Gå til innhold

DoNotWant

Medlemmer
  • Innlegg

    615
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DoNotWant

  1. Har i det siste tenkt mye på at medisin ville vært et bra studievalg for meg. Var en langhelg i Budapest nå og har blitt ennå mer interessert i å sjekke ut studiemulighetene der nede. Har forstått det sånn at Vaio studerer i Ungarn? Har du noen linker til info om studiene der nede?

     

    Leser på studyhunary at man må ha både fysikk, kjemi og biologi. Kreves det 3FY, 3KJ og 3BI? Eller kan man slippe unna med et fag eller to på lavere nivå?

     

    Så også at det er et årsstudie hvor man kan lære det man trenger til opptaksprøven. Tror ikke jeg får tatt alle fagene jeg trenger i løpet av dette året, så det er kanskje et godt alternativ for 2010/2011. Budapest var en helt sykt kul by, og jeg tror jeg kunne likt meg utrolig bra der.

  2. Heisann godtfolk..

    Har en fender squier liggende, og lyst til å gjøre noe artig med den.. Den skal pusses ned og males om, så skal jeg ha nye pick-ups og tjukkere strenger..

    Jeg helt grønn hva gjelder single coil pick-ups, men kunne tenke meg å plukke opp noen relativt billige på ebay.. Er ute etter å få litt blues-lyd ut av den.. Noen tips til noen jeg kan sjekke ut?

  3. Stor pott.

     

    Vær mer aggro og by mer slik som prytz sier.

    Når jeg finner meg selv i slike situasjoner sitter jeg og river meg i håret over at jeg har latt en eller annen fisk calle PF med A4 og slå meg.

    Edit: Equity for AK mot 1 random hånd er 65%, mot 2 hender 50%, og mot 3 hender 40%. Raise more PF.

     

    Men, men, jeg klarer ikke slå fisken en gang enda jeg følger den teorien jeg har lest , så nå er det blitt en pause. Siste hendene jeg spilte var AA<66 på A66xx board for hele stacken min, hvor jeg 3-betta høyt, slik at han ikke kunne calle med lave pocket pairs (men det visste jo ikke han, stakar). Og den andre var AIPF mot en kis som 3-betta meg med Q3s og traff x33 på floppen mot mine JJ (litt loose av meg, men det var begrunnet i reads). NL10 er sannsynligvis den hardeste limiten å spille :p .

  4. Hva kunne jeg gjort annerledes? Spart mine siste $$ på river og satt han på A?

     

    Cake Poker

    Det der er surt, ass. Jeg tror jeg skal slutte å spille cake i helgene, for det blir liksom for mange calling stations som spiller. Uansett hva du har, så sitter det en jævel igjen med noe som slår deg. Her kan du ikke gjøre mye. Jeg ville satt han på A2-A5, lavt pocket pair eller et set du slår.

  5. Spiller bare live poker (aldri på nettet), noen som har bøker å anbefale? Ser Hold Em med Harrington (el lignedne) er anbefalt før i tråden, vurderer den.

    Harrington vol. 1 gir deg et godt grunnlag i full ring spill siden den for det meste tar for seg en konservativ stil. Boken er beregnet på turneringer, men tidlig turneringsspill er gjerne ganske likt cash-games siden man har forholdsvis dype stacks. Jeg anvender i alle fall mye fra den i både cash games og turneringsspill.

    Vol. 2 tar for seg slutten av turneringen, så da er det mye man ikke kan bruke i full ring spill. Jeg har ikke lest den, men det kan godt hende den kan lære deg noe om short-handed spill.

  6. Haha, hva heter du og hvilken limit spiller du? Jeg har gjort et taktisk grep og endret nicket mitt til ImmOrtAlCarD for å få mer action :D . Spiller for det meste NL10 og NL4 cash.

    Det krever bare litt tilpasning og baller til å ta variancen fra alle som går in med Q5o ol., så slår du cake lett som bare det med standard TAG spill. Cake er så loose at jeg helt har glemt at man egentlig kan stjele blinds. Muligheten byr seg aldri på cake.

