Jump to content

avatar

Medlemmer
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 :)
  1. Hi. Jeg ser etter en passende løsning for litt (enkel) robot-programmering med barna. Har ingen bestemte meninger om hvorvidt det er snakk om biler eller noe helt annet, men det viktigste er opplevelsen barna får av å programmere noe og se hvordan det påvirker en fysisk ting. Jeg har mye erfaring med programmering, så kunne tenke meg en løsning som er fleksibel nok til at vi kan lage noe moro, men som ikke er så komplisert at jeg ikke orker å gå i gang med dette etter en lang dag på jobb. Har ikke lest så mye på Lego Mindstorm (prisen her er vel rundt 3000,-?), men det kunne godt vært et aktuelt prosjekt, men litt i dyreste laget. Kanskje et Raspberry Pi prosjekt med noen ekstra komponenter kunne vært mer passende, og ikke minst mer fleksibelt. Kommer sikkert langt med en Pi med tilkoblede hjul, kamera eller noe annet, men er usikker på hva som er innafor både når det kommer til kostnad, tid og komleksitet. Uansett, alle forslag mottas med takk.
  2. Hei. Vi skal snart arrangere barnebursdag for husets 6-åring. Bursdagene går oftest ganske greit for seg, men opplever noen ganger at jeg ikke har god nok kontroll på situasjonen. Et eksempel kan være at jeg ikke får barna til å høre på beskjed om å sette seg ved bordet for å spise. Ingen alvorlige ting, men noen ganger merker jeg at jeg blir ganske irritert, og slik trenger det jo ikke være. Hva slags teknikker o.l. bruker andre foreldre, lærere o.l. som kan passe i en slik barnebursdag?
  3. Hei. Skjermen på min Samsung S7 Edge er knust, og bør bytter etterhvert. Hva kan jeg forvente at noe slikt vil koste? Er det noen butikker/firmaer jeg bør (unngå) til en slik jobb?
×
×
  • Create New...