Gå til innhold

Man-at-Arms

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

557 profilvisninger

Man-at-Arms sine prestasjoner

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvordan fikk du den prisen? Jeg tok kontakt med GC og fikk "tilbud" på epost av Axel Tjemsland. Jeg sendte svar med noen spørsmål og om det er enda billigere hvis jeg binder meg for mer enn 12 mnd. Venter fortsatt på svar etter en uke. Er det noen annen måte å få svar på spørsmål og event svar på om det blir billigere å binde seg for lengre tid? Må jeg ringe noen for å få svar?
  2. Vanlig viftestøy tåler jeg, har tross alt blitt vant til dette etter mange år med PS4. Men det er en "klirrelyd" som er veldig plagsom som irriterer meg, hører den selv med headsettet på. Søkte litt rundt i går og fant ut at Foxconn-vifter har en tendens til å "klirre" konstant - lavt i menyen - høyere under spilling, i motsetning til et par av de andre viftene som er brukt i andre PS5 - modeller, så jeg må event. gå til innkjøp av en annen vifte. Utfordringen er at det ikke er mulig å kjøpe dette via Sony - som jeg vet om, men må skaffes via Amazon eller ebay.
  3. Men er det en vanlig lyd/et vanlig problem? PS support hørte ikke noe feil der..
  4. Min PS5 Digital lager en irriterende lyd hele tiden. Lyden starter når jeg skrur på og blir høyere når jeg spiller. Lyden vedvarer og er ekstremt forstyrrende og irriterende. Playstation support sier at de ikke hører noen uvanlige lyder. Er dette en vanlig lyd i PS5? Skru opp lyden, videoen har lav lyd. Irriterende lyd PS5 digital~2.mp4
  5. Så jeg må ikke ha noe utstyr fra GC i det hele tatt, bare bestille linje og så betaler jeg mindre per måned uten å måtte bytte utstyr?
  6. Takk for god og relevant informasjon, @voident 🤠👍 Da skal jeg vurdere å bytte til GC for å spare noen kroner!
  7. Hvordan finner jeg ut hva slags fiber jeg har da? Vil nødig binde meg i 12 måneder selv om jeg sparer et par hundre i måneden hvis jeg får en ustabil linje.
  8. Er det noen som har erfaring med å bytte ut telenor med globalconnect over Telenors fiberkabel? Jeg ser at folk har ekstremt forskjellige syn på Globalconnect (og forsåvidt også Nextgentel) som leverandør, men jeg er usikker på hvor mange erfaringer som gjelder over fiberen til Telenor. Noen som bruker Globalconnect og kan sammenligne deres utstyr og funksjon med Telenors? Jeg trenger kun modem, og skal ikke ha tv-utstyr, kun internett. Jeg har hatt telenor i 1 år nå, men skulle gjerne byttet dem ut for å spare noen tusen i året, men vil ikke ha et produkt som fungerer dårligere enn Telenor.
×
×
  • Opprett ny...