Jump to content

saywhat

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by saywhat

 1. Flott analyse! Selv har jeg bare Game Pass på PC ettersom PS4 er den eneste konsollen jeg eier. Tjenesten har latt meg spille (og blitt underholdt av) spill jeg ellers aldri ville rørt. Tiden vil vise hvordan dette utarter seg, men personlig er jeg så langt kjempepositiv til løsningen - så håper den holder tidens tann.
 2. Har de hintet hvor mye de får pr nedlasting da? Forklaringen som barezell hentet fra Reddit ser jo ut til å forklare hvorfor utviklere går med på dette. Som han nevner kan han ikke bekrefte at det stemmer - men kan du med dine 4-500kr?
 3. Er du sikker på at de ikke betaler en gitt engangssum (ganske stor sum vel å merke) for at de kan gjøre titlene tilgjengelig på Game Pass for en avtalt tid? La oss kalle det lisens for å ha spillet tilgjengelig... Utvikler får med andre ord samme sum med penger, om det så skulle være 10 millioner som lastet det ned eller ingen. Vil ikke da flere abonnementer gi mer inntekt?
 4. Er du sikker på det er sånn det fungerer? At MS betaler tredjepartutviklerene på Game Pass for HVERT enkelt spill som lastes ned, til full pris? Betaler Netflix penger hver gang noen streamer en film også? Mulig jeg misforstår totalt her, men ville også tro at jo flere abonnementer betydde mer inntekt, ikke mindre som du sier.
 5. FLERE hundre kroner faktisk? Interessant. Hva baserer du denne analysen på? Når stiger prisen såpass?
 6. Mangler bare at noen med tyggis under skoen tråkker på spilleren
 7. Kallax har vel åpninger som er 33cm brede/høye. Hvis PS5 er 15 tommer (38cm) høy blir det vanskelig å få plass. Men så er vel også Kallax mer et hyllesystem enn et mediemøbel da...
 8. Igjen; har du kilde på dette? Skulle gjerne hatt mer enn ordet til en random fyr på nettet? (ie. deg)
 9. Hvor i artikkelen fra Bloomberg du postet står det at XSX skal være så veldig mye dyrere å produsere enn PS5? Leste gjennom og fant ingenting ang. dette. Eller har du en annen kilde?
×
×
 • Create New...