Jump to content

jokka8

Medlemmer
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har alltid tatt det som en selvfølge at jeg vil få redusert tilbakebetaling hvis jeg returnerer en vare på åpent kjøp som har f.eks. bruksmerker. Det er jo ikke riktig at butikken skal ha slik risiko. Når det er sagt, så tar jeg nå langt mer hensyn til emballasje og produktet mtp. åpent kjøp, enn det jeg gjorde før det var vanlig. Uavhengig om jeg returnerer det eller ikke.
 2. Det er et ekstremt tilfelle. Elkjøp har tydeligvis vært veldig kreative kun for å tilby "åpent kjøp". Var ikke klar over dette. sist jeg sjekket så hadde de fjernet garantien helt. Jeg kan jo skrive at jeg også tilbyr åpent kjøp, men kun hvis du ikke har tatt med deg produktet ut av butikken. det blir jo nesten like dumt.
 3. Power er vel den eneste butikken som har åpent kjøp nå? De 14 dagene som ble nevnt over her, er ikke åpent kjøp, men en lovpålagt angrerett. I praksis så fungerer de mer eller mindre på samme måte.
 4. Ja, har tenkt på det samme selv mtp at det blir nok litt høyt. Men det ser jo bra ut, samt at den øverste skjermen vil bare bli brukt sekundært til f.eks. Spotify og andre enkle ting. Men posten din får meg til å vurdere det på nytt. Finnes det noe ala det Datafriken postet, bare med gassarmer for hver skjerm?
 5. Finnes det skremstativ som støtter 34" og 27" der 27" er montert over 34"? Eller blir det litt tungt for ett bordfeste?
 6. Litt avhengig av oppløsning og instillinger, så er jo MSFS først og fremst CPU-bound. Dette kan forandre seg når det får støtte for DX12, men intill videre, så ville jeg ikke investert i et 3090 for MSFS.
 7. Hvorfor brukes det ikke flere spill som er CPU-krevende i benchmarks? Cities Skylines og Transport Fever er begge titler som kan relativt enkelt få den beste CPU til å gå ned for telling.
 8. 3900x til 4890,- på Power.
 9. Digital Impuls har fysisk butikk, så det er synd hvis de skal gå konk.
 10. Embargo og release er på samme dato?
 11. Takk for svar. Er dette hovedkortet et forniftig valg? https://www.komplett.no/product/1158099/datautstyr/pc-komponenter/hovedkort/intel-socket/asus-prime-z490-p-socket-1200 PCen skal hovedsakelig bli brukt til spill. Har planer om OC, men er ingen hardcore overklokker helller. Derfor tenkte jeg at et litt mer nøkternt hovedkort kan være et godt valg. Men er åpen for inspill. Noen som har forslag til (fornuftig) RAM(32GB)? Har sett Adata's XPG SX8200 Pro 1TB har blitt anbefalt, men nå har prisen steget till rett over 2000. Er den fortsatt et godt kjøp(Med disse prisene, så kan man vel diskutere om noe er et godt kjøp, men men)?
 12. PCIe 4.0 støtte på Z490?
 13. Her er link: https://www.komplett.no/product/1155680
 14. Tror dere det blir sokkelbytte på neste gen?
×
×
 • Create New...