Gå til innhold

skulibutten

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skulibutten

  1. Kjøpte igjen Nokia for første gang på sikkert 10-15 år for et par mnd siden. Veldig fornøyd. Byggekvalitet og materialer et hav bedre enn de tidligere som bare var i plast. Og til en vettug pris også. Hadde Samsung før denne og var lei alt preinstallert og som jeg ikke ville ha der, tar opp unyttig plass og ikke gikk å fjerne uten videre. Da er det godt at Nokia kjører ren Android så kan kjøperen velge selv hva som skal innstalleres. Håper de fortsetter dette løpet.

    • Liker 4
  2. Har eid Zoe i et drøyt år. Likte den snåle lille bilen og ville gi fransk en sjanse for første gang. Rakk å eie den gjennom 2 vintersesonger. Det ble et kort og problematisk eierskap. Første de måtte gjøre var ut med motor og bytte ladeelektronikk før jeg fikk den overlevert ny. Jeg burde kanskje tatt hintet da. Inn og ut av verksted gjennom 2 vintere for å fikse varmeapparat som streiket støtt og stadig. Programmere bilen for vinter/sommerhjul på verksted med en ekstra kostnad hver sesong. Hva for tull er det i et vinterland? Spesiell lading som passer dårlig her til lands er heller ingen fordel da en må ha en skilletrafo med seg for å lade utenom hjemme. Denne bilen passer best for Paris gater. Forhandler kuttet ut Renault hos meg så jeg måtte bytte forhandler i tillegg. Så gikk den andre forhandleren konkurs. Masse småtull ellers var det også. Ikke mer fransk på meg. Byttet til en brukt i3. Siden har alt vært null stress.

    • Liker 8
  3. Angående rengjøring.

     

    Jeg har en Husqvarna 310 og er superfornøyd med denne. Denne har akkurat fått vinterservicen. Dette gjør jeg ved å dra dekslet rett opp og kobler fra ladeledningene i fronten under.

     

    Dekslet er opplagret i 3 kuler som sitter inni gummiforinger i dekslet.

     

    Nå har du full tilgang til chassiet og hjulene. Legg chassiet og dekselet på et mykt underlag under jobben.

     

    Jeg tar da en bøtte med varmt vann og børster godt under med fuktet oppvaskbørste. Jeg holder da chassiet på høykant i tillegg for å unngå vanninntrengning.

    Da unngår en at en spyler vannet rett på. Denne metoden løser opp inntørket gress som har samlet seg opp.

     

    Så blåser jeg av resterende fukt etter børsten med trykkluft. Tilslutt tørker jeg over den med fuktet mikrofiberklut. Min har gått 2 fulle sesonger nå og ser så og si ny ut enda :)

    post-52388-0-98766900-1509451952_thumb.jpg

    Chassis etter rengjøring

    post-52388-0-79603500-1509451973_thumb.jpg

    Deksel etter rengjøring

    post-52388-0-87302400-1509451984_thumb.jpg

    Ferdig resultat :)

    • Liker 1
  4. Har brukt Braun Oral B 500 Professional Care med Cross Action hode i 4 år nå. Dette er sikkert en utgått modell nå men gullende god denne også. Har vært innom tannlegekontroll 2 ganger disse årene. Alltid fått positiv kommentar at jeg har rene tenner og trenger knapt noen behandling hver gang. Og selvsagt null hull. Denne børsten betaler seg ned selv :) Har sjelden brukt tanntråd. Men kjenner med tunga at det må bli så og si helt rent. Minuset nå er at batteri begynner å bli slitt. Men dette går faktisk an å fikse ved å kjøpe nytt om en er litt hendig med loddeverktøy. Har funnet reservebatterier på nettet.

  5. Har et liknende problem selv. Men hos meg forsvinner alt sammen fra windows. Eneste løsningen hos meg er å åpne maskina og ta inn og ut igjen den interne usb-kontakta. Da kommer den opp igjen. Men den blir borte igjen etterhvert. Jeg har generelt hatt mye tull med interne kortlesere, er 3 slaget leser jeg har nå. Når jeg plugger inn noen typer kort så fryser hele maskina bla.annet. Kommer ikke til å investere i en ny igjen. Blir i såfall å prøve en ekstern en.