     

    Her er cake i et nøtteskall: http://cakepoker.com/HandHistory/?Hand=xcf...Gx4jHzMXHzMM%3d

    Jeg som spilte så bra i den turneringa :( .

  7. Hvis du doblet deg på classic, så har du jo råd til å starte på et sted til. Praktisk å kunne velge mellom flere sider.

    Jeg cashet nettopp ut av PP, og jeg vil anbefale deg å styre unna. Null rake, og full av folk som spiller by-the-book TAG. Jeg syntes det var ganske vanskelig å tjene penger der. Jeg spilte for så vidt mest cash games, men så vidt jeg husker så var turneringsutvalget også veldig dårlig. Veldig mye turbo og speed turneringer, og da blir det gjerne veldig lotto.

     

    Jeg spiller på cake poker for tiden. Konkurrentene her er intet annet enn latterlige (masse amerikanere kan ha noe med det å gjøre - Jeg grindet 10 buy-ins over 240 hender i natt). 100% deposit bonus opp til $500 og 33% rakeback.

    Jeg har dessuten hørt gode ting om PKR.com.. De har den mest avanserte grafikken jeg har sett i en pokerklient, pluss rakeback og deposit-bonuser. Jeg spilte noen play-money runder der, og klienten var i alle fall veldig god.

  8. Hm, hvordan kunne jeg spilt bedre?

    Normalt hadde jeg ikke callet pre-flop, men blei lei av at han fyren gikk etter blinds. Hadde det vært noen på bordet som hadde raiset hadde jeg kastet meg, men når 2 par så dukker ser jeg ikke noe poeng i å kaste meg... da kan jeg like så godt slutte å spille.

    Skjønner den reraise på flop kanskje ikke var det smarteste dog

    La oss gi han en ganske åpen hand-range: any pair any broadway, suited aces som raising range fra button.

    Mot denne rangen har du 40% flop equity, altså stikker han av med 60% av pengene som går i potten. Mot AK har du bare 30% equity, men det vet du jo selvfølgelig ikke preflop. Der har du i alle fall teorien bak å legge ned hånda PF.

    Blind steals skjer, og du bør gjøre det selv når muligheten byr seg. Man skal dessuten ikke gjøre det med dritthender(det er galskap å legge 4BB i potten for å få 1,5 med en elendig hånd), så han har fortsatt en akseptabel range mot deg.

  9. Dealer: Your cards Qs Jd

    Dealer: Drublic182 shows Full house

    Qs Jd

    Dealer: Drublic182 wins with Full house

    Jd Js Qd Qh Qs $333

     

    Syns jeg spilte den her bra jeg..

    b32 hadde ikke mer enn $112 igjen på på river så fikk det jeg ville ha ut av han

     

    Har i grunn bare en innvending, og det er at min-raise sjelden er et bra trekk, fordi målet med å raise er å bygge pot for å kunne dytte inn mest mulig penger senere og gi han dårlige odds for å spille draws. Min-raisen din gir han omtrent 14:90 eller 1:6 odds. Hvis du raiser større og har bygget en pot, kan du gi han mye bedre odds for å calle value-bet på river når du sitter med nøttene.

     

    Jeg cashet ut av partypoker i dag etter å ha releaset en $100 bonus :D . Vurderer å spille på fortune poker eller titan poker, avhengig av rakeback (noen som har noe å anbefale?). Fortune er visstnok fullt av fisk. Skulle ønske bankrollen min vokste raskere, for NL10 begynner å bli litt kjedelig.

  10. Odds and outs? De fleste pokerstrategisider har noen avsnitt om det. Mange bøker har også et kapittel om det. Jeg har "Getting started in hold'em" og "Small stakes hold'em", begge fra 2+2. Den første tar for seg pot odds og outs ganske enkelt, mens den andre går videre til implied odds, og discounted outs osv.. Dette er limit bøker, men konseptene er de samme.

