Gå til innhold

Letti

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

Alt skrevet av Letti

  1. De bakendene er jo enda mer butte enn frontene? Selv om det er SUV'er burde det fint latt seg gjøre å gjøre fronten spissere. Fisk og fly er vel ikke butte foran, iallfall de som er laget for minst mulig strømningsmotstand.
  2. Tidligere trodde jeg at veien til å kunne lage elbiler lå i å minske luftmotstanden, men bilene blir mer og mer butte, spesielt foran. Dette til tross for at de ikke lenger har en stor motor som opptar plassen. Eksempel fra VW og Volvo:
  3. Dette har jeg sett frem til, endelig er det igjen mulig å kjøpe trendy fashion med Holstad™ logo. Eller hva med en mystery pall med godteri til 15000. Han pakker LIVE på TikTok, fyren er jo genial. 👍
  4. Er ikke markedet for solbriller, klokker og klær med Holstad™ på begrenset? Hvem tør å gå med dette?
  5. Noen som har web-linker til video som viser Holstad i aksjon på Tiktok?
  6. https://baatplassen.no/i/topic/97816-da-ble-det-nytt-prosjekt-igjen-hurricane-470-lavbudsjett-morro/
  7. Ut fra erfaringer med E-HS9, en storselger i Norge. Svært lite feil og skulle noe skje fikses det omgående. I motsetning til Tesla, som ofte står månedsvis på verksted i påvente av deler.
  8. Kommer også i El-versjoner, håper vi snart vil kunne kjøpe disse super-lekre bilene i Norge. E-HS9 har vært en kjempesuksess med driftsikkerhet og kvalitet på linje med Porsche.
  9. Fra nylig Dagbladet+ artikkel. Han kommer i blådress, hvit skjorte og med svarte sko så blankpussende at man speiler seg i dem. På venstrearmen har han en dyr klokke. Ikke vanskelig å skjønne at mange vil støtte denne stakkaren, delta i spleis og kjøpe hettegenser med "HOLSTAD" logo.
  10. https://tv.vg.no/video/83013/oljebarna-penger 9 år siden, da han fant opp uttrykket "Høy på meg selv".
  11. Krikkert gjør en enestående jobb for dette forumet, spesielt med tanke på hva han kunne tjent på å, istedet, bruke tiden på jobben.....
  12. Komisk at tråder som handler om stengte tråder og også blir stengt....😀 Men jeg skjønner jo at moderatorer kan gå lei, spesielt om de jobber på frivillig basis. Mottar moderator godtgjørelse, eller er det frivillig arbeid?
  13. Skjønner, mitt poeng var at dere da heller kan bruke arkiv-funksjonen så uvitende medlemmer slipper å bruke tid på å kommentere for deretter å få tråden stengt.
  14. https://www.diskusjon.no/topic/1263254-pro-se-representere-seg-selv-tillatt-i-norge/#comment-26626556 Spiller det noen rolle at tråden er gammel? Isåfall, er det ikke bedre å bruke den arkiveringsfunksjonen som meg bekjent finnes i Invision, så slipper vi å kaste bort tid?
  15. Ok, jeg trodde det var bileier som hadde det juridiske ansvaret, men at ansvarsforsikring dekker det økonomisk. Hva om man kjører uten forsikring og det skjer et hendelig uhell?
  16. Bileiere er jo ansvarlig for skader bilen påfører, selv ved hendelig uhell. Men det regnes vel ikke som straff i juridisk forstand.
  17. Mange takk for gode svar. Det går ikke utover pliktdelsarv. Har et spørsmål til: Om barnet, mot formodning, skulle gå bort, vil da den andre forelderen ha krav på halvparten av midlene jeg har gitt? (Vi er altså skilt)
  18. Ønsker å gi mitt enebarn en pengegave, alternativt forskudd på arv dersom det har noen betydning. Dette en ment for kjøp av bolig og jeg ønsker å kunne ha et ord med i laget når kjøp blir aktuelt. Lar dette seg gjøre juridisk?
  19. I 1985 lanserte Simonsen Elektro en ny mobiltelefon som var så sensasjonelt liten at mange var skeptiske til om den i det hele tatt fungerte, at det bare var en mockup. Ble svært populær selv om prisen med nødvendig ekstrautstyr brakte prisen nærmere 30k.Ca 80k i dagens verdi.
  20. Mange velmøblerte hjem hadde skrivemaskin. Etterhvert var ble det også mulig å få ta i brukte IBM Selectric uten å måtte legge ut flere månedslønner. Med kulehode og rettetast.
  21. Etter å ha vært stengt en periode er websiden nå oppe igjen. Alt av vestlige merkevare-kopier er borte og erstattet med deres eget eksklusive Kina brand, Prikkdans. 👀 Fortsatt ingen opplysinger rundt mva og fortolling, men ut fra de nye leveringstidene kan det se ut som om det sendes fra Norge.
×
×
  • Opprett ny...