Gå til innhold

bluescreen

Medlemmer
  • Innlegg

    392
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bluescreen

  1. Jeg har ikke lest igjennom alle postene tidligere her, men den nye prisguiden er helt elendig! Rotete søkefunskjoner, flere varer som ikke vises, umulig å finne varer på søk uten å vite eksakt hvordan modellbetegnelsen er lagt inn i prisguidedatabasen.

     

    Den nye prisguiden kan i beste fall betraktes som en alpha-utgave. Den er jo 10 ganger tregere enn den gamle, og elendig rotete! Fy!

  2. Er det noen som har Intel Xeon E5345 her? Virker som en veldig god prosessor til prisen etter prisfallet (koster nå 3695,-). Den har 4 kjerner og 1333MHz FSB, og bare 80W TDP!

     

    Kan man bruke denne prosessoren i et LGA775-hovedkort, eller er man HELT låst til server-hovedkort (LGA771)??

  3. Jeg har hatt en Acer TravelMate 8100 med 1920x1200 oppløsning, og det fungerte helt greit. Men jeg synes tekst blei i minste laget, og skal man bruke den til redigering av bilder vil man vel helst ha litt bedre skjerm enn det som sitter i en bærbar. Jeg innså etterhvert at så høy oppløsning bare var tull, og 13" med 1024x768 var mye bedre for meg. Smak og behag.

  4. Noen som har erfaring med eller vet om tester av Q965-hovedkort? Har sett etter et mATX hovedkort med 975X-brikkesett til bruk med en Core2 LGA775 prosessor, men ikke funnet noe bra... Noen anbefalinger til kjøp av hovedkort til kombinert media-center/hjemmeserver/spill-pc?

  5. Netgear WNR854T Synes jeg er veldig bra router, har denne selv.

     

    Er veldig stabil,god styrke, har Gbit, fungerer fint med med alle Wifi standarder og N og ser også veldig bra ut.

     

    Bruker denne på en 10/2 mbit linje fra Get og alt fungerer utmerket :)

    7178811[/snapback]

    Kødder du? Er den routeren du har stabil?? Jeg har hatt min i snart 2 uker, og det er ikke mulig å få den stabil... Hva slags firmware bruker du?

  6. hei, har en hiper 580w som jeg kjøpte som demovare på komplett.

     

    Har vert plaget siden jeg fikk den med at det kommer en trafolyd/høyfrekvent lyd av den når maskinen er SKRUDD AV, dette har begynt å bli sykt irriterende ettersom jeg har pc'n på rommet mitt. Har jeg noen rettigheter til å sende den inn igjen og få en ny, eller må jeg bare leve med det?

     

    er det noen måte jeg kan fikse dette på selv?

     

    takker for svar ;)

     

    PS: å trykke på av-knappen på strømforsyningen er uaktuelt, siden det nullstiller biosen..

     

    EDIT: rettet opp litt ;)

    7604320[/snapback]

    Hadde samme problemet med et MIST 500W PSU. Det kommer av noe som heter Active PFC. Det hender disse gir fra seg en høyfrekvent pipelyd når pc'en er slått av. Jeg sendte inn MIST'en til Microplex igjen, men siden de ikke kunne garantere en ny uten denne pipelyden (de mener det ikke er en "feil"), valge jeg å gå for et annet merke.

     

    Og nei, du resetter ikke bios ved å skru av PSU'et bak. Det lille batteriet på hovedkortet sørger for å holde dataene lagret :)

  7. Har du sjekke mulighetene på eksternt usb-tvkort?

     

    Hva slags spec har du, og hvordan er du ellers fornøyd med maskinen? Hvordan er byggekavliteten, vil den tåle mye reising? Hvordan fungerer pennen og Win XP tablet edt? Har du testa med Vista enda? Skulle ikke de fleste vista-versjoner ha tablet-funksjoner?

     

    Har sjekka tablet-pc'er et par dager nå, og det virker som om T4215 er den eneste med Core 2 Duo og mulighet for DVI-ut via docking... Hadde IBM X60 hatt Core 2 og mulighet for DVI, hadde jeg kjøpt den.

  8. Har tre slike selv i RAID5. De henger i gummioppheng, og er så godt som lydløse i mitt kabinett (Antec P180) og har en gjennomsnittlig overføringshastighet som er omtrent 210-220MB/s, hvis jeg ikke husker feil, i følge "SiSoft Sandra". Jeg er fornøyd med disse, men vil nok anbefale gummioppheng.

×
×
  • Opprett ny...