Jump to content

Ballemann1

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)

Recent Profile Visitors

885 profile views
 1. Til dere som ikke besto egnethetsvurderingen, for all del ikke gi opp! Dette er selv min femte gang jeg søker og kan gledelig fortelle at det var min tur til å bestå😅 poenget mitt er at hvis politi er drømmen deres, så ikke gi opp! Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid. I mellomtiden tenk over punktene dere røk på og prøv å sette dere inn i hva dere kunne gjort annerledes. Et år går veldig fort og vips så er det nytt søkeår, med muligheter for forbedring!
 2. I fjor husker jeg de sendte ut nesten alle avslag i løpet av en kort stund. Vet ikke om dette er tilfelle i år da
 3. 51.4 her, har kun søkt bodø. Krysser fingrene på at det holder i år! Er mer bekymret for at jeg ikke skal bestå egnethetsvurderingen.
 4. Var selv på intervju igår. Venter veldig i spenning. Tror det blir en lang uke i vente😄 i fjor har de sendt ut avslagene i løpet av noen timer på en dag, så regner med at dette blir tilfellet i år også. Men man vet aldri.
 5. Noen som vet om det går an å få utsatt studiet med ett år dersom man består opptaket og får tilbud om studieplass. Går for tiden andre året barnevern. Hadde vært dumt å droppet ut av studiet dersom jeg skulle komme inn på politihøgskolen?
 6. Noen som vet om bassenget i oslo er 12,5m eller 25m?
 7. Har 51,4. Tviler på at det holder men krysser fingrene for harde livet! Håper 2021 er mitt år! Lykke til alle sammen!
 8. Har ikke sendt klage ettersom at jeg selv var enig i avslaget. Men har hørt at noen har klaget på avslaget tidligere og fått tilbud om plass på skolen.
 9. Hadde egnethetsvurdering for to dager siden! Føler det gikk ganske greit i motsetning til hvordan det har gått de 2 tidligere årene. Nå blir det noen nervepirrende uker med venting framover!
 10. Tror 53,5 vil holde i massevis hvis du har søkt bodø. Har 51,4 selv og begynner å tvile litt på at det ikke kommer til å gå i år heller..
 11. Hva tror dere snittet blir for å bli innkalt til egnethetsvurderingen?
 12. Har 51,4 selv og har bodø som førstevalg. Håper for gudsskyld at det skal holde😅
×
×
 • Create New...