Jump to content

Siilverpants

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Hei, jeg har passivt brukt en Gekko hybridsykkel til og fra jobb de siste par årene, har nå et ønske om å satse litt hardere på treningen og dra inn noen langturer på asfalt, f.eks runden rundt Byneset i Trondheim om noen er kjent her. Denne runden er på ca 50 kilometer fra der jeg starter og avslutter. Er det håpløst å drive med slik trening med hybridsykkel? Oppnår man mer effektiv trening om man bruker en racer/landeveisykkel?
  2. Jeg har aldri handlet aksjer før, kun spart i diverse fond og er relativt amatør på området så jeg håper det er greit jeg stiller et par spørsmål her i denne tråden Har lest div artikler på nett og innlegg i forum om hvordan man bør handle aksjer, men en ting jeg ikke helt klarer å finne svar på er hvor mange aksjer det kan lønne seg å kjøpe, for en i min posisjon. Jeg har ca. 2000 kr å skyte inn nå, og så ca. 1000 kr i måneden utenom feriepenger, skatt til gode og julebonuser. Disse ekstra beløpene blir fort en 100,000 kr i året som jeg har "til gode", frem til nå har jeg som nevnt spart i div fond men også betalt ned boliglån. Jeg ser for meg at jeg ikke vil bruke mer enn de 2000 kr jeg har nå, pluss en 1000 lapp hver måned. Er det da i det hele tatt noen hensikt i å handle aksjer? Jeg nevnte Lerøy i et svar litt lengre opp her, for 2000kr får jeg kjøpt 15-20 aksjer hos dem, tenker at ja det kan bli noen kroner av det, men det blir jo ikke voldsomme beløp med så få aksjer? Jeg har ikke kjempe lyst til å risikere alt for mye, jeg er relativt ung, er nybakt far og trenger å etablere familien min, derfor vil jeg ikke bruke mer enn beløpene jeg har nevnt.
  3. Betale ned boliglån, men også øke boliglån (kjøpe større leilighet) Spare mer, samt sette meg inn i fond og aksjekjøp for å tenke på langsiktig sparing.
  4. Hva med sjømat, da spesifikt Lerøy? De har jo vokst, og butikken vokser fremdeles
×
×
  • Create New...