     

    Noen som spiller på cake poker? Har spilt litt NL10 der, og det er helt sinnsykt soft der. HAdde over et par timer minst to klovner som gikk all in med hva som helst, og en som satt og callet ned alt (og stacket meg etter å ha truffet turn og river :( ). Er gått litt i pluss foreløpig, men regner med at det er gode forutsetninger her bare jeg tilpasser spillet mitt litt.

  11. Jeg tror straighten din er god veldig ofte, men jeg hater å calle så store bets uten å sitte med the nuts. Jeg tviler på at han har en bedre straight med 57, og jeg tror ikke han hang på for flushen. Tror han i utgangspunktet leser hånden din til høye kort og prøver å dytte deg av hele veien fordi du ganske sikkert bommer på en så lav flop, og jeg vil tippe han satt med et overpar til flopen med TT-AA.

     

    Jeg tror jeg ville raiset flop og foldet om han fortsatt dytter på turn. Når du treffer en straight på river tror jeg du er foran.

     

    Men for all del. Jeg hadde lagt ned denne selv uten reads, orker ikke hender som byr på såpass variance.

  12. Nei hun jeg kjenner slet nok med dårlig selvtillit og problemer innen familien å. Men det at hun begynte med hasj var liksom det steget som gjorde det andre ok. Jeg stoler mer på et menneske som faktisk har opplevd begge sider med hasjen, enn en som bare har opplevd de positive.

     

    Grunnen til at jeg er veldig på den positive siden er jo fordi jeg behandler det med respekt, og ikke ruser meg av de gale grunnene (fordi jeg har dårlig selvtillit eller problemer i familien). Hvis man gjør det av feil grunner, så kan det godt hende at hasj ikke helt tilfredsstiller kravene, og tyngre stoffer kan virke veldig attraktivt. Og holdningene rundt henne som mer eller mindre likestiller hasj med tung, livsfarlig narkotika, kan vel muligens ha vært medvirkende til at bruken av tyngre stoffer ble legitimert?

     

    Bor man på østkanten i Oslo, så nytter det ikke med en sånn politikk i oppdragelsen, da er det bedre å oppdra et tenkende individ og gi det et grunnlag for å vurdere hva de ønsker å velge, og lære det å ha et sunt forhold til rusmidler. Noe annet ville være naivt, for hasj er tilgjengelig i samfunnet, for min del har det vært mer eller mindre tilgjengelig minst siden 9. klasse.

     

    Jeg vil oppdra et barn som kan tenke selv og vurdere hva det begir seg ut på. Jeg ønsker å kunne ha respekt for de valgene det gjør, og jeg har ikke tenkt å være naiv og tro at rusmidler ikke eksisterer i tilværelsen. Dessuten tror jeg en slik linje vil gjøre barnet mer åpent om hva det faktisk driver med.

  13. Det som er er jo at man begynner å bruke det "med måte". Og siden det i tillegg er godt så får man plutselig lyst på litt til ... Så litt til ... Så litt til ... Og plutselig er det ikke med måte lengre. Eller? Det at noen klarer det, slik som du gjør, DoNotWant, er jo en god ting. Men klarer barnet ditt det?

     

    Dersom barnet ditt har "fri tilgang" på godsakene, tror jeg kan føre med at barnet ditt putter det i lomma, drar til en kompis og ... Ja, skjønner du hva jeg mener? :p

     

    (Jeg røyker ikke, drikker ikke alkohol, og drikker ikke kaffe)

     

    Edit: Er klokka 08:04 nÅ?! O.o gaanske sikker på at den er 07:04 ... wtf?

     

    Jeg har tenkt å oppdra en unge med respekt for rusmidler, som har et samvittighetsfullt forhold til det. Det er det jeg baserer svarene mine her på. Jeg har på ingen måte planer om å være kilde for hasj for mitt eget barn, men jeg har heller ikke planer om å være naiv og tro at det ikke er lett tilgjengelig.

     

    Folk som er utsatt for avhengighet er nettopp det, uansett hvilket rusmiddel det dreier seg om, og alt koker ned til å behandle rusmidler med respekt, og gjøre bevisste valg i forhold til hyppighet av bruk osv. Og om uhellet er ute og man faktisk er svak for rusmidler, så bør man som forelder hjelpe til og forsøke å løse situasjonen. Rusavhengighet er en risiko for enhver som prøver rusmidler, og om den er verdt å ta kan jeg ikke bestemme for andre enn meg selv (selv ikke de jeg er forelder for).

