Gå til innhold

ABA

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ABA

  1. Hei. Må teorien jeg bruker i masteroppgaven KUN anvendes i analysen? Eller kan jeg inkludere teori som brukes i både metode, analyse og diskusjon? I min master skal jeg bruke en oppgave i forbindelse med forskningen. Denne oppgaven presenterer jeg i metodedelen, men jeg tenker jo også å begrunne valg av denne oppgaven ved å vise til teori (som jeg presenterer i teoridelen). Er dette innafor?
  2. Jeg skal få laserinngrep under lokalbedøvelse . Har du erfaring med det?
  3. Hei! Har tidvis dårlig ånde pga. mandelstener, men thats it! Satt opp til laseroperasjon av mandlene med lokalbedøvelse. Har noen hatt dette inngrepet og kan dele erfaringer?
  4. Har en iPhone 13 fra før, men den har gått under 90 % i batterikapasitet og jeg tenker jeg kan selge den for rundt 5500,-. Skal jeg fornye iPhone 13 til kun 5290,- (få så og si en ny, «gratis» iPhone 13) eller skal jeg gå for en iPhone 14 til 7290,-?
  5. Hvem er anbefalt å ta MR og røntgen hos? Evidia (Aleris) eller Unilabs? Hvem har de beste radiologene som virkelig gransker bildene nøye?
  6. ABA

    Hva skal jeg velge?!

    Tja, men da blir vitnemålet fra denne andre høgskolen slik at emnene fra NLA bare får innpass (karakterene viser ikke… og jeg har gode karakterer), så om arbeidsgiver vil se karakterer, må jeg sende inn noe digitalt fra NLA uansett…? Fortsatt verdt det?
  7. ABA

    Hva skal jeg velge?!

    Jeg starter opprinnelig opp 5.året på en profesjonsutdanning ved NLA Høgskolen i Oslo denne høsten for å fullføre mitt siste år (avlegge master). Det koster meg imidlertid 9000 kr for dette året og jeg begynner å tenke over om det vil være bedre for meg å få vitnemål fra et annet sted (NLA er kristent og har vel hatt dårlig omtale i media), og jeg er så langt unna kristen som du får det. Jeg kan flytte over til annen høgskole dette siste året, kun betale 1500 kr for dette siste året og få vitnemål fra dette stedet. Å få vitnemål fra dette andre stedet er høyere status enn NLA, og jeg vil føle meg bedre om jeg får vitnemål herfra. Den faglige kvaliteten er også høyere her. MEN jeg ser det er litt mer obligatorisk oppmøte her, jeg må også utføre ti dager ekstra praksis og jeg kjenner ingen på dette stedet. Hva ville dere valgt i min situasjon?
  8. Gir Withings varslinger fra feks telefonen? Viser meldinger?
  9. Står jeg kan koble den til telefon og få varslinger? Det er jo greit Er helsefunksjonene like bra som AW og er denne klokka lik Garmin 245 (eller noe i den duren, husker ikke helt tallmodellen)
  10. Den virket jo meget god og rimelig, takk for tips, er den pålitelig og god?
  11. AWU virker bra, men sikkert mye også jeg ikke får bruk for?
  12. Jeg trenger ikke en klokke med masse dilldall, en enkel klokke med funksjonene som beskrevet ovenfor og gjerne litt batteritid, ja
  13. AW er nok den jeg har et ekstra øye for. Den omtales som ganske god på tester og har høy presisjon tross batteritid.
  14. Hvilken vil du anbefale i så fall? Modell?
  15. Form på skjerm ikke så viktig, heller ikke skjerm. Det jeg er mest opptatt av er nøyaktige og presise målinger. For meg er det viktig med puls, ekg, stress-og søvnmåling, og evt. greit med annet helserelatert også.
  16. Kanskje noen dager uten å lade hadde jo vært fint, men går greit å lade annenhver kveld når jeg legger meg, for eksempel.
  17. Hei. Er på jakt etter en smartklokke som blant annet: - har god batterilevetid - kan måle puls presist - kan måle ekg og oksygenmetning - overvåker stress og søvn nøyaktig - fungerer godt med iPhone - er enkel/oversiktlig og har evt. app Har noen tips? Hørt bra om begge merker. Del gjerne tips/erfaringer/modell.
×
×
  • Opprett ny...