Gå til innhold

stengah

Medlemmer
  • Innlegg

    223
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stengah

  1. Er det noen mulighet for å fjerne creepers? eller bare stoppe de fra å sprenge? Har veldig lyst til å ha mobs på serveren, men kan ikke pga at creepers sprenger bort bygninger.. :(

    Er ikke det bare kult da? Det er jo svære mesterverk dere bygger, så hva gjør det om de får litt battledamage? :) Så kan man se om bygningene tåler tidens test etter hvert. Og så kan man eventuelt reparere eventuelle skader, så blir det mer singleplayer feel over det. Det hadde jeg likt i alle fall.

  2. PC-en har stått uten å være koblet til strøm i en uke. Da jeg kom hjem fra påskeferie i går, skulle jeg skru på PC-en, men ingenting skjer.

     

    Er det sannsynlig at PSU'en har dødd mens jeg har vært borte? Hvordan kan jeg sjekke om det er tilfelle, og feks om det kanskje ikke bare er power-knappen på kabinettet som har streiket?

     

    PSU'en er en Mist 500W. Vanligvis når det er koblet strøm til den hører jeg en svak knitrelyd når PC-en er avskrudd. Det kan jeg ikke høre nå, så det er jo et tegn på at den er død.

  3. Skulle ønske det ikke var monstre med i dette spilet. får hjerteinfarkt hver gang jeg spiller det pga dem... Det passer heller ikke inn med spøkelser osv... Det er bare teit. Synes spillet har senka seg sjøl me dette.. Hadde vært bedre om de hadde holdt seg til mennesker, kanskje noen få zombier?

    8549952[/snapback]

    Hvilke spøkelser snakker du om? De jeg har sett som kan ligne spøkelser, tror jeg heller skulle forestille hallusinasjoner.

  4. Har samme problem, pluss at den ene SATA disken min forsvinner etter at PC-en har stått på et par dager. Skjønner ikke hvorfor det skjer, men det kan kanskje virke som at Vista tror det er en removable drive eller noe, og kobler den automatisk av hvis den er idle lenge nok. Eneste måten å få disken tilbake er ved å restarte PC-en. Svært irriterende.

  5. hmm.. Jeg har også bestilt fra GameZone ... CE -versjonen ..

     

    GameZone har enda ikke sviktet meg med mine kjøp, men heller vært faktisk nokså flinke.. Så jeg kommer nok til å beholde bestillingen min, og satse på at GameZone gjør så godt dem kan..

    7153180[/snapback]

    Har også bestilt CE derfra, men nå ser det ut som at dem ikke lenger har CE-versjonen i sortimentet sitt. Finner det ikke lenger ved å søke på siden dems, finner kun vanlig versjon. Og hvorfor er det heller ingen andre butikker som har CE-versjonen i sortimentet sitt?

×
×
  • Opprett ny...