Jump to content

Ballemann1

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Recent Profile Visitors

515 profile views
 1. Ja tusen takk for den positive inspirasjonen! Vi får håpe på det beste!
 2. Haha ja den var vanskelig😅 et av punktene er jo Modenhet og at du er trygg på deg selv. Føler ikke at jeg nådde opp til dette punktet i og med at nervøsiteten fører til at jeg hadde ufullstendige setninger og gjentakelser. Når intervjuet foregår over telefonen er det nok spesielt viktig at man unngår dette🙁🙁 fjerde året jeg søker og er veldig lei av å gå igjennom hele opptaksprosessen på nytt og på nytt. Føler derfor det er så så mye det står på som fører til at jeg blir så nervøs. Men på den andre siden er der jo politiet som er drømmen min og vil ikke slippe for lett på den...
 3. Sitter selv med en utrolig dårlig og uggen følelse etter intervjuet. Mumlet og var utydelig. Vanskelige spørsmål. Nervøsiteten tar overhånd så må nok søke på nytt i 2021
 4. Trur ikke det er lov å si direkte hva de spørr om da det skal være likt for alle og ingen ska ha mere fordel for å stå.
 5. Spennende! Føler dere at dere fikk vist fram deres beste side over telefonen? Gikk tiden fort?
 6. Er selv innkalt til intervju. 4 året jeg søker. Første gang jeg hadde sjans å komme igjennom på karaktersnittet inn var i fjor, men da røyk jeg på egnetshetsvurderingen. Er veldig nervøs når det kommer til dette i år da jeg føler det kan bli vanskelig å vise sin beste side og få et godt inntrykk av sensur gjennom en telefonsamtale på 40 minutter? andre som er enige?
 7. Hva mener du med at det blir vanskelig å komme seg rundt intervjuet?
 8. Ja det er spennende? Hva ligger du på i snitt da? Jeg har 51,4
 9. Andre som er spent på om de blir innkallet til egnethetsvurdering imorgen?
 10. Tror 52 skal holde for bodø/stavern. Mener at phs sine sider skriver de at ca 800 blir innkalt til egnethetsvurdering. Grovt sett vil dt si at ca 2 søkere konkurrer per studieplass. Pluss at noen vil vel ryke pp egnethetsvurderinga?
 11. Det blir spennende! Tusen takk for så gode svar!
 12. Så kuttet fra 1400 søkere til 800 søkere er basert kun på karaktersnitt?
 13. Tror du ikke at pc tester spiller inn som en påvirkning av dette?
×
×
 • Create New...