Jump to content

Wiikend

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Det er grunner som dette som gjør at jeg ikke legger ei krone i slikt... Det er virtuell valuta, og den kan bli totalt verdiløs, til og med forsvinne, i morgen.
 2. Det er kun Modern Warfare-serien som har holdt meg til CoD i mer enn en ukes tid, så forhåpentligvis blir dette like gøy som de første MW-spillene!
 3. Enig i at Inbox var en enorm forbedring over tradisjonell Gmail, og at det er synd å se den gå. Nå har Gmail likevel fått inn det viktigste for min del, Automatisk sortering og Snooze, så jeg tror Gmail vil bli greit å bruke fremover. Om det kommer flere features fra Inbox blir dette veldig bra!
 4. I bl.a. Høyanger sprer de varmen til andre steder gjennom rør, f. eks. kunstgressbanen slik at denne alltid er tilgjengelig, selv i snøkavet om vinteren.
 5. Noen foretrekker Discord fordi det er veldig enkelt å sette opp en server (er vel et par tastetrykk/museklikk så er du i gang). TeamSpeak krever litt mer tweaking for å gjøre serveren sikker mot hijacking og annen luguber aktivitet, men når du først har gjort dette har du mer kontroll og flere innstillingsmuligheter der. Med tanke på lydkvalitet er både lydcodecen og bitraten omtrent den samme, Opus @ 96kbps. Om du syns TeamSpeak er enkelt å bruke og de du spiller sammen med også bruker TeamSpeak, ser jeg ingen grunn til å migrere.
×
×
 • Create New...