Gå til innhold

kayennefetter

Medlemmer
  • Innlegg

    194
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kayennefetter

  1. Sikkert blitt nevnt tidligere, men orker ikke lese meg bakover :)

     

    Har nå kommet til der jeg skal inn i "The Strip". Den roboten kommer og møter meg sier jeg enten kan betale 2000 caps (noe jeg ikke er i nærheten av å ha) eller ha et passord.

     

    Hvem kan jeg prate med ang. å få et passord, kan jeg ordne en avtale med noen?

     

    En annen vei inn, utenom å betale, barte eller speeche seg inn:

     

     

    Du kan komme deg inn til the strip uten å betale, ved å reise med monorailen fra Camp McCarran. Det er NCR-campen sør for the strip(gammel flyplass)

     

  2. Fikk min Tier 1 edition til X360 i dag, ble visst sendt fra gamezone igår. Når det gjelder selve spillet, er jeg rimelig skuffa. Grepet med å bruke to ulike studio til hhv. SP og MP skjønner jeg ikke helt. Omtrent det eneste jeg har likt så langt i SP er muligheten til å switche mellom enkeltskudd og flerskudd. Resten har man sett bedre før. Det kjøretøyet jeg har prøvd til nå, ATV, oppfører seg som ei handlevogn med ett låst hjul. Helt talentløst med andre ord. Nå har jeg ikke spilt gjennom hele, så jeg skal ikke konkludere. MP er greit nok, jeg hadde store forhåpninger etter betaen, og tenkte at DICE kom til å levere ved endelig versjon. Som mange har sagt før så er det en mellomting av BC2 og MW2, altså hverken fugl eller fisk. Men heller ikke MP har jeg spilt så lenge, så det kan hende jeg får sansen etterhvert.

  3. Er disken din i FAT32 format?

    Dersom du ripper en film der fila blir større enn 4GB, må disken være i NTFS format siden FAT32 ikke støtter så store filer.

     

    Der sier du noe... tror faktisk den disken er en gammel WinXP-disk som var FAT32. Takk :)

     

    EDIT: Forresten, sjekket det, den er NTFS... andre tips?

  4. Dettte ble en bra dag, endelig, venta lenge på dette.

     

    Syns det er merkelig at folk syns det er gale at de må betale nærmest en symbolsk sum for musikken, men det har vel med at de yngste i samfunnet ikke er vant til å betale for musikk.

     

    Jeg er vant til å betale 200 kr for en cd så jeg hadde glatt betalt mye mer enn 99 kr. Jeg syns det er sykt billig.

     

    Veldig fornøyd med applikasjonen. Har ikke fått prøvd den utenfor 3g sone ennå, men får testa det i morra.

     

    Funne 2 feil da. På min N97 fungerer den ikke med tastaturet, den fungerer slik det gjør på f.eks 5800

     

    Og andre feilien er at når jeg søker opp en sang får jeg ikke lagt den til en eksisterende spilleliste. Det går ann å velge det, men det skjer ikke.

     

    Velger jeg å lagre sangen til en ny spilleliste fungerer det.

     

    Noen andre som opplever samme problem?

     

    På min 5800 har jeg samme problem med at jeg ikke får lagt til sanger i eksisterende spillelister...plagsomt!

     

    Men av positive bemerkninger; brukergrensesnittet er mye bedre enn på iPod :)

     

    Jeg får heller ikke lagt til spor og album i eksisterende spilleliste, jeg har også Nokia 5800. Regner med dette blir fikset fortere enn svint.

  5. MS Windows Live Messenger har kommet ut på Nokia's Ovi Store nå. Problemet er bare at, etter en laaang installasjonstid, så får jeg ikke logget på. Jeg får følgende feilmelding:

     

    "Det oppstod et problem med å logge deg på Messenger. Det kan være tjenesten, eller du kan være på et sted med dårlige mottaksforhold. Prøv på nytt senere"

     

    Jeg har full dekning, så det er ikke problemet.

     

    Er det noen andre som har testet dette og fått det til å funke? Har Nokia 5800 og Telenor ab. Programmet støtter S60v5.

  6. Er det noen andre som har problemer med Xbox Live idag? Spilte litt BF1943 etter jobb i dag, men etter en halvtime ble jeg logget av Xbox Live. Når jeg prøvde å teste tilkobling fikk jeg den MTU-feilmeldingen. Jeg har prøvd å sette MTU på ruteren til 1365 som anvist på troubleshootingen, men det funker ikke. Har lest rundt på litt forum, og det ser ut som at mange får denne feilmeldingen når Live er nede. Jeg spilte i går uten problemer, og har ikke endret noen innstillinger på ruteren. På xbox.com står det at live er oppe og går, men kan man stole på det?

  7. Jeg har en god gammel NAD 302 forsterker og Celestion 5 Mark II stativhøyttalere. Nå har jeg lyst på en sub for å få litt fyldigere lydbilde. Jeg trenger ingen boombox for ekstreme bassfrekvenser, bare litt mer fylde der nede :) Jeg har sett litt på Hifi-klubben sin Argon Sub 850, og den virker interessant.

     

    Argon Sub 850

     

    Vil denne kunne kobles til Nad'en? Og er den et fornuftig valg? Jeg er ikke ute etter high-end lyd, da CD'ene mine er satt bort og jeg stort sett bruker Spotify.

     

    Jeg er avhengig av en aktiv sub siden Nad 302 kun har utgang for 2 høyttalere.

×
×
  • Opprett ny...