Gå til innhold

A_N_K

Medlemmer
  • Innlegg

    2 196
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av A_N_K

  1. Ikonene finnes i den såkalte system image list som er en HIMAGELIST med ikonene til hele shellet. Listen henter du ved å bruke SHGetFileInfo som ligger i shell32.dll.

     

    For å hente system image list for små ikoner kan du gjøre følgende:

    HIMAGELIST GetSmallSystemImageList()
    {
     SHFILEINFO sfi;
     HIMAGELIST sysImgList;
     
     ZeroMemory(&sfi, sizeof(sfi));
     sysImgList = (HIMAGELIST) SHGetFileInfo(TEXT("C:\\"), 0, &sfi, sizeof(SHFILEINFO), SHGFI_SYSICONINDEX | SHGFI_SMALLICON);
     
     return sysImgList;
    }
    

     

    Deretter bruker du SHGFI_SYSICONINDEX flagget for å hente ut indeksen fra listen. F.eks slik:

     

    SHGetFileInfo(_T("c:\\minfil.py"), FILE_ATTRIBUTE_NORMAL, &sfi, sizeof(sfi), SHGFI_SYSICONINDEX);
    int iconIndex = sfi.iIcon;
    

     

    Du kan også kopiere iconet til sfi.hIcon ved å bruke SHGFI_ICON flagget. Men vanligvis bruker man listen direkte slik at du slipper å kopiere ressursene når man viser filer i f.eks. en listekontroll.

     

    SHGetFileInfo har mange muligheter så jeg anbefaler deg å ta en titt på MSDN :).

    6434610[/snapback]

    Ikke kommet så langt som til å prøve ennå, men mange takk!

  2. Er det noen som kan bidra med noen tips når det gjelder bygging av Python-ekstensjoner på Windows, spesifikt med distutils? Jeg har lagt inn Visual Studio, men når jeg prøver å kjøre et setup-skript (med alle VS-variable satt i shell) får jeg en lite informativ feilmelding:

    error: The .NET Framework SDK needs to be installed before building extensions for Python.

     

    Skal ikke distutils funke med VC++? Er det evt. enkelt å bruke MinGW istedet?

  3. Noe jeg satte pris på i München var fraværet av sentimentalitet, i skildringen av Avner og laget hans, slik jeg oppfattet det i alle fall. I tillegg synes jeg filmen var et svært godt stykke håndverk.

     

    Edit: Bare så det er klart, uttaler jeg meg kun om mitt høyst subjektive forhold til filmen. München er min personlige favoritt blant Spielbergs filmer, det er ikke dermed gitt at andre trenger å dele mitt syn.

  4. Jasså, hadde liksom ikke Steven blitt voksen da Schindlers Liste ble lagd?  :hmm:

    5584500[/snapback]

    Du har et poeng, men jeg synes denne filmen viste en grad av modenhet som ikke har slått meg med tidligere filmer av fyren. Nå skal det sies at det begynner å bli en stund siden jeg så Schindlers Liste.
  5. Er det noen som har noen tips for hvordan man kan bestemme hvilket C++-ABI et bibliotek er bygd for? Dvs. G++ 3.4 innførte et nytt ABI slik at programvare kompilert med G++ 3.4 og oppover er inkompatibel med programvare kompilert med tidligere versjoner av G++, jeg prøver å distribuere noe programvare binært og skulle ved installering gjerne visst om det gikk an å bruke systemets Qt-installasjon.

  6. Current 93 - How I Devoured Apocalypse Balloon (CD 1) - A Sadness Song

    Må si at dette liveopptaket (faktisk dokumenterer utgivelsen to konserter, én per CD) vokser på meg, i langt større grad enn Cats Drunk on Copper. Sjelfullt presentert, interessante variasjoner i forhold til studioversjoner, spesielt likte jeg det fremtredende innslaget av cello. Dessuten var det et særdeles godt utvalg av låter, selv om det er et par jeg savner.

×
×
  • Opprett ny...