Gå til innhold

morgasme

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av morgasme

  1. Det kan og være til hjelp for enkelte små bedrifter, hvis det reguleres i innkjøpsplan at en hvis % skal være kortreist mat fra lokalmiljøet. Ser jo utfordringen med at det kan by på visse forskjeller på landsbasis, alt etter hvor en er bosatt. Skal ikke påberope meg å designe dette regelverket, men ser muligheter for slikt. Vi har og pr i dag relativt lavt skattenivå på intekt i Norge sammenlignet med nabolandene våres.

     Dette er sant. Alle små bedrifter som jeg vet om har produksjonsbase i Kina, hvilket gjør dette muligens en miljørelatert diskusjon også, dette er anekdote. Poenget ditt er ganske langt nede i veien, men jeg er ikke uenig.

  2. Dette var jo imponerende. Virker jo nesten som om absolutt alt i spillet er direkte tatt fra warcraft, så ser virkelig ikke hvordan Blizzard kan få noe annet enn medhold i den saken her

    Problemet her er at Blizzard ikke vil ha Blizzard. Warcraft er ønskelig av folket. Blizzard insisterer på å endre Warcraft, da forsvinner folket. De gjør endelig rett i å relansere classic servere.

  3. Er det eneste altenativ? Hva med eventuellt å øke nåværende skattenivå? Det blir ikke gratis enten en tar det over skatteseddelen, eller fakturerer privat, ei heller om en smører niste hjemme.

    Dette er ikke det eneste alternativ. Men økes skattenivået vil det påvirke små bedrifter som ikke har råd til å holde følge med reguleringene og derfor spille monopol. Trolig er det organisk å markedet bestemme. Å smøre niste hjemme er et annet argument.

    Takk for kommentaren.

  4. https://www.nettavisen.no/nyheter/gratis-skolemat---dette-sier-elevene-selv/3423832204.html

     

    https://www.facebook.com/nettavisen.no/posts/10157593444471940?comment_id=10157593474301940&notif_id=1566310869194162&notif_t=feedback_reaction_generic

     

    Jeg lurer på hva dere synes? Er skolemat virkelig en så stor last på økonomien at vi ikke har råd til å sikre vanskeligstilte barns fundamentale behov for mat en gang? Og man får jo igjen for investeringen i økt folkehelse og bedre psykisk helse i voksen alder?

     

    Jeg synes kommentarfeltet avdekker en stor mangel på empati hos folk flest, det må være mange som aldri har hatt problemer i livet sitt. Rett og slett meget trist å lese så mange voksne som aktivt motarbeider en så viktig del av barns liv.

     

    Og angående å koble inn barnevernet, er det flere her som virkelig mener det er første og siste løsning? Skal vi virkelig ikke undersøke og utforske hva problemene er først, før vi river familier opp med rota?

    Djevelens advokat her. Det har neppe med empati å gjøre. Det har trolig med skatter å gjøre. Senkes/la vær å øke skattene, vil fler bedrifter ha en større mulighet til å ansette mennesker som øker netto skatteinntekt som man kan evt. bruke på skolemat. Argumentet mot dette er ofte sysselsettingsprosent.

  5. Min erfaring er at det mekaniske svikter det elektroniske tidligere. Trolig bør det eksistere statistikk på dette, for ditt spørsmål. Som automatiker føler jeg at det mekaniske sliter seg ut tidligere, men det elektroniske kan henge seg opp og dermed være en fare. Dette er det lettere å feilsikre elektronisk fremfor mekanisk.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...