Jump to content

Mitochondria

Medlemmer
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ingen anelse. Det er mange som ikke møter, men som skal ha plassen. Feks de som har gått tannlege og skal søke opprykk, ernæring, tar permisjon, gått medisin før og liknende grunner.
 2. Jeg syntes dette var utrolig koselig å lese. Masse lykke til ?! Bra jobba!
 3. Det er kun på medisin i Oslo du får godkjent hele året. Det har mye likt med Bergen men får ikke godkjent med1100 der, ikke de andre heller - dette er hva jeg har hørt av andre medisinstudenter.
 4. Ha is i magen. Vårsemesteret etterfylles lenge. Ville i alle fall ventet til suppleringen, da ser du hvor mye din plass endrer seg. Hvis du kommer opp 2-3 plasser så tror jeg det er lite sannsynlig at du kommer inn. Ifjor så var jeg på plass 28 og endte på plass 23 etter opptaket.
 5. Det ligger ute på søknaden din på samordna opptak.
 6. Det kom ut i går. Pleier alltid å komme noen dager før 20.juli.
 7. Oi! Jaja, det som er relevant fra kjemi og bio lærer du fort på 1.året av medisin uansett. Bra jobba å klare opptaksprøven, da!
 8. Bra innstilling! Å reise til for eksempel Polen er kjempe spennende. Mange nye mennesker og et usedvanlig inkluderende miljø. Dere kan selvfølgelig søke neste år også, en kan jo håpe at det går ned igjen etter «korona-opptaket».
 9. Jeg kunne ikke vært mer enig. Det er så synd for nå er det mange der ute som er veldig lei seg for at de ikke kom inn. Men ingen kunne forutse at det skulle øke så mye. Gratulerer med plass! ☺️
 10. Det har ligger stabilt på 68,5 i 4 år nå, før det var det 68,3 - så du har rett i at det er en rekord for UiO. Hvis man har muligheten til å reise ut så er det jo bare å gjøre det, gratulerer med plass! ?
 11. Huff. Det var helt bananas økninger på førstegangs hørte jeg. 62 for å komme inn på NTNU. Galskap.
 12. Dette opptaket tok kaka. UiO høst 69,0 poeng og våren var 68,1. ntnu 67,9, UiB 67,7 og uit 67,6 Jeg kom heldigvis inn på UiO høst, men jeg blir fortsatt oppgitt over at ikke inntaket kunne vært mer likt med Danmark med unitest. Ingen er tjent med at unge voksne bruker mange år på å forbedre historie, gym og geografi fra 5 til 6. Hvordan har det gått andre? ☺️
 13. Hei. Du kan søke medisin med 23/5, men du må i tillegg ha MEROD fagene (kjemi 1+2, fysikk 1 og matematikk R1). De beregner da gjennomsnittet av disse karakterene, og legger til alderspoeng/tilleggspoeng/realfagspoeng osv.
 14. Takk, og gratulerer til deg også! Hvis du har 63,1 poeng på førstegangs så er du jo garantert en plass når maksimalt på førstegangs er 64. Det er ikke så vanlig å få bare 6-ere fra vgs. Grensa kommer nok ikke til å bli 63,0 for å si det sånn. Det blir laget et ganske stort nummer ut av at årets kull ikke skal ha eksamen. Man må også ta hensyn til at noen faktisk forbedrer karakter skjer relativt ofte. Eksamen trekker ikke bare ned. Årets avgangselever er ikke konkurransedyktige i ordinærkvote før de er 22/23 med alderspoeng-ordningen. Det er per dags dato ikke vedtatt noe om at alderspoeng forsvinner, ei signaler om at det skjer i nærmeste fremtid. Dessuten hvis man vil starte på medisin og har nok poeng rett fra vgs så starter de aller, aller fleste mens de fortsatt har førstegangsvitnemål. Det er nok lite sannsynlig at avlysningen av årets eksamen har noe å si for ordinærkvote i dag eller i fremtiden.
 15. Selv ville jeg valgt NTNU på første om det ikke var for leilighet og samboer er i Oslo. Hører så mye bra om miljøet og studiet der. Jeg har litt over 70 konkurransepoeng nå. Hvordan ligger du an?
×
×
 • Create New...