Gå til innhold

Gene

Medlemmer
  • Innlegg

    435
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gene

  1. Hai!

     

    Kjære hiphop-elskere, jeg trenger tips! Jeg har nylig fått øynene opp for sjangeren og leter nå stadig etter nye artister og album. Så langt har jeg virkelig blitt tilhenger av Atmosphere, Aesop Rock samt litt norsk Klovner I Kamp. Så nå er jeg på utkikk etter nye impulser som holder seg litt i samme gata (hvis man i det hele tatt kan si det om nevnte artister :whistle: ), så hvis noe har noen virkelig hotte anbefalinger, tar jeg gjerne imot PM, eller bare tilbakemeldinger i denne tråden. Det hadde vært awesome.

     

    Fred!

  2. Gene: Altså, jeg snakket om det å være i et forhold kontra å være singel, isolert sett. Alt det andre greiene det snakkes om i den tråden her er faktisk ikke noe som er eksklusivt forbundet med hverken det ene eller den andre.

     

    Som nå f.eks at Yavel nevner det at det er ganske ensomt å kun være med dama, mens single kan være mer ute med venner... Vel, det kan man da når man er i et forhold også. Man er i et forhold... Man er ikke blitt siamesisk tvilling med dama. Vil man ut å treffe kompiser, så gjør det da, det er ingen som kan nekte en å gjøre det.

     

    Slipper å møte svigers gjør man visst også, når man er singel. Vel, man MÅ ikke møte svigers når man er i et forhold heller. Man velger faktisk helt selv hva man skal gjøre og ikke.

     

    Dog, forhold handler om å gi og ta. Dette forutsetter naturlig nok at man til en viss grad må ofre noe av den egotrippen man helst gjerne skulle vært på. :)

  3. Det er kun en fordel å være alene hvis man faktisk ønsker å være alene.

     

    Må nok si meg litt uenig i det du sier her. Alt har sine fordeler og ulemper, og det viktige er å fokusere på det som er positivt med sin nåværende situasjon. Mange som akkurat har kommet ut av et langt forhold vil ikke nødvendigvis hoppe ut i noe nytt og seriøst bare fordi det er det som visstnok skal være best. Det er en unik mulighet til å oppdage hva annet livet har å by på.

     

    Hvis man ikke ønsker å være alene, kan det i like stor grad være et resultat av glorifisering, som noe annet.

    • Liker 2
  4. Dette er jo din mening. Det er ikke nødvendigvis andres mening. Sikkert mange som trives bedre som singel enn i et forhold.

     

     

    Jeg uttalte meg på generellt grunnlag, og ikke utifra mine egene preferanser. De aller fleste foretrekker et godt og velfungerende forhold fremfor å være singel, selv om man selvfølgelig finner de som ikke gjør det også, men disse utgjør ikke akkurat noen voldsomt stor andel av befolkningen.

     

    Må da gå an å uttale seg generellt, uten å måtte ta med alle unntakstilfellene alltid. Alle vet at de er der uansett.

     

    Å kom igjen da KongKebab, du skjønner da du og at dette er en tråd for å muntre opp single folk og la oss se lyspunktene i vår tilværelse. Men neida, du skal selvfølgelig komme og være mr. Buzzkill og smøre i trynet på oss hvor godt det er å være i et forhold. Newsflash, de fleste kjenner til fordelene med å være i et forhold, nå vil de ha fordelene med å være alene! :p

  5.  

    Tallskalaen, som folk på sjekketråden hele tiden drar frem, er i mine øyne mye verre enn denne lista.

     

    Men de får ingen grilling......

     

     

    Sånn rent bortsett fra at de har en egen tråd dedikert til de som ikke er enig, mener du?

     

    Du burde gå til et forum med jenter istedet, TS.

     

    Ja, gud forby det å få gutters perspektiv på saken, det kan jo være ubehagelig. Det er det jeg syntes er så flott med internett og slike forum; spør man om noe, får man dønn ærlige svar. Hvis man ikke liker det får man heller spørre noen andre.

    • Liker 2
  6.  

    ...og må miste jomfrudommen sin til en random stygg jente i fylla fremfor mange fine netter med drømmedama si, og sitte foran pcen fremfor å feste med henne og vennene hennes.

     

     

    Unskyld meg, men er dette virkelig slik du tror verden fungerer? Alle har vi vel hatt våre "ungdomscrush" som vi aldri fikk. Det gjelder meg og, men jeg endte absolutt ikke opp med å miste jomfrudommen min til en random stygg jente. Jeg mistet den til en person som jeg senere kom til å elske og var uendelig mye bedre for meg enn de overfladiske småforelskelsene fra tidligere.

     

    Du trekker merkelige slutninger, var egentlig bare det jeg ville si.

     

    TS: Gi ham en sjanse hvis du liker ham, ikke hvis du tror du gjør ham en tjeneste. Det er visst det vi kaller en bjørnetjeneste.

  7. Sånn tur ville jeg blitt utrolig glag for!

    En del folk setter kanskje pris på mer materielle gaver som f.eks

    xylofoner eller lignende, men det er lite som slår romantiske storbyferier.

     

    Ellers kan jeg jo nevne at jeg ikke ville brydd meg serlig om jeg selv har måtte punge ut en liten slant.

    Rikelig med tid til å gjengjelde en slik tanke, og det ER jo tanken som teller.

     

    Blir han sur, kan du jo slå i bordet med at det i stor grad er en gave til deg selv og!

    Romantisk blir det uansett!

    Alt kommer nok til å gå bra ;)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...