Jump to content

Ballemann1

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

Recent Profile Visitors

658 profile views
 1. Har ikke sendt klage ettersom at jeg selv var enig i avslaget. Men har hørt at noen har klaget på avslaget tidligere og fått tilbud om plass på skolen.
 2. Hadde egnethetsvurdering for to dager siden! Føler det gikk ganske greit i motsetning til hvordan det har gått de 2 tidligere årene. Nå blir det noen nervepirrende uker med venting framover!
 3. Tror 53,5 vil holde i massevis hvis du har søkt bodø. Har 51,4 selv og begynner å tvile litt på at det ikke kommer til å gå i år heller..
 4. Fikk mail om egnethetsvurdering nå
 5. Hva tror dere snittet blir for å bli innkalt til egnethetsvurderingen?
 6. Har 51,4 selv og har bodø som førstevalg. Håper for gudsskyld at det skal holde😅
 7. Ja sto på egnethetsvurderingen første gang jeg søkte men da hadde jeg ikke godt nok snitt. De to siste årene har jeg derimot røket på egnethetsvurderingen men hatt godt nok snitt for å komme inn. Blir ikke overrasket om det blir snudd om på dette i år med tanke på antall søkere.
 8. Noen som vet hvor mange som har søkt phs 2021?
 9. Ja tusen takk for den positive inspirasjonen! Vi får håpe på det beste!
 10. Haha ja den var vanskelig? et av punktene er jo Modenhet og at du er trygg på deg selv. Føler ikke at jeg nådde opp til dette punktet i og med at nervøsiteten fører til at jeg hadde ufullstendige setninger og gjentakelser. Når intervjuet foregår over telefonen er det nok spesielt viktig at man unngår dette?? fjerde året jeg søker og er veldig lei av å gå igjennom hele opptaksprosessen på nytt og på nytt. Føler derfor det er så så mye det står på som fører til at jeg blir så nervøs. Men på den andre siden er der jo politiet som er drømmen min og vil ikke slippe for lett på den...
 11. Sitter selv med en utrolig dårlig og uggen følelse etter intervjuet. Mumlet og var utydelig. Vanskelige spørsmål. Nervøsiteten tar overhånd så må nok søke på nytt i 2021
 12. Trur ikke det er lov å si direkte hva de spørr om da det skal være likt for alle og ingen ska ha mere fordel for å stå.
 13. Spennende! Føler dere at dere fikk vist fram deres beste side over telefonen? Gikk tiden fort?
 14. Er selv innkalt til intervju. 4 året jeg søker. Første gang jeg hadde sjans å komme igjennom på karaktersnittet inn var i fjor, men da røyk jeg på egnetshetsvurderingen. Er veldig nervøs når det kommer til dette i år da jeg føler det kan bli vanskelig å vise sin beste side og få et godt inntrykk av sensur gjennom en telefonsamtale på 40 minutter? andre som er enige?
 15. Hva mener du med at det blir vanskelig å komme seg rundt intervjuet?
×
×
 • Create New...