Gå til innhold

Elys

Medlemmer
  • Innlegg

    159
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Elys

  1. Noen som har testet det?

     

    Jeg har stasjonær pc, men jeg lurer på om det går ann å spille AoC i Macbook Pro med 4gb ram?

    Jeg har ikke AoC her, den svømmer rundt i posten.

     

    Det spiller ikke noe rolle om det er Vista eller XP, men vil helst se at det blir testet i XP :)

     

    Det fungerer greit nok (MBP 2.2GHz C2D, 4gb ram, 8600m gt 128mb) men du kan nok ikke forvente veldig bra ytelse. Spesielt i Tortage er det stygge fps-drops mens utenfor og i instancene er det greit nok til levling.

     

    Satte oppløsningen til 1280x800, 1440x900 ble bare håpløst

  2. bump :o

     

    Har et par til eg.

     

    Eg nevnte 1:1 i posten eg skrev over, hva menes da med 3:2 rotasjon?

     

    I 25man raids, er det okey aa lage en hunter gruppe bestaaende av 3 hunters (2 bm, 1 survival), 1 druid, 1 shammy?

     

    Antar at druiden er feral, i så tilfelle er det veldig ok for hunterne ;)

     

    Du vil helst ha en Shaman med nok poeng til forbedret Grace of Air, men det funker fint med en full resto som ikke har dette også (du går glipp av litt agi).

     

    Om melee-folka whiner så får du bare gi de en egen shaman, de fleste raider nok med flere enn 1 shammy

  3. Noen her som har noe erfaringer med latency o.l. ved bruk av netcom connect eller telenor trådløst bredbånd?

    tenker da hovedsaklig på WoW og CS.

    Vurderer sterkt å gå tilanskaffelse av noen av disse, siden jeg har temmelig redusert nettilgang her i militæret;P

     

    på forhold takk til ev. svar:)

     

    CS er det nok bare å glemme, typisk latency vil ligge på 300ms+ ved greie forhold

     

    WoW har fungert tålelig greit når jeg har testet selv, men lokale forhold og stor trafikk vil medføre dårligere kvalitet. Det er tross alt snakk om mobilnett.

     

    (har testet både NetCom og Telenor i tillegg til ICE)

  4. I løpet av året kan du kjøpe bærbare PC-er fra Lenovo med innebygget super-3G.

     

    Les mer

     

    Som andre har nevnt er dette fullt mulig å få tak i nå. Lenovo leverer flere maskiner med innebygde simlesere og hsdpa/umts/edge/gprs/wlan. God programvare gjennom ThinkAdvantage Access Connections har de også.

     

    De modellene jeg vet kan leveres med dette er x60, x61 og t61. Godt mulig det også er flere som er tilgjengelige nå.

  5. "Eyes of the Beast" kan jo være morsomt å leke seg med fra tid til annen, men hva er det egentlig ment brukt til? Jeg sliter litt med å finne noen praktisk nytteverdi; situasjoner i spillet hvor det faktisk kan hjelpe meg.

     

    For min del bruker jeg stort sett bare Eyes of the Beast til å plassere pet før bossfights, f.eks sette dyret på plattformen hvor vi puller al'ar dersom jeg ikke skal pulle han til tanken osv.

  6. Aimed shot burkest selføgelig bare på cloth users, ca 3,5sec cast og 5000 dmg? Du bør revurdere den statementen ;)

     

    Problemet er at Aimed Shot reseter autoshot-timeren, så det eneste man kan bruke det for er å pulle mobs til en tank med MD for at tanken skal få så mye aggro som mulig. Å bruke Aimed Shot for å oppnå høy dps er ca like dumt som å være meleehunter.

     

    Forøvrig vil jeg ikke si MM er direkte ræva for hunteren personlig, men det gir både hunteren og raidet mye mindre enn det både BM og SV gjør. Det eneste du som MM tilfører en raidgruppe er Trueshot Aura, som sannsynligvis er den minst ettertraktede buffen i hele spillet. som SV gir du alle i raidgruppa som benytter attackpower et boost, som BM får du både et sterkt pet som ofte kan redde en del situasjoner (i tillegg får du ubegrenset med resurrections av pet siden du bruker mindre tid og mindre mana både til resurrect pet og mend pet) + Ferocious Inspiration som er oppa ca 75% av tiden.

     

    Endgame raiding handler ikke bare om hva du selv klarer å tilføre raidet i form av dps, men hvordan du klarer å gjøre de rundt deg bedre.

  7. Tror høstferien er det bese tidspunktet.

    I sommerferien er det ingen som vil sitte inne på LAN, påskeferien har TG og i juleferien passer det som regel dårlig for mange å bruke opp på LAN...

     

    Problemet med høstferien er at det finnes så mange andre dataparties som har holdt på lenge, har gode tradisjoner, godt rykte som arrangører og fører til at mange heller velger bort TEX / HWLan (som dessverre har et heller frynsete rykte hos mange etter to arrangement).

     

    Jeg ser ikke helt problemet med å arrangere et dataparty i sommerferien, da helst i begynnelsen eller slutten av skoleferien. Spesielt burde jo dette være et veldig bra tidspunkt for TEX som satser på å være noe mer enn bare 500 datamaskiner samlet på samme sted og at alle sitter musestille og spiller dataspill. Sommeren tillater deg å arrangere en hel haug av aktiviteter som ikke innebærer pc-bruk, man kan sette opp en paintballbane, skateboardramp, grillområde, utescene osv osv osv, det er igrunn bare fantasien som setter grenser.

