Gå til innhold

Hardcore100%

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hardcore100%

  1. Google "Convert FAT32 to NTFS" så skal du finne en pen guide med en like pen kommando som kan gjøre jobben for deg i Windows :p

    Mye hjelp å få i dag gutter, takk for det :) Var en enkel operasjon det der ja. Turte riktignok ikke å kjøre den på WD-harddisken siden jeg ikke har backup, så får vel bestille en ny harddisk! Men nå vet jeg i det minste hva jeg må gjøre. Herlig!

  2. du må ha ntfs-filsystem på den eksterne disken din, hvis du vil kopiere filer over en viss størrelse til den.

    Det rare er jo at jeg som sagt kopierte over første sesongen. Men der er det ikke dobbeltepisoder, forsåvidt.. Så det er enkeltfilene det er snakk om, altså!

  3. Merkelig, ser ut til å fungere nå. Antakeligvis registrerte den ikke frigjøringen på så tidlig stadie, men det er rart uansett. Menmen, da bryr jeg meg i grunn ikke om hva som var problemet så lenge det er i orden ;)

     

    EDIT: Dvs de på 2,58 GB. Jeg kan kjøre mange av de samtidig, men dobbeltepisodene - da får jeg samme beskjed! Hehe, velvel..

  4. Hei! Jeg har lastet ned Prison Break i Bluray-format, og det har gått knirkefritt så langt. Jeg bruker Windows XP på min gamle maskin siden nettet er raskest der kontra den nye bærbare.

     

    Sesong 1, 2 og 3 gikk helt gjennom, og førstnevnte er like stor som sesong 4 (den jeg har problemer med, altså 61,1 GB. Den eksterne harddisken er en standard Western Digital My Book 1TB. Filtypen er legitim og det har ikke noe med det å gjøre.

     

    Jeg har frigjort faktisk 100 GB på den nå nå, men fortsatt er det samme negative respons: "Ikke nok plass. Frigjør data". Noen som vet hvorfor det? Usannsynlig irriterende!!

     

    EDIT: Det går sågar ikke an å overføre selv en episode av gangen, samme beskjed forekommer.. Noe som ikke stemmer her!

  5. Det er en hel del man faktisk ikke fikk svar på i de siste episodene eller i serien generelt. Foruten om de helt enkle spørsmålene, så finnes det også større mysterier som ikke helt ble besvart. Og så har man åpenbart disse

     

    Michael i seg selv. Ingen vet om han faktisk døde. Det eneste vi så var en kortslutning og gnister. At de har en grav er forsåvidt en grei sak, men det er usannsynlig å tro at de fikk liket hans etterpå, og ihvertfall ikke eksportert til Panama.. Greit nok at det mest sannsynlige er at han døde - men døren forblir åpen.

    Andre eksempler på ubesvarte spørsmål:

     

    - Hvorfor fikk generalen dødsstraff? Han satt på gen-pop det vi så.

     

    - Hvordan/hvorfor ble T-Bag overført til Fox River?

     

    - Hvor er Maricruz?

     

    - Hva skjedde videre med Gretchen?

     

    - En med så mange rike thugs som venner som C-Note, hvorfor jobber han i UPS?

    Og så er det en del rare/teite løsninger som ikke helt holdt mål.

     

    - Hvordan kan noen bli tatt for et drap ved hjelp av et overvåkningskamera som ikke en gang viser hvor eller hvem som skytes - og hvordan i all verden evnet ikke Kellerman å trekke i trådene for dette?

     

    - T-bag stoler plutselig på Linc.. Greit nok at han mente han hadde noe å vinne på det, men.

     

    - At Scofield ikke hadde en lurere løsning på ledningproblemet enn å koble det selv. Jeez

     

    Legg til flere eller diskutér, folkens.

  6. Jeg synes ærlig talt det ble halvveis i siste episode. Det har alltid vært en del gjentakelser i PB, men det var i overkant mye. Og så var det en hel del som var.. tja, syltynt. At Sara i det hele tatt ble satt inn i fengselet på ca null grunnlag, at Scofield ikke evnet å finne på en annen og tryggere måte på å koble ledningene på++.. Selv om budskapet var bra og det var en del rørende scener, er jeg nok skuffet på vegne av FB

  7. Matt Olmstead bruker jo det faktum at det gikk utover en del andre uskyldige mennesker som et grunnlag for at Michael fortjener å dø. "For instance, he staged a robbery" wow, hvor ingen ble skadet.

     

    Ser ikke den helt heller jeg, Olmstead. Motivet helliggjør midlene. Men uansett, jeg slår meg til ro med sitatet av Michael. "If we're goin' down, we might as well go down swingin"

  8. Ja, Nevnarion, håper at teorien din stemmer, og at Michael fortsatt lever.

    Beklager folkens!! Den teorien er allerede forkastet av sentrale kilder.

     

    Jeg føler at den beskjeden de sendte mot slutten var feil. Han gjorde sååååå mye, ofret alt for å redde broren sin, og hva fikk han? Ja, han dør. Skal man tro datoen på gravsteinen så fikk han ikke sett sønnen sin engang. Uff... Jeg synes at hvis det er en helt på TV som fortjener sin happy ending så er det Michael.

    Poenget er at det aldri handlet om hva Michael selv fikk. Det var alltid hva han ga alle andre - det medmenneskelige aspektet. Men ja. Bring Scofield back.

×
×
  • Opprett ny...