Gå til innhold

ElektrikerRuben

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ElektrikerRuben

  1. Da har jeg begynt i ny jobb, så denne må nok endres: Jobbtittel: Elektriker Automasjon, på Prosjekter. Utdanning: Fagbrev Elektriker og Telekommunikasjonsmontør. Elektrotekniker, Fagskolen i Vestfold og Telemark, nettbasert, 30 stp. Pågående 3 årig fagskoleutdanning: Bygningsautomatisering, Fagskolen i Vestfold og Telemark, nettbasert med samlinger. Knxkurs, Kurs i solcelleanlegg, 48V kurs, nedføringskurs i mast, Kurs på div brannsentraler. Erfaring: 17år Alder: 35 Brutto årslønn uten tillegg: 630000,- Tillegg: Fra 10000 - 50000 (bastillegg og overtid) Andre goder: PC, firmatlf, firmahytte, biletter til eliteseriekamper, treningsavtale, kaffeavtale, avtale på gode priser på materiell. Skatt: 35%
  2. Jeg har nettopp bytta fra å være elektriker med 2 fagbrev (17års fartstid innenfor faget) til å bli automatikk ansvarlig på prosjekter innenfor byggautomasjon. Som en bas på byggautomasjon. I min jobb og får jeg en meget variert arbeidshverdag med trekking, montasje, tegning av sjematikk, programmering og idriftsetting. I tillegg er jeg med på å bygge opp ei automasjonsavdeling i bedriften jeg er ansatt i. I tillegg har man utviklingsmuligheter med å ta teknisk fagskole innen bygningsautomatisering(1 linje i landet) eller industriell automasjon(denne finnes i hele landet) Jeg har selv hoppet på fagskolen innenfor bygningsautomatisering og tenker å komme meg videre. Lønnen er bra, men husk, jeg har 14 års ansiennitet på 1 fagbrev, og det har noe å si.
  3. Helt riktig! I og med at bransjen skriker etter folk, så kan man nesten velge og vrake av jobber og rette folk. De kan også gi gode pensjonsordninger og andre goder for å holde på de gode folkene. Her er det mange gode folk som har tatt installatørpapirene og startet opp for seg selv. Vurderer selv 2 mindre bedrifter da samholdet i bedriften jeg jobber i nå ikke er det det en gang var. Men grunnet hussalg og familiesituasjon velger jeg å vente 6-12mnd til ting roer seg før jeg evt tar ett valg og bytter.
  4. Jeg sa ikke at jeg hadde, jeg sa at jeg vet om folk som har, med ca samme erfaring men i mindre bedrifter der de ikke har kontorfolk og styrer dagene ca helt selv. Jeg har ikke 300, men ikke langt unna.
  5. Joda, jeg bor i en mindre/mellomstor by i Nordland. Drar du til en småbedrift(3-8mann) får man fastlønn og over 300kr timen i 2020. Jeg jobber som Serviceelektriker i en større bedrift, full ansinitet, 2 fagbrev, en rekke kurs, 16års farstid i faget. Jeg har en årsinntekt på 565000 uten overtid og bastillegg under større Service jobber. Drar jeg til ett søsterfirma i nabokommunen med 9000 innbyggere har dem 10 kr mer i timen enn oss i byen grunnet større konkurranse. Kjører jeg 2 timer til og det er 30 kr i timesforskjell på byen jeg bor i og en mindre by grunnet konkurrane og industri. Det jeg skal fram til er at ei timelønn på 300kr timen er oppnåelig om man leter litt og er flyttbar.
  6. Jobbtittel: Serviceelektriker Utdanning: Fagbrev Elektriker og Telekommunikasjonsmontør. Knxkurs, Kurs i solcelleanlegg, 48V kurs, nedføringskurs i mast, Kurs på div brannsentraler. Erfaring: 16år Alder: 34 Brutto årslønn uten tillegg: 565 000, - Tillegg: Fra 10000 - 50000 (bastillegg og overtid) Andre goder: Firmabil, firmatlf, nettbrett, firmahytte, biletter til eliteseriekamper, treningsavtale, kaffeavtale, avtale på gode priser på materiell. Skatt: 34%
×
×
  • Opprett ny...