Gå til innhold

Simkin

Medlemmer
  • Innlegg

    9 289
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Simkin

  1. Bare å kjøpe hele armen, ikke noe å spare på hvis du ikke har verktøy til å presse av gammel foring. Med mindre bolten i den fremre foringa butter i noe på vei ut, så er det en ganske rett-frem jobb.

  2. Betroz skrev (10 timer siden):

    Bare synd at iPhone 12 har bare 2815 mAh batteri og 60 Hz skjerm. Det samt at for samme prisen for 128GB lagring, så får man 256GB med Galaxy S21 (og mer RAM). Dette vil nok endre seg med iPhone 13, men den er en del måneder unna.

    Nå er jo iOS bedre optimalisert enn Android, så vil nok si iPhone klarer seg mye bedre med mindre batteri og mindre mengde ram enn Android telefoner. (YouTube battery drain tester viser jo også dette) Jeg har hatt kun toppmodeller av Samsung siste åra, inkl toppmodeller av både Sony og LG, og har fremdeles en Samsung Note10 sammen med en 12 Pro Max, mens kona har en iPhone 12, og kan ikke si noen av de hadde trengt noe større batteri eller mer ram.

    120Hz skjerm, tja, jeg brukte heller full oppløsning og 60Hz på min S20 Ultra enn å kjøre 120Hz, ikke noe must for min del på en mobil.

    • Liker 1
  3. N o r e n g skrev (På 15.2.2021 den 13.01):

    Tja, det er meget mulig at dette stemmer bra for deg, men jeg husker godt at vinteren 2009/2010 var ganske kald. Det er til og med en Wikipedia-artikkel på det: https://no.wikipedia.org/wiki/Kuldebølgen_i_Europa_2009–2010

    Vinteren 2019/2020 og 2012/2013 var forøvrig milde.

    Sommeren 2020 var forøvrig ikke spesielt varm: https://verstat.no/2020/09/01/hvordan-ble-sommeren-2020/

    Hvis du ber meg tenke på varme somre er det 2018 som dukker opp først, og 2006 var også varm.

    Hadde det vært så enkelt å forutsi klimaet tror jeg meteorologene hadde påpekt og forklart dette for lenge siden.

    2010 og 2014 var også varme, husker sommeren 2014 var veldig varm her.

  4. Marzo skrev (5 timer siden):

    Ironien her er vel at Tesla P85D "bare" hadde 469hk og 0-100 tid på 3,6 sekunder målt i den virkelige verden :)

    Det er vel ikke helt riktig, men Tesla "oppgraderte" batteriene underveis i det stille når de fant ut at Ludicrous ikke klarte det som ble lovet. Så vidt meg bekjent klarer V3 batteriet det.

    V1 og V2 batteriene klarte ikke å levere nok strøm til å klare Ludicrous.

    Dette gjald i værtfall P90D, og jeg tror også P85D, men jeg kan huske feil :)

    • Liker 2
  5. MariusJS skrev (19 minutter siden):

    Stemmer, det er ett generelt 3090 og 3080 problem, hilsen en som har 3+ av hvert kort ;)

    Og høy temp behøver ikke være noe å bekymre seg over, så lenge kortet ikke throttler veldig ned eller man skulle nå 120c.

    jeg hadde en 3930k på 4.8ghz på et X79 kort noen år tilbake med vrm temp på langt over 100c ved belastning, det oppsettet fungerte helt smertefritt de årene jeg hadde det.

    • Liker 1
  6. Theo343 skrev (2 minutter siden):

    Ah ikke sett det issuet med Strixx før nå. Men de fleste som kjøper Strixx gjør det jo for å vannkjøle det og tweake :) ergo problem solved.

    Mener en del kjøpte vannblokk som går på begge sider av kortet? Usikker.

    Also TUF fra samme tråd:

     

     

    Mens en annen;
     

    Sitat

     

    I'm also currently mining on my  ASUS TUF 3080 OC. I tried your clock & power settings, but my VRAM temp is still 100-102c. Any idea as to why this is?

