelt.

     

    Bra av samferdselsministeren fra Senterpartiet :thumbup:

  12. Eller kanskje det heller er fordi det var snakk om seriøs overpris for et bitte lite stykke strand. :grine:

    5431710[/snapback]

     

    Tror ikke det nei, prisene i de områdene er vel temmelig stive etter det jeg forstår.

    Tomten hadde en verdi på anslagsvis 10 millioner. Regjeringen gav 30 millioner. De kastet altså vekk 20 millioner på et tomtekjøp! Dette er ingen fillesak, og vitner om en inkompetanse i særklasse. Selger er selvsagt svært fornøyd med å få 20 millioner over markedspris.

×
×
  • Opprett ny...