  6. Anskaffet meg denne maskinen i forrige uke. Dette er min første bærbare og jeg har lite erfaring med disse. Likevel sitter jeg igjen med et inntrykk at jeg har fått en fin maskin for penga. Jeg har ikke testet den noe særlig med spill og slikt men det er ikke det den blir primært brukt til likevel. Kjempefin design syntes jeg. Ble positivt overrasket da den så svart ut på bilder jeg har sett og det viste seg at den hadde en fin sølvfinish på utsiden. Alt virker knirkefritt. Rett på trådløst uten å mukke fra første minutt. Fin lyd fra høyttalerne. Har sammenliknet med en Acer Aspire 3003 som noen jeg kjenner kjøpte rett før meg. Og den har bare brøkdelen av samme lydkvalitet som denne. Batteri holder greit nok til mitt bruk synes jeg. Holder ca 2-3 timer litt ettersom. Den er temmelig stillegående. Sjelden viften går her og synes ikke den bråker nevneverdig.

  7. Er akkurat på dagen at jeg fikk bredbånd med Telenor i huset. Da jeg skulle ha bredbånd var det kriterie at det var noe av det billigste jeg kunne få da jeg ikke trenger noen versting-linje. Sjekket litt rundt før jeg bestilte og da viste det seg at det faktisk var Telenor som var blandt de billigste grunnet at jeg skulle ha kun bredbånd og ikke telefon ved siden av. Ble faktisk en del dyrere og bestille blandt annet Bluecom da de hadde dobbelt så dyr linjeleie. Og linja har funka helt supert fra første dag hele tida her.

  8. Jeg har sliti mange timer med å få det spillet til å fungere. Lagget noe sinnsykt selv om jeg hadde maskinvare nok. Endte med at jeg fant ut at det var onboard lydkortet som hadde problemer med å henge med. Skulle normalt fungert, men som det ble nevnt ovenfor så er det nok en del bugs i spillet enda. Det du kan prøve er å bytte om fra hardware til software lyd i spillet. Eller omvendt. Og ha den nyeste oppdatering inne. Er en stund siden jeg drev med det. Prøv å kombiner forskjellige innstillinger som har med lydkvalitet å gjøre i spillet. Da fikk jeg i allefall det til å fungere noenlunde. Synd det skal være sånn da det er et av yndlingspilla mine. Lykke til! :thumbup:

  9. Hadde noe liknende problem når jeg skulle innstallere Windows på en ny maskin for litt siden. Fikk harddisk feil når jeg hadde kommet litt inn i installeringa. Trælet litt og fant ut at det var no med RAM'en. Kontaktet stedet der jeg hadde kjøpt RAM og fikk beskjed om å prøve å skru opp volten. Prøvde det og jaggu hjalp det gitt!

    ;)

  10. Etter å å lest en rekke positive tester og erfaringer, vurdere jeg å kjøpe et selv. Siden stuen i student-leiligheten min er forholdsvis liten, kan vel dette settet duge noenlunde som hjemmekino annlegg?

     

    Er det noen butikker i Bergen som selger Z-5500, eller må jeg nøye meg med postordre? ( skulle gjerne hatt de med en gang  :D  )

     

     

    Hei!

    Har mine på stua og de funker aldeles glimrende der. Trøkk så det holder!

    Har erstattet mitt gamle surround anlegg med disse. :D

  11. Har holdt meg til kun WD de siste 4 årene både for meg selv og når jeg bygger maskiner for andre. Kan ikke si jeg kjenner meg igjen her, har aldri opplevd krasj av noe slag med disse. Er meget fornøyd med disse men har ikke erfaring med de som er større enn 160 gig. Mulig de er dårligere.

     

    Edit: skriveleif

  12. Mitt oppsett:

    Msi K8N neo2 platinum s939

    2xTwinmos pc3200 med Twinmos brikker

    A64 3000+

    GF5900

     

    Edit: Oppdatering

     

    Stabil i single channel. Og vannvittig ustabil i dual channel.

    Maskina låste seg og fikk bare bluescreens. Testet med Prime 95 og testen ble bare avbrutt etter 4 min med hardware feil. Gikk smertefritt i singlechannel med samme testen. Regner med å bytte ram. Oppdatering: Har nå fått testet med Corsair ValueS 1024MB pc3200 matched 512MB og nå er maskina dønn stabil!

×
×
  • Opprett ny...