Gå til innhold

Xaser

Medlemmer
  • Innlegg

    342
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xaser

  1. Dette kjem an på bruken. Du har rett dersom ein ikkje ynskjer å bruke avtalegiro. Men med avtalegiro og epostfaktura (One Call) kan ein berre lese fakturaen og gløyme den. Med avtalegiro og efaktura (Telenor) kan ein også berre gløyme fakturaen, men ein må bruke bankid (evt. Mine Sider") dersom ein ynskjer å sjå den.

     

    Eg bryr meg eigentleg lite, men tykkjer det ville ha vore ein fordel med alle tre mogelegheitene på ein gong i same selskap slik det er hos f.eks. kraftleverandøren Gudbrandsdal Energi.

     

    Nei om jeg ønsker å vite min faktura bruker jeg fakturaappen, den gir meg nøyaktig, til en hver tid oppdatert forbruk, spesifisert faktura og priser med et tastetrykk på mobilen. Evt. jeg kan gå på Mine Sider på hjemmesidene deres og få spesifisert faktura eller jeg kan logge på bankappen med lesetilgang (ikke behov for bankID) og lese av fakturaen der. Alle disse alternativene enklere enn å lete opp en epost for fakturaen. Telenor 5-0

    • Liker 1
  2. Og så plutselig så handler krig om å ha den kjappeste og mest accurate aimboten. "USA kjemper med å få programmert en kjappere aimbot.""Aimbot massaker i Washington""Person funnet med ulovlig aimbot programvare i Oslo"

    Krig handler allerede om det. Alt annet enn fotsoldater har allerede avanserte aimboter. En moderne stridsvogn/jagerfly/ubåtduell avgjøres i stor grad av hvem som har de beste aimbotene (måldata utstyr, radar, infrarød, missil guiding, sonar osv) og mottiltak mot aimbot.

     

    Ut i fra markedsføringsvideon er systemet ment for jakt og baneskyting. Men jeg vil tippe det vil bli brukt i fremtidige snikskytersystem. Det interessante der er om det vil kunne gjøre spotteren unødvendig...

     

    For jakt er dette et veldig godt system da det vil kunne redusere antall skadeskytinger så jeg ser det som en positiv utvikling. Men vi må vente en del år før prisene reduseres nok til at det kan bli aktuelt for den allmenne jeger.

     

     

    Veldig misvisende overskrift her. Siktet blir automatisk stilt inn riktig, men det er fremdeles skytteren som må sikte, og faktisk skyte godt. Dette kan muligens hjelpe folk som ikke er gode til å skyte i utgangspunktet, å skyte bedre, men man må fremdeles lære å skyte på gamlemåten.

     

    Videoen snakker om at det hjelper mot nappavtrekk så den er nok ikke så missvisende. Siden systemet blokkerer skudd som ikke er på målet antar jeg de verste nappavtrekkene og rykkbevegelsene blir blokkert.

  3. Er ikke enig med at det er et villkort. Dette var ingen tilfeldig oppdagelse og det var noe som var forventet etter kvantemekanikkens lover og kunnskapen om de andre formene for magnetisme. Eksperimentet som beviste eksistensen av tilstanden var designet nettopp for å skape et materiale med tilstanden(og så måle det).Teorien er eldre, fra kilden:

    Philip Anderson, a leading theorist, first proposed the concept in 1987
    .

     

    Villkort for oss vanlige dødelige (de fleste av oss viste vel uansett ikke om antiferromagnetisme eller at "vanlig" magnetisme heter ferromagnetisme for den del), men forskere er "kjedelige" og lager teorier om ting lenge før de bevises.

     

    Det var dog et villkort som kom med i oppdagelsen, fra kilden:

    Through its experiments, the team made a significant discovery, Lee says: They found a state with fractionalized excitations, which had been predicted by some theorists but was a highly controversial idea. While most matter has discrete quantum states whose changes are expressed as whole numbers, this QSL material exhibits fractional quantum states. In fact, the researchers found that these excited states, called spinons, form a continuum. This observation, they say in their Nature paper, is "a remarkable first."
  4. Spionasje handler ikke så mye om kriger som det handler om stjeling av teknologi og utlevering av diplomatisk sensitiv informasjon. Selvfølgelig må man være forsiktig mtp. dette iforhold til Kina da vårt forhold til dem er markant forskjellig enn med USA som en alliert. Det handler ikke om hva vi måtte mene om USA eller Kina er trusel for verdensfreden, men om våre egne teknologiske, geopolitiske og diplomatiske interesser.

  5. Dette høres veldig bra ut. Den spilleren Neil viste fram der var klumpete, men det skulle være en av flere så kan satse på at det kommer noen som er mer stilige.

     

    Nå ser jeg heller ikke vitsen for at de vil være supersmå. Om du skal ha noe smått som du har med deg over alt vinner mobiltelefonen + øreplugger uansett som avspillingsutstyr. Om du vil ha ordentlig lydkvalitet bruker du uansett store klokker som DT770 slik at det uansett blir klumpete så en enhet på den størrelsen Neil viste fram går fint nedi lomma eller sekken.

    • Liker 2
  6. Awsm film, kan bli bra, men veldig synd at du ikke kan spille begge sider. Når jeg leste overskriften tenkte jeg "yes kan bli kult å spille månenazi, fly ufo og bli bombadert med latterlig propaganda". Men nei, blir nok bare typisk skyte nazister spill.

     

    Savner dog klassiske romskytespill og de forskjellige romskipene til nasjonene i filmen var varierte og morsomme så kan bli bra. Å fly Mir må bli bra.

  7. Spørs jo bare hvordan spillet er bygd opp (fokus, detaljnivå osv.). Er det et økonomi/emperie-fokusert spill som Viktoria så ja. Er det et krigsfokusert spill som HoI så nei, da er tidsrammen perfekt. Tidsrommet er perfekt for å fokusere på Napoleonskrigene fordi spillet da kan ha det riktige detaljnivået for dette med enhetstyper, terreng, vær, våpenteknlologi, logistikk o.l., samt at man ikke blir for distrahert av ting utenfor krigføringen. Om tidsrammen hadde vært 50 år måtte man tatt mye mer hensyn politisk, økonomisk og sosial utviklingen som hadde gått ut over detaljnivået og fokuset på krigføringen.

    • Liker 1
  8. ...tjener i stedet inn penger ved salg av helter, ferdighetsøkende runer og kosmetiske kostymer.
    Det er feil. Det er ikke mulighet for å kjøpe runer med ekte penger, bare ingame money som man tjener gratis ved å spille. Riot har bestemt det slik at man ikke skal kunne kjøpe "makt" med ekte penger ;)

     

    Morsom du. Jeg mener... du kan jo IKKE kjøpe nye champions med ekte penger. Har du også lagt merke til at de championene som er sterkest koster mest RP&IP? Tilfeldighet?

     

    Falskt. De nyeste championene er dyrest. Nye champions er oftere underpowered enn overpowered. (Selvsagt er de ikke testet fullt ut enda så kan ofte være litt ubalansert i den ene eller andre retningen).

     

    Champs som er sterkest nå (FOTM champs) er gamle champs som koster lite slikt som f.eks. Malphite, Jax, Morgana, Vlad, Kennen, Nocturne, Shen, Karthaus, Anivia, Kogmaw o.l. FOTM champs bestemes ofte mer av hva metagame er for øyeblikket enn av det Riot gjør. Ulike champs er og sterk og svak på ulike skill nivå

×
×
  • Opprett ny...