Gå til innhold

Ayrton

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ayrton

  1. Har bestilt dette kortet https://www.aliexpress.com/item/4001234306714.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.45974c4daKdieZ som jeg håper skal virke.

    Dette kortet har jeg kjøpt https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08DFK4LZ7/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

    men dette kontrollerkortet er ikke kompatibelt med Asus  Apex Z690 hovedkort.

    Jeg bruker i mellomtiden et over 10 år gammelt ASUS U3S6 kontrollerkort, men det har bare 2 SATA porter.

     

  2. Har selv samme problemet, nesten umulig å finne et brukbart kort med flere en 2 SATA porter i Norge. Kjøpte et kort med 6 porter på Amazon, men det virker selvfølgelig ikke på mitt Asus Z690 HK, selv om det virker i en annen PC med et eldre Asus kort. Så nå har jeg bestilt et annet kort på Aliexpress, håper det virker når det kanskje kommer i ferbuar en gang.

  3. BadCat skrev (9 timer siden):

    Hvordan gikk det med cashback for dere som kjøpte Z690-hovedkort hos gyldig forhandler? Jeg venter fremdeles på penger fra i fjor sommer.

    Fikk E-post fra Asus som sa at utbetaling kom ca. 90 arbeidsdager etter godkjenning.

  4. Jeg har heller ikke hatt noe problem med mitt Hero hovedkort enda, men det er fordi jeg mangler minne. Ser at dem omtalte kondensator sitter riktig på mitt Hero hovedkort, men at serie og part nummer er blant de som blir tilbakekalt.

    Siden jeg ikke ønsker og ta sjansen på brann, så har jeg bestilt et nytt Apex hovedkort.

    Det burde kanskje opprettes en egen tråd for Asus ROG Maximus Z690 Hero hovedkort, siden dette er en tråd om Alder Lake?

    • Liker 1
  5. Dette var dårlig nytt for vi som har dette Hero hovedkortet fra Asus, med utgått angrefrist. Jeg har ventet på minne til dette hovedkortet siden i november og derfor ikke fått prøvd det enda. Bestilte derfor under sterk tvil til Asus et nytt Apex kort i dag. Jeg tar ikke sjansen på å bruke et mulig defekt hovedkort. Det blir spennende å se hva Asus kommer til å foreta seg.

×
×
  • Opprett ny...