Gå til innhold

ElektrikerRuben

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ElektrikerRuben sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Helt riktig! I og med at bransjen skriker etter folk, så kan man nesten velge og vrake av jobber og rette folk. De kan også gi gode pensjonsordninger og andre goder for å holde på de gode folkene. Her er det mange gode folk som har tatt installatørpapirene og startet opp for seg selv. Vurderer selv 2 mindre bedrifter da samholdet i bedriften jeg jobber i nå ikke er det det en gang var. Men grunnet hussalg og familiesituasjon velger jeg å vente 6-12mnd til ting roer seg før jeg evt tar ett valg og bytter.
  2. Jeg sa ikke at jeg hadde, jeg sa at jeg vet om folk som har, med ca samme erfaring men i mindre bedrifter der de ikke har kontorfolk og styrer dagene ca helt selv. Jeg har ikke 300, men ikke langt unna.
  3. Joda, jeg bor i en mindre/mellomstor by i Nordland. Drar du til en småbedrift(3-8mann) får man fastlønn og over 300kr timen i 2020. Jeg jobber som Serviceelektriker i en større bedrift, full ansinitet, 2 fagbrev, en rekke kurs, 16års farstid i faget. Jeg har en årsinntekt på 565000 uten overtid og bastillegg under større Service jobber. Drar jeg til ett søsterfirma i nabokommunen med 9000 innbyggere har dem 10 kr mer i timen enn oss i byen grunnet større konkurranse. Kjører jeg 2 timer til og det er 30 kr i timesforskjell på byen jeg bor i og en mindre by grunnet konkurrane og industri. Det jeg skal fram til er at ei timelønn på 300kr timen er oppnåelig om man leter litt og er flyttbar.
  4. Jobbtittel: Serviceelektriker Utdanning: Fagbrev Elektriker og Telekommunikasjonsmontør. Knxkurs, Kurs i solcelleanlegg, 48V kurs, nedføringskurs i mast, Kurs på div brannsentraler. Erfaring: 16år Alder: 34 Brutto årslønn uten tillegg: 565 000, - Tillegg: Fra 10000 - 50000 (bastillegg og overtid) Andre goder: Firmabil, firmatlf, nettbrett, firmahytte, biletter til eliteseriekamper, treningsavtale, kaffeavtale, avtale på gode priser på materiell. Skatt: 34%
×
×
  • Opprett ny...