Jump to content

Pac

Medlemmer
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

426 profile views
  1. Hver gang jeg ser på oppskrifter på feks indisk mat på youtube så anbefales alltid kyllinglår over bryst. visstnok bedre på å ta i mot smak via feks mariader og slik, også er det visst et mer smakfullt kjøtt. Men jeg har prøvd å bruke det 2-3 ganger og alle gangene har jeg bare fått et resultat som er ganske gummiete og ekkelt i konsistensen framfor brystfilét som blir fast og fin. Er dette vanlig med lårfilet eller har jeg kanskje tilbredt det feil evt fått dårlig varer?
  2. For et par år siden spiste jeg en biff på fridays og fikk siderett som var noe lange brokkolier i en kremete, fløteaktig saus med god hvitløkssmak. Noen som kjenner til denne og vet hva slags rett dette er og eventuell en oppskrift på noe slikt?
  3. Halve tiden har det gått på landeveier i 50-80, og andre halvdel på motorvei i alt fra 100-160. Masse mønster igjen, men.. Kjørt sikkert 10-15.000 km. Hvis det er kun stor slitasje det går på er det greit, for dekkene ser kjempefine ut enda. Tenkte mer på om gummien blir rar eller mister evnene sine.
  4. Har brukt et sett piggfri vinterdekk gjennom hele sommeren nå. Blir de ødelagt av det? Kan jeg bruke de igjen i vinter eller vil de ha degradert seg veldig? Tenker hvis de er designet for kald asfalt/is/snø også blir brukt på stekvarm asfalt om sommeren så blir jeg redd for at de bare er kast nå. Eller tåler de det?
×
×
  • Create New...