Jump to content

Gruble92

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Kom hjem i dag.. Måtte kjøpe prepaid sim der borte, ICE var alt for ustabilt dekningsmessig for meg.
 2. Jeg er straks på vei til statene, så det kan jeg snart svare på.
 3. VOLTE har jeg vært på siden dag 1, men takk for forsøket iallefall 🙂
 4. Helt utrolig at det går an.. Jeg hadde komplett, men når de solgte seg til ICE bytta jeg operatør fordi jeg hadde hørt og lest så mye dårlig om ICE. Jeg har et ekstremt forbruk av mobildata, så måtte skaffe meg noe billigere etterhvert, da sjangsa jeg på ICE til slutt likevel..det blir kortvarig.. Hvem byttet du over til?
 5. Beklager sen tilbakemelding.Ingen forandring med VOLTE dessverre.. Jeg blir gææær'n snart. I går ble det sendt 3 smser til meg og de mottok jeg aldri, selv ikke etter restart av telefon. Savner komplett jeg..
 6. Midt i Oslo. Forslaget var først å resette telefonen, det funka ikke. Så fikk jeg beskjed om å slå av telefonen > ta ut simkortet > slå på > skru av > sette inn sim > slå på. Jeg har vært på farten med problemet også, spiller ingen rolle hvor jeg er.
 7. Bytter til ice for ikke lenge siden. Den siste uka har jeg hatt mye problemer. Problem 1: Smser når ikke fram til meg, jeg må restarte telefonen først, noen meldinger kommer ikke igjennom i det hele tatt. Problem 2: det står at jeg har 4G, men ingen nett - må restarte for å få nettet tilbake. Har vært i kontakt med ICE, de har kommet med forslag jeg kan forsøke, uten hell. Det virker som at de har gitt opp og ikke vil hjelpe meg noe mer. Før jeg tar skrittet å bytter operatør igjen, noen andre som har hatt samme problem? Og ble det evt løsning på problemet? Andre forslag?
 8. Jeg har googlet meg ihjel, til og med vært i kontakt med AT&T uten at jeg får svar på det jeg spør om. Kort og greit, jeg skal til USA i 17 dager og siden komplett var "smarte" å solgte seg til ICE, kan det bli dyrt å bruke mobilen der borte. Jeg har lest litt om at det lønner seg å skaffe seg lokalt sim kort.. Jeg har vært innom endel nettsider for amerikanske operatører. Av det jeg har funnet ut så kan man ikke bestille sim til Norge. Så noen med erfaring? Hvor får man tak i sim kort der borte? Flyplassen? Og hvordan fungerer det med betaling osv? Bruker de nano sim der borte? Og når jeg forlater statene, vil jeg jo gjerne slippe å betale på det mer. AT&T henviste meg til å bestille prepaid sim, men de spør jo om sosial security number og mitt "nåværende" 10-siffret mobil nummer på nettsiden der. Hjeeelp Hilsen petter"smart"
×
×
 • Create New...