     

    Jeg tror at skal man ha suksess med å arrangere dataparty i Norge idag må man tenke litt annerledes enn de som allerede er etablert som store/middels store og har holdt på en god stund.

  8. Det kommer helt ann på gear og hvordan man spiller. En rogue har potensiale for mere damage enn en hunter, men det er ikke alltid det blir slik i praksis.

    Hvilken aoe boss er det du mener roguer er trøbbel på i Kara?

    På Maiden er en rogue bedre å ha med enn en hunter pga roguen får gjort mere damage der. Alle som er ranged blir jo påvirket av stuns.

    Meele får jo kjørt på med damage hele tiden.

     

    Kameraten din synes jeg overdriver en god del da han sier at rogues er mere wanted enn hunters, ja det er nok riktig om det er manko på damage i en guild eller party. Men overall er vel hunter og rogue class den som spilles aller mest, og har det aller dårligste rykte overall.

     

    Foresten.

    Både du og kameraten din burde laste ned Violation damagemeter.

    Utrolig korrekt og enkelt i bruk. Pent og se på er det også.  :)

    9639541[/snapback]

     

     

    Ok, ment helt ærlig...Hva ville du valgt mellom; en hunter eller en rogue til kara? hunteren har mer dps, og kan bruke traps...imo sap

    9641122[/snapback]

     

    Kommer an på hvordan resten av gruppa er bygd opp. Har dere ingen rogues fra før og skal ta Aran: Rogue, har dere masse rogues: Hunter.

     

    Finnes ingen som helst fasitsvar på hva som er best av Rogues og Hunters, alt kommer helt an på hvordan resten av raidgruppa er bygd opp, hvilke encounters man skal ta og hvor gode de enkelte spillerne er.

  9. Sist Gruul-kill hadde vi følgende gruppe:

     

    BM-Hunter

    BM-Hunter

    Survival-Hunter

    Enhancement-Shaman

    Feraldruid

     

    2xFerocious Inspiration, Grace of Air og Leader of the Pack == Top3 på damage (BM,Survival,BM), Shamanen døde vel rundt 25-30% og havnet litt lengre ned

     

    Hunter-DPS er finfint, men det krever en del både av hunterne, og at du setter de i vettuge grupper for at de skal utkonkurrere andre klasser

  10. Hei!

     

    Er på jakt etter et nettsted der en kan synke avtaler og kontakter og slikt fra mobil til siten og tilbake igjen til en eventuelt ny mobil.

    Jeg brukte en site engang før sommeren der en kunne regeistrere seg og bruke synk-funksjonen. Den hadde et merkelig navn som jeg mener å huske ikke refererte til noe mobilnavn.

    Noen som vet om slike sider de anbefaler eller husker den jeg brukte? Vel, det siste er ikke så lett :whistle:

     

    På forhånd takk!

    9479372[/snapback]

     

    Du kan f.eks bruke www.zyb.com. Jeg har i alle fall veldig gode erfaringer med bruk av deres tjeneste. I motsetning til NetComs og Telenors tjenester (som man også må betale for) har de også oppsett for de fleste telefoner.

  11. Jeg er en hunter på lvl 49, og på lvl 50 skal jeg unlearne talent, hva burde jeg ta? Bare Beast mastery, bare markmannship eller bare survival?

    9453651[/snapback]

     

    På lvl 50 ville jeg gått så her:

     

    http://www.wowhead.com/?talent=cVbR0gxRwuVo

     

    Og så fyllt opp med MM (lethal, efficiency, gftt,rapid,aimed,mortal) til jeg nådde 70. Og så respeccet når jeg ble klar for instances og raids.

     

    driter litt i imp AotH her da jeg heller vil ha mer survability for pet, og fra 64 til 70 ville jeg uansett heller brukt AotV mens jeg levlet for å holde drikke/spisetiden ned til et minimum. Animal Handler fordi det rett og slett er dritkjipt å humpe rundt på en treig mount ;)

  12. Jeg er en lvl 10 dranei hunter.

    Lurer på hva jeg skal bruke talent pointsa mine på?

    og hva slags pet skal jeg tamme? hvor får jeg lettest tak i det fra azuremyst isle eller darkshore

    9438873[/snapback]

     

    Beast mastery, beast mastery, beast mastery : )

     

    Og som fersk hunter kan du igrunn bare velge det pet'et du syns er kulest. Om jeg ikke husker feil hadde jeg først ei ugle og så en edderkopp før jeg fant meg en kattepus rundt lvl 25

  13. Da vil jeg tro at det funker om du kobler det via www.mail2web.com.

     

    Du finner sikkert instruksjoner om du googler: gmail mail2web mobile

    eller lignende

    9430034[/snapback]

     

    mail2web er jo såvidt jeg har skjønt en tredjeparts webmailløsning for epostkontoer hvor man ikke har dette. Når man bruker deres mobilklient er det fortsatt ikke push, men pull. Man sjekker manuelt ved å velge oppdater i klienten for å hente ny epost.

     

    Med pushmail vil mailserveren sende beskjed til klienten om at det er ankommet ny epost, så vil mailklienten laste ned eposten og vise at det er kommet ny epost omtrent på samme måte som man viser ny sms.

×
×
  • Opprett ny...