Gå til innhold

SpkStrp

Medlemmer
  • Innlegg

    183
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SpkStrp

  1. Hei,

     

    Husvært har gått med på å dele internett med meg. Han har allerede et trådløst nettverk oppe hos seg. Problemet er at jeg kun får inn dette nettet på kjøkkenet (har prøvd med bærbar pc rundt i huset)..

     

    Det jeg lurer på er om det er mulig å kjøpe et trådløst accesspoint som får inn husværtens nett, og deler dette videre til resten av leiligheten?

     

    Er det eventuelt noen produkter som kan anbefales til dette formålet ? På forhånd takk :)

  2. Som topic sier.. Jeg har original deluxe versjon som ea classics.

    Etter en stund låser det seg. I tillegg er det akkurat som om skjermkortet får litt spassmer (det blir lokalt flimmer i øvre del av skjermen etter at spillet er krasjet og man går ut i windows)

     

    Det har aldri hendt at det ikke har låst seg før jeg har gått lei. Det kan gå fra 15 min til en time.. men neppe noe mer. Noen andre som har vært plaget med dette spilleT? Har aldri vært plaget med andre spill.

     

     

    Har abit sr78x hk, [email protected]. 6600gt. (AGP sefF). 1 gb minne, geil.

  3. Hei. (EDIT: HAR WIN XP)

    Har følgende symptomer. Skal reinstallere alt på maskina (ironisk nok), men vil gjerne ha backup av en del viktigte filer først. Når jeg kopierer disse filene, så henger bare maskina seg plutselig (virker som om det er samme fil).

     

    Jeg prøver å kjøre scamdisk (ok scandisk da), det går ok på C: men ikke på d: (krasjer i test 4 på 14%..) Her ligger også filene jeg vil ha backup av.

    c: og d: ligger på fysisk samme disk.

     

    Det som skaper meg hodebry er at jeg har softraidet to hardisker (som ikke har noe med c: og d: å gjøre fysisk), men heller ikke denne partisjonen får gjennomført scandisk.)

     

     

    Lurer på om det skjedde etter at jeg prøvde benchmark på disken med sisandra, det klikket helt og ble aldri ferdig med testen, måtte slå av maskinen til slutt....

    Lurer på om det kan ha med overklokken på cpu'en å gjøre. Kjører 2.6 på en 1.8 nortwood. Det merkelige er at alt har virket fint, selv fear kan spilles i timesvis uten protester.. .hmmf.. irriterende..

     

    Prøver å kjøre recovery fra windows disken nå, uten at jeg tror det hjelper.

     

    Noen som har noen andre forslag?

  4. billig skjermene har som regel bare vga inngang. Tror nesten jeg ville prøvd prisguiden eller lett etter ukens tilbud på diverse webshopper og sett om de har noe billig. Når du sjekker spesifikasjoner så er lystyrke 250:1 sikkert helt greit, men kontrasten bør være "så høy som mulig" etter det jeg har lest. det virker jo som om utseende er nesten like viktig som spesifikasjonene, så det er jo bare å se om du ser noe du liker. Billig skjermene har sjelden innstillinger for høyde osv, så om det er viktig må du muligens gå opp i pris.

  5. det er forsåvidt et ok kort, men så vidt jeg vet har det bare 4 pipelines ? om du gamer en del vil si at et brukt 9800pro til godt under 1000 lappen ville være et bedre kjøp, eller så er jo geforce 6600gt også et bra kort i denne prisklassen (litt bedre en 9800pro ifølge div tester). Det får du nytt til 1200 + frakt. Greit, det er 200 kr mer enn din grense, men jeg synes du bør vurdere det. Kommer selvsagt ann på bruken.

  6. angående presse ny teknologi billig i xbox: Nettopp det med at produktet er så spesialisert gjør det billig. Kan nesten lage hele møkket på en plass, alt er standard og man trenger ikke tenke på oppgraderinger og kompabilitet osv.. Det blir nesten litt som McDonalds VS Den mest ekslusive restauranten i byen.

     

    Sier ikke at xbox360 er dårlig for det, bare et annet produkt. Har god gammel xbox selv :)

  7. Har lenge tenkt at det integrerte lydkortet gjør susen. Har innsett at det gjør nok ikke det. Leste test her på hardware av Audigy 2 value, og fikk lyst på det (billig og bra var vel konklusjonen). Desverre var det få om noen som hadde dette kortet inne, så jeg kjøpte et audigy 4 bulk istedet. Noen som har noen erfaringer med dette kortet ? Tenker spesielt på CPU forbruk.. Håper jeg ikke har gjort noe dumt nå... Som regel så tenker man jo at "4 må jo være bedre enn 2", men i pc verden er det ikke alltid så enkelt...

     

     

     

    Har forresten tenkt å kople det opp mot Thrust sitt 5.1 headset, 751. Har sett alt fra lovprisning av det til kommentarer som "dette er søppel", så det skal bli artig å gjøre seg opp en mening om det selv ;).. er jo bare 300 kr anyway...

×
×
  • Opprett ny...