Jump to content

morgasme

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Dette er sant. Alle små bedrifter som jeg vet om har produksjonsbase i Kina, hvilket gjør dette muligens en miljørelatert diskusjon også, dette er anekdote. Poenget ditt er ganske langt nede i veien, men jeg er ikke uenig.
 2. Problemet her er at Blizzard ikke vil ha Blizzard. Warcraft er ønskelig av folket. Blizzard insisterer på å endre Warcraft, da forsvinner folket. De gjør endelig rett i å relansere classic servere.
 3. Hvliken vifte er det snakk om og hva slags kabinett har du,
 4. Dette er ikke det eneste alternativ. Men økes skattenivået vil det påvirke små bedrifter som ikke har råd til å holde følge med reguleringene og derfor spille monopol. Trolig er det organisk å markedet bestemme. Å smøre niste hjemme er et annet argument. Takk for kommentaren.
 5. Djevelens advokat her. Det har neppe med empati å gjøre. Det har trolig med skatter å gjøre. Senkes/la vær å øke skattene, vil fler bedrifter ha en større mulighet til å ansette mennesker som øker netto skatteinntekt som man kan evt. bruke på skolemat. Argumentet mot dette er ofte sysselsettingsprosent.
 6. Min erfaring er at det mekaniske svikter det elektroniske tidligere. Trolig bør det eksistere statistikk på dette, for ditt spørsmål. Som automatiker føler jeg at det mekaniske sliter seg ut tidligere, men det elektroniske kan henge seg opp og dermed være en fare. Dette er det lettere å feilsikre elektronisk fremfor mekanisk.
 7. Om det ikke er noe problem at dama kommer, la det være. Klarer du ikke å få dama til å komme, kjøp leketøy. Du har vært meget uheldig i DNA-spillet om du har 10 cm, men heldigvis er det ikke den eneste faktoren.
×
×
 • Create New...