Gå til innhold

Dj F

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dj F

  1. Det er ikke meningen at man skal farte rundt med denne på motorveiene, selv om lovpålagt minimumshastighet for slike veier er 40km/t. Denne blir super å bruke for å ta poden til fotballtreningen med, gjøre flerposehandleturer med, eller bruke for å komme seg til vennene som bor en 30-minutters gåtur unna. Om du er bekymret for synligheten kan man alltids montere på litt ekstra lykter både foran og bak. Jeg ønsker meg definitivt en slik en, eller noe annet i denne størrelsen.

    • Liker 2
  2. @Lodium mener kanskje også at dersom man ber slakteren i kjøttdisken om å male opp et kjøttstykke så man har fersk kjøttdeig å ta med hjem, så er også dette prosessert mat? Hva med oppkuttede grønnsaker som Ola Pottitt er så glad over å måtte slippe å kutte selv - prosessert det også?Tror man må bestemme seg for hvor man skal trekke grensen for hva prosessert mat er. Jeg har i årevis ventet spent på labdyrket kjøtt, og kommer definitivt til å gå over til dette når prisene kommer ned på et fornuftig nivå. Fordøyelsessystemet vårt er biologisk sett en omnivor variant der kroppen vår setter pris på både kjøtt og planter, og det kommer jeg til å fortsette med å gi den.

    • Liker 2
  3. @Taurean Vi skjønner at du ser rødt, men du erter på deg stein når du svarer som du gjør. Ikke bland epler og pærer, selv om de er i samme familie (; rosefamilien). Livsstilsykdommer (f.eks. diabetes, hjerte- og karsykdommer) og miljø (f.eks. tilgang på rett type mat, tilgang til rent vann, forurensning) bidrar til et menneskes helse, men det er ikke det det er snakk om her - de medfødte egenskapene du nevner kommer i tillegg til det man er født med av genetiske egenskaper.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...