  14. Hasj er ikke som øl, røyk og kaffe, det eneste de har til felles er at de er rusmidler. Jeg tar en kopp kaffe mens jeg leser lekser(ikke bare for oppkvikkende effekt - kaffe er godt.), drikker øl på fest eller på byen, og en joint i godt selskap (og en røyk hvis jeg er skikkelig drita - nikotin er skikkelig stygge saker :p ).

     

    Poenget er at det går an å bruke de med måte.

  15. At du er ganske fiendtlig innstilt, vennen, men jeg kan godt moderere meg til å si at du kanskje ikke er så veldig fordomsfull.

     

    Det jeg prøver å formidle, er at jeg har utelukkende gode erfaringer med dette rusmiddelet. Jeg bruker det en gang i blant, kanskje en gang i måneden, og jeg får gode opplevelser og mye moro med gode venner hver eneste gang. Om jeg kunne velge fylla med kompiser eller å røyke med de, så foretrekker jeg det siste.

     

    Rusmidler er en naturlig del av oppveksten, og så lenge ting ikke kommer ut av kontroll tror jeg det er en berikende opplevelse for de som vil prøve, og jeg håper jeg aldri nekter barnet mitt å oppleve det.

  16. Vel, altså... det som skremmer meg, er at folk er så fordomsfulle at de ikke engang klarer å tenke selv. Si meg Snublefot, har du noengang engang røyka?

     

    Godt poeng. Er helt på kjøret med kaffe i forhold til hva jeg er med cannabis.

     

    Snublefot, du er fordomsfull. Har du vært sammen med folk som er høye? Kjenner du noen som røyker, eller har du noen erfaring i det hele tatt å vise til? Påstanden om at vi som har et avslappet forhold til det røyker hele tiden er bare latterlig og like grunnløs som resten av argumentasjonen din hittil.

     

    Selfølgelig hadde jeg ikke det, akkuratt som jeg ikke hadde gjort det med kaffe. I overskriften så står det tråden handler om hasj, gjør det ikke? Jeg skjønner du vil få fram et poeng, som et par andre, med å sammenligne hasj med dagligdagse ting. Men når jeg ikke ser på hasj som kaffe, eller øl. Hva er da poenget? For meg er det som å sammenligne en hest med en kengru.

     

    Øl inneholder alkohol. Det er ganske kjent som et rusmiddel som medfører mange problemer.

    Kaffe inneholder koffein. Koffein er en stimulant som gjør deg kvikk og våken.

    Hasj, eller cannabis inneholder THC som er et psykoaktivt stoff.

    (edit: alle disse er i grunn psykoaktive)

     

    Felles for alle er at man kan ruse seg på dem (ja, ruse seg på et stoff som er i kaffe).

  17. Vet du hvor mye 20 gram hasj vil si? Jeg tror det skal THC fra rundt 15g for å ta livet av noen, men jeg regner med at du bare vil si at det var et betydelig og daglig forbruk.

     

    Regner med at du sikter til utsagnet mitt helt til slutt. Det er bare en erfaring jeg selv og venner har gjort. Jeg mener ikke at man blir dummere og dummere jo oftere man røyker, men det er definitivt en svekkelse av konsentrasjon i dagene etter. Jeg tviler ikke på at drevne stonere kan gjøre det godt på skolen og i livet, og har faktisk en bekjent som røyker hver dag og gjør det minst like godt på skolen som klassekamerater. Men jeg kjenner også folk som røyker hver dag og sitter hjemme på ræva og spiller data.

  18. Jeg ville funnet ut om det var noe som var galt i livet til barnet mitt, og om det eventuelt var grunnen til røykingen. Deretter ville jeg sett på forbruket.

     

    Dersom røykingen var for å slappe av i godt selskap i ny og ne, så håper jeg at jeg som forelder ville avfeid det som en fase, og sagt at barnet mitt får ha det gøy og nyte livet.

