Gå til innhold

Xbox-PS2

Medlemmer
  • Innlegg

    685
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xbox-PS2

  1. Det første jeg kommer på er om jordlederen til kjellerkursen er koblet fra.

    Er den det vil jordpotensialet flyte fritt og variere avhenge av humøret på utstyret som er tilkoblet.

    Dette kan være små induserte eller capasitive spenninger som ligger i anlegget.

    I og med at dette er vedvarende støt som ikke går over ved å holde i gjenstanden kan vi utelukke statiske ladninger eller missforsto jeg noe?

     

    Tusen takk! Du tolket helt riktig - støtet fortsetter helt til jeg slipper strømlederen.

    Et lite problem er at jeg ikke vet hva en jordleder er. Jeg har dessverre ikke så mye greie på elektronikk som jeg skulle ønske jeg hadde.

     

    Er det fare for kraftige støt i dette scenarioet forresten?

  2. Ofte når jeg tar i metalldeler, kontakter eller lignende strømledende gjenstander på de elektroniske artiklene i kjelleren min (f.eks PS3 og elgitar) kjenner jeg et vedvarende elektrisk støt av omtrent samme styrke som et svakt kinetisk støt. Jeg har lenge lurt på årsaken til dette, og tenkte at kanskje noen av dere kunne hjelpe meg å nøste opp løsningen på gåten. Jeg får ikke støt hver gang jeg tar på den samme tingen, men jeg merker det stadig forskjellige steder i kjelleren.

     

    Alle artiklene er koblet til jordede støpsler og krypstrøm er nok ikke årsaken. Problemet er unikt for strømanlegget i kjelleren.

    Noen ideer eller spørsmål?

  3. Våpenbalansen i COD5 er av det slaget at du må kaste alt du vet om våpen fra 2. verdenskrig og heller sette deg inn i hva utviklerne visste om våpen fra 2. verdenskrig. :) ...

    og av en eller annen grunn har de fått for seg at M1 Carbine er en råtass av et våpen.

     

    Vel, hvis din våpenkunnskap utelukkende baserer seg på filmer og andre spill om andre verdenskrig er det kanskje like greit. M1 Carbine er kanskje andre verdenskrigs mest undervurderte våpen. Mot slutten av krigen kom en versjon med selektiv skuddløsning som kunne vært amerikas svar på STG44 hadde de forstått potensialet riktig.

     

    Nå må det jo sies at våpenbalanse må være den avgjørende faktoren til syvende og siste. Det er jo ingen vits å ha med masser av våpen hvis det bare er noen få som blir brukt.

  4. Introen og konklusjonen i artikkelen skal backe opp hovedinnholdet i artikkelen. At inngressen er såpass negativ reflekterer ikke en så høy score.

     

    Dette viser til uinspirert og rett og slett dårlig journalistikk.

     

    Nå er jo også poengsystemet ganske på hodet, så en score på 7/10 er nesten litt lite hvis du skal sammenligne med andre spill. Jeg tviler på at du finner andre spill med såpass komplett multiplayer i tillegg til SP som har en så "dårlig" score. Men nok en gang vitner dette til at man har hoppet på bølgen "huff, enda et WWII spill." "Huff, dette kommer jo fra en alt for melket franchise til at vi kan foreta en objektiv vurdering." osv.

  5. Fikk det med i sånn "skolebok" av 08/09 på første dagen. Tror det er bare for de går i VGS, ikke student som i universitet eller noe :)

     

    EDIT: litt sjokka at du får svar 02.59 ett min etter du spør? :p

     

    Egentlig ikke. Jeg tenker ikke over at natten er dagen... Inne i en heftig eksamensperiode :dontgetit:

    *Legg merke til tiden dette er postet på*

  6. 4-5 timer? Damn, kjøpte det i går på Platekompaniet. MEN, 499, med studentrabbatten, så det var vel en 420-430 kr. jeg betalte.

     

    PS: Jeg fikk en gratis Mirrors Edge bag med spillet :)

     

    Studentrabatt? Visste ikke de hadde det. Må man bare vise studentbevis eller?

  7. Hehe, nok et topic som passer godt inn i rekken ser jeg..

    Minner meg om da Sony brukte bilder fra PGR i reklamer for GT.

     

    Dessuten tviler jeg på at de faktisk bruker PS kontrollere. Hvis du ser nærmere på d-paden kan det se ut som det er en av de tusentalls kopiene som er lagd for å koble til nettopp PC. Disse har da svært lite med Sony å gjøre.

  8. Hva med jakt? Jakt har alltid hatt nær tillknytting til det norske samfunnet.

    Jeg var på jegerkurs, og hørte fra kursleder at de skulle ulovliggjøre halvautomatiske jaktvåpen etter årskiftet, hvilken hensikt tror du dette har?

     

    Det oppfordrer jegere til å sikte bedre, og bruke mer tid før de skyter.

     

    I tillegg skal det vel strengt tatt ikke være nødvendig med halvautomatiske jaktvåpen. Man begrenser naturlig nok tilgjengeligheten av de farligste våpnene.

  9. Eneste minusene var at man ikke kunne bruke siktet på våpenet, fiendene tålte for mange skudd, og at politiet så litt vel generisk ut, og manglet karakter og vitalitet.

    Alt det er gjort det vilje, som et del av konseptet.

     

    Hehe, jeg visste jeg måtte komme til å forklare dette her til noen...

    Jeg er fullt klar over at det er gjort med vilje. Men det er fortsatt et minus i mine øyne.

     

    Jeg skjønner at verden har blitt hjernevasket og alle folkene skal være konformister som ikke tåler at folk bryter regler og er annerledes. Men det betyr ikke automatisk at det blir kult at fiendene har dårlig AI, animasjon, og ser helt like ut.

     

    Greit våpnene skal brukes minst mulig, men de kan da heller gjøre det vanskeligere å sikte enn at politiet tåler 3 skudd i hodet. Og siden alt annet er fra realistisk førstepersonsvinkel er det et relativt stort avvik at man ikke også kan sikte med pistolene fra den samme vinkelen.

  10. Merkelig at de gjør samme feilen om og om igjen. At de aldri lærer.

    Problemet er at alle pengene som går til royalties gir stort utslag på salgstallet. Derfor trenger de ikke å bruke penger på å lage et bra spill fordi et stort hollywood prosjekt har mer enn nok markedsføring til å selge det for dem, uavhengig av kvalitet.

     

    De har nok lært at spill med liten utviklingstid, og budsjett stort sett blir dårlige, men lederne av selkapene dømmer kvalitet gjennom salgstall.

     

    Treyarch har dog et godt utgangspunkt i CoD4 motoren, så jeg har tro på at dette er bedre enn enkelte vil ha det til.

  11. Utrolig forfriskende konsept!

    Liker stilen (alle husene ser ut som et kunstsenter), musikken er fengende og stilriktig, og lydeffektene spesielt vinden som blåser når du løper er strålende.

     

    Eneste minusene var at man ikke kunne bruke siktet på våpenet, fiendene tålte for mange skudd, og at politiet så litt vel generisk ut, og manglet karakter og vitalitet.

  12. hvor har det blitt av PLING lyden i M1 når man reloader?

    (skal vel egentlig ikke gå ann å reloade en m1 før magasinet er tomt, eller?)

     

    Jo! Ladeanimasjonen i spillet er til og med korrekt! I motsetning til Brothers in Arms der man bare putter et nytt clip nedi uten å skyte ut det forrige.

×
×
  • Opprett ny...