Gå til innhold

Kuba

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kuba

  1. Hei. Jeg har lest denne tråden siden jeg søkte Phs i 2015. I dag er jeg i jobb i en storby og jobber operativt ute på gata. Jeg var halvveis mellom 30 og 40 da jeg begynte på Phs. Å være politi er en spesiell jobb, derfor lurer jeg på hvorfor de av dere som søker i 2023 vil bli politi, og hva dere tror mener er de viktigste egenskapene til en polititjenesteperson? Hilsen Fremtidig kollega?
  2. Det var voldsomt så stigmatisert du følte deg da. Jeg nevnte aldri ordet taper. Jeg er forsåvidt enig i at det er ikke noe sjakktrekk å drikke seg hodeløs på byen. Hverken som politi eller annet. Forøvrig syns jeg innlegget ditt indikerer at du har et anstrengt forhold til politiet. Dersom du trekker konklusjoner om holdninger i en hel etat basert på et innlegg fra en person inne på et debattforum bør du kanskje jobbe litt med egne fordommer.
  3. Du får ikke deltatt på moroa på kveldstid. De som fester hardest er festens «vinnere»
  4. Det rekker du antagelig fint, men du vinner neppe fadderuka
  5. Hei. Det er godt mulig at du kan klare det. Jeg ville snakket med en Pt på et gym eller noen som har god greie på styrketrening. Når skal du ha testen? Jeg syns at du er lovlig sent ute med å ta tak i dette. Hadde jeg stått i dine sko hadde jeg vært ute langt tidligere i søknadsprosessen med å teste meg på de fysiske prøvene. Kjipt å ryke med liten margin.
×
×
  • Opprett ny...