    (my ambient temp is 22-24C btw)

     

     

  7. MariusJS skrev (44 minutter siden):

    Flere som har meldt om varmt minne i spill også (må spille spill som faktisk drar litt GPU kraft og spille litt lengre enn 5 minutter da)

    Poenget er jo at du har påstått det ikke er noe problem, men så nekter du å bevise det ;)

    Da tok jeg et kjapt google søk, noe jeg skulle gjort tidligere så hadde vi sluppet dette fjaset her.

    og... det ser vitterligen ut som at ikke bare FE kort har problemer med høy VRM temp, men en rekke AiB kort

    Som f.eks ROG Strix 3090 med 110c

    Sitat

    The same issue on ROG Strix 3090, 110C on memory junction. I will try to replace thermal pads, but how to transfer heat from backplate to radiators? Very nice BS thermal design ASUS.

    https://linustechtips.com/topic/1299399-hot-news-more-like-hwinfo64-now-shows-hot-vram-for-rtx-30803090/

     

  8. MariusJS skrev (4 minutter siden):

    Flere som har meldt om varmt minne i spill også (må spille spill som faktisk drar litt GPU kraft og spille litt lengre enn 5 minutter da)

    Poenget er jo at du har påstått det ikke er noe problem, men så nekter du å bevise det ;)

    JEG har ikke hatt noe problemer med kortet, om folk har problemer med varmt minne i mining så er det en bekymring jeg ikke har.

    Jeg har ikke noe behov for å sitte å ekstremteste kortet i furmark, jeg tester OC i 3dmark.

  9. Salvesen. skrev (2 timer siden):

    Mulig bilen konstant holder batteriet opp i temp når det er så kaldt da.

    Jeg ser nå (eller, jeg har jo sett det før nå som det er så kaldt, men ikke tenkt så mye over det) at en liten del av batteri ikonet er blått helt til høyre, det betyr vel at det ikke er tilgjengelig før batteriet er varmet opp. Bilen er nå ladet til 92%, men det står 88% i appen, feltet mellom 88% og 92% er blått.

    Da er vel forklaringen der.

  10. Salvesen. skrev (22 minutter siden):

    Om det står Waking up så over den. Finnes folk som har målt over 80 dager med bilene sovende og fortsatt ikke på bunn. Tror jeg så målingene på reddit. Så skal ikke gå mye. Merker ikke noe nedgang på min bil når den sover nå og det er ekstremt kaldt om dagen(vestlands ekstremt 😅) så det virker rart!

    Ja da sover min. Det går nå nedover her mer enn normalt, som sagt vært bikkjekaldt her nå med rundt 20 minus i en måned. 24 minus her nå. 🥶
     

  11. Salvesen. skrev (16 minutter siden):

    Men sjekker du at den faktisk sover? For det er ikke rett frem. Sentry må av og ofte andre innstillinger. Kan gjøre api kall til bilen å sjekke state uten å vekke den. Når den først sover så bruker den så og si ingenting. 

     

    Jeg skal selvfølgelig ikke si det helt sikkert, annet enn at når jeg skal forvarme før jeg drar, så tar det tid før bilen vekkes i appen, jeg går ut fra et den da faktisk sover. Sentry er av. På sommeren så går det ikke noe strøm over natta her hjemme eller på jobb, i kulda nå gjør det det.
     

  12. BadCat skrev (14 minutter siden):

    Like greit at de ikke selger FE i Norge. Bare elendigheten. Ganske mange som plages med throttle på 3080 fordi minnet går varmt.

    De som hater seg selv kan kjøpe FE eller Gigabyte.

    Mitt 3090 FE holder seg både kjølig og stille, og av tester jeg har sett er 3090 FE blant de beste kjølemessig og støymessig. 3080 FE derimot er motsatt, blant de dårligste. Mitt kort bikker sjelden 60c og viftene hører jeg knapt.

  13. Kryptodebunker skrev (7 minutter siden):

    Det er for dyrt og upraktisk for Nvidia å selge Founders Edition til Norge. Vi har for gode retteigheter med 5 års reklamasjonsrett. Derfor kuttet de Norge ut. 

    Jeg vil heller tippe at produksjonen/tilgang er såpass lav at andre land blir prioritert foran lille ubetydelige Norge. Hvorfor skulle 5 års reklamasjonsrett være noe hinder? De alle fleste kort holder vel lenger enn det.

×
×
  • Opprett ny...