     

    Jeg tror at så lenge et menneske har kontroll over forbruk, og ikke ruser seg for å "rømme" fra andre bekymringer, så mener jeg rus kan være positivt, eller i det minste en erfaring som er verdt å gjøre.

     

    Og jeg ville nedlagt forbud mot røyking dagen før skole, for man blir så jævlig dum dagen derpå.

  19. Disse sidene har ikke lov å reklamere i Norge, men reklamen går for det mest på TV3 som ikke er underlagt denne lovgivningen fordi de ikke sender fra Norge.

     

    Angående lovligheten av å spille, så er for det første ikke pokersidene underlagt norsk lov, da onlinekasinoene gjerne etablerer seg i land der det er liten sjanse for at de forbys. Videre er det ingen lov som hindrer nordmenn i å overføre penger til disse sidene, og man kan derfor spille fritt.

     

    Et eventuelt forbud vil sannsynligvis innebære forbud for norske banker å gjennomføre overførsler til og fra onlinekasinoer, men det vil alltids være måter å omgå det.

     

    Jeg vet ikke om jeg er for eller mot et slikt forbud. På en side er jeg en brukbar spiller, som i alle fall ikke taper penger, og får god underholdning ut av spillingen, men på den annen så vet jeg at alle pengene folk tjener på poker, kommer fra en eller annen uansvarlig stakar som sitter og spiller bort sine penger.

     

    Edit: Nettpoker vil eksistere så lenge det finnes land hvor nettkasinoer kan eksistere, så det er ingen grunn til å bekymre seg.

  20. Rett kast?

    http://www.pokerhand.org/?1610288

     

    Lite read på PUREBREED777.

    Jeg reraisa knapperaiset hannes for noen runder siden og fikk han til å kaste, sist han var i BB reraisa han et knapperaise og checka ned til river som var A og bydde 2/3 ish pot for å ta den ned.

    Reraise fra BB kan være resteal, og når det ikke er action post flop og kan det hende han bare prøver å representere et ess uten at han nødvendigvis har det.

     

    Du kan for det første ikke calle. Fold eller all in er de mulige valgene her. Jeg setter hans hand range til noe slikt som 99-AA, AJ-AK, ATs-AKs, KJs-KQs. Av disse hendene taper du kun mot 99, KK og AA. Jeg tror han ville gjort dette spillet med alle de ovennevnte hendene, og QQ er en hånd du ofte er foran med i denne situasjonen.

     

    Folder du, sitter du med rundt 7k chips og har en middels stack mot 3 big stacks ved bordet. I tillegg har du latt deg bølle av en hånd hvor han like godt kan ha bløffet. Hvis du er sikker på at du klarer deg med 7k, så kan det være verdi i å folde.

    Det andre alternativet, dytte i resten av stacken, gir liten sjanse for at han folder, men du har en sterk hånd og mulighet til å doble deg, men du har til gjengjeld en veldig god hånd.

    Du må veie verdien av en gjenverende small-medium stack, mot verdien av sjansen for å doble seg (og en bitteliten sjanse for at han folder).

     

    Du har allerede lagt i en snau tredel av stacken din, og med en gjenværende stackpå 7k vil du være all in på neste hånd du spiller, og må spille videre mot 3 store stacks. Jeg ville sannsynligvis dyttet inn resten her.

     

    Edit: Kan noen lære meg norsk poker-lingo? :p

  21. Vel, det var nettopp det det ikke var. Du sa bare at det var dårlig uten noen antydninger til hvordan det bør spilles, men nå synes jeg vi begynner å komme over på noe konstruktivt.

     

    Ang. flop push, så ville jeg satt det til mellom 2 og 3 dollar (stacken hans var 7-8) fordi a)Han har en god hånd, muligens KK, og jeg vil ha mest mulig verdi før han får se et kort til, og b) Han blir pot committed, og c) Mitt read av situasjonen er at han er sterk og vil være med videre, så jeg kan tillate meg å pushe bet size litt.

×
×
  • Opprett ny...