Jump to content

I-T bro

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

401 profile views
 1. Jeg har jo snakket om dette her en tid. Integrasjon av netøkonomi, og filsystem. .Coms burde heller være en filkatalog, uten unødvendige logins og integrert med netcurrency. Og korrekt indeksert, slik at man kan gå inn på emne eller regionalitet, og se filnyheter der. Det ville være en ekte informasjons-teknoligi optimal. Facebook har jo tidligere snakket om en netcurrency og nå operativsystem. Det heter jo egentlig ikke operativ-system. Det heter Interface System, altså et interface mellom software og hardware. Og begrepet skiller mellom f.eks IE integrasjon eller ikke i Windows. Jeg er imot dette. Det mener mange er et "O S", men dette er jo feil. Om facebook går rett vet jeg ikke, men denne ideen er ihvertfall rett tenkt ut, med erfaring i I-T siden 90tallet, og uten amerikanske særtrekk som Osiris, som jo er en treiging i I-T sektor Som man jo ser på MS windows, som fremdeles ikke har realtime, eller perfomance som Unix hadde allerede lenge før, også med X window system, noe som fungerer bedre enn windows enda i dag med prioritering av X-tråd. (Og prioritering fungerer enda ikke i Windows). Jeg forslår også I-T partiet! I-T er en stor drivkraft og kan være foregangsfigur for rettferdige arbeidsforhold og lønn, Og den diskusjonen kommer før eller siden, og vi vet ikke hvor facebook står der heller. Et ikon med ansiktet hans på er vel heller kjedelig ihvertfall. Heller I-T Coins kanskje? Fred.
 2. Vi lever i et post-68r samfunn, og lsd-guden kreves av politikere. Men er det faktisk noen som tror på den? Den islandske stavningen Guð, er jo faktisk helt den. Burde Norge tror på den istedet, eller er politikerne faktisk schizophrene? Guð, spiritual liberty or madness?
 3. Alan Wake var jo laget av sceners. Hør scener musikk her: https://www.youtube.com/channel/UCi7TCodsP4Y4UTuIigrG9GQ
 4. Mann er du morfin dement? https://www.youtube.com/watch?v=siIbXbanIMw Det nytter ikke å bortforklare Microsoft mangel på kvalitet i Windows med "general purpose".
 5. Working priorities er working priorities. Evt, mangel på språkkunnskaper er vel dere to. Altså det å sette en proess-prioritet opp eller ned, slik at den får tildelt CPU mere eller mindre. Dette fungerer ikke i windows, og har fungert i Unix hele tiden, og slik unngår man tusenvis av "tweak" applications, og processkilling på windows.
 6. 144fps lol. Minimal psychovisual noise rate er fremdeles 72.7. Og høy CPU frekvens er nok avgjørende for et "raskt" OS. Andre features velger du etter behov.
 7. Win1.0 hadde heller ikke working priorities.
 8. Kontaktflate i 2019 er vel ganske ut.
 9. Terry Davis var vel akkurat kristen. Selv tror jeg på The Void, owner of all transcendent attributes.
 10. Noe du tror på? Jeg har prøvd dette, etter mange vinkler på filosofi og religion, og fikk det til å fungere best. Zén og absolute reality, og jobbe med seg selv, rengjøre sitt sinn, akseptere en virkelighetskonseptologi som er bra nok, og troen på The Void, owner of all transcendent attributes, er jo universiellt og kompatibelt med alt som skulle være av reel religion. Men Kristendommens Guð som kun er treenig, faller vel ut. Her er jo The Void mye mere monoteistisk. - The Void Has No Company. Hva synes du?
 11. Microsoft løser sjelden noe og deres windows system har ikke engang real-time prioritering på tråder, eller noe særlig prioritering i det hele tatt, resulterende i 1000 tweak apps, for å slå av bakgrunnsoppgaver etc, noe folk gjør kontinuerlig i windows. Vi møter Amerikansk kultur og deres kristendom, og spør hva vi kan gjøre med saken selv, i denne debatten.
×
×
 • Create New...