Jump to content

Kuba

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ble nysgjerrig på hvor du fikk praksis, dersom du er villig til å fortelle det?
 2. Kan være veldig greit å ha hvis du vil se en Dvd-film, i skolesammenheng, nei.
 3. Dersom du må jobbe tror jeg dette går helt fint. Det blir nok av mulighet til å ta igjen det sosiale siden.
 4. Stavern; Studieplassen med uendelig parkering🤤
 5. Ville styrt unna alle lovbøker ihvertfall. Mye som oppdateres nytt hvert år. Dersom du kjøper bøker fra en som gikk ut i år er det en viss sjangs at flere av bøkene er byttet ut. Vegtrafikk tror jeg også jeg hadde ventet med å kjøpe brukt. Mulig Kriminalteknikk bøker og operativt politiarbeid bøker holder seg bedre. Men det er mulig en del har endret seg siden jeg gikk ut. Jeg lånte en del bøker på biblioteket.
 6. Gratulerer til de som har kommet inn. Dere har en spennende reise i vente. Til de som ikke nådde opp; Fatt mot. Ikke gå i kjelleren. Dersom viljen er der kommer muligheten tilbake i 2021.
 7. Alternativt kan du trene lav bom ute i en Tuftepark. Anbefaler å kjøre øvelsen tre ganger PR uke i flere sett (5 sett kanskje?) Hvis dette er din dårligste øvelse bør du kjøre den som første øvelse når du trener. Ellers kan du jo variere belastning etter hvor høyt du plasserer bena, grep og grepsbredde. Men prioriter å trene mest mulig lik øvelsen slik den gjennomføres før testen. Når er det fysiske tester?
 8. Du kan jo fint løpe, trene pushups og trene kroppshev i bom i en tuftepark. Eneste som er vanskelig å få gjennomført er benkpress og svømming.
 9. Ingen her inne kan svare på dette. Det er avhengig av hvordan viruset påvirker samfunnet forøvrig og hvor lenge vi blir rammet.
 10. Vedrørende det du skriver om jobbsituasjonen... Det er ikke gitt at man får jobb. Jeg ønsker ikke å demotivere folk som ønsker å bli politi eller allerede er inne på studiet. Det stemmer at de fleste får jobb. Men det er dessverre noen som sliter. Det er forferdelig dumt at ikke Phs vitnemål er synonymt med jobb, men det er sånn det er for øyeblikket. Jeg mener det er riktig og viktig å ta det i betraktning før man søker Phs. Jeg gikk ut ‘18 og er i fast jobb. To klassekamerater er uten. De har hatt noen stillinger i vikariater. Hvordan det står til med resten av klassen vet jeg ikke. Vet en del er i fulltidsstillinger med politimyndighet, men har ikke oversikt over samtlige. Jeg har hørt historier om folk fra ‘16 kullet som rundet 140 søknader før de fikk stilling. Det er fort gjort å miste motet når man stadig søker og får avslag uten å få begrunnet hvorfor man får avslag. Jeg trives veldig godt selv i min stilling ute på orden i storby. Jeg angrer ikke at jeg søkte Phs og stod løpet ut, men det er ikke sikkert jeg ville følt det samme dersom jeg stod uten jobb. Til dere som likevel bestemmer dere for å søke Phs 2020. Masse lykke til dere. Jeg heier på dere og håper dere får en jobb i politiet ved endt utdanning. 👊
 11. 1) Det er stor konkurranse uansett hvor man søker. Dog er det trolig færre søkere på stillinger i grisgrendte strøk. 2) Ofte er det lettere å få jobb der man har hatt praksis, såfremt man har gjort et godt inntrykk. Det som er x faktoren er at man ikke kan være sikker på hvor mange nye avsnittet skal ansette. Uansett vil det å ha gjort et godt inntrykk være viktig i forhold til å få en god referanse fra veileder og evt. Avsnittslederen. Noe som kan hjelpe i forhold til å skaffe seg en jobb, er dersom man har kunnskap eller erfaring fra et felt som er relevant for stillingen man søker. Eks hvis man har utdanning innen økonomi og søker stilling i Økokrim. Karakterer er viktig, men jeg tror referanser og inntrykket fra praksisåret veier tyngst (noen distrikter vektlegger karakterer mer). Ellers er det svært viktig å levere en søknad som skiller seg ut fra de andre på en positiv måte. Til sist er intervjuet veldig viktig dersom man er heldig og kommer til intervju. Jeg bikket 40-45 søknader før jeg fikk intervju. Kjenner folk som hadde 100+ søknader før de fikk stilling. Å være 30 + år når man går ut tror jeg ikke behøver å være negativt. Jeg var det selv da jeg fikk vitnemål selv. 3) Ingen anelse.
 12. Denne tråden er litt dau. Jeg vil oppfordre folk til å poste flittige innlegg og inspirere og motivere hverandre frem mot opptaket 2020. Personlig hadde jeg stort utbytte av å lese innlegg i en tilsvarende tråd da jeg søkte plass på Phs for noen år siden.
×
×
 • Create New...