Gå til innhold

Per2019

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

537 profilvisninger
  • HW1

Per2019 sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Brukte debittkort. Tenkte at Elkjøp og andre store norske nettbutikker klarer å løse ting, men det er jo ikke casen. Heretter blir det nok kreditt på alt fordi dette er bare tull. Uansett det som har skjedd har skjedd, nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal få pengene mine tilbake.
  2. 100% ja. Banken jeg bruker så kan du hente kontoutskrift når som helst så var den jeg brukte. Helt likt nå uansett. Har også fått dette bekreftet på mail av banken, at jeg faktisk har blitt trukket dobbelt. Veldig lett å se dette på kontoen også, med at det var et greit stort beløp. Sendt alt sammen en gang til nå, hva hvis de bare fortsette å sier det samme? Ganske håpløst at de ikke klarer å finne disse to transaksjonen i systemet deres. Burde ikke være så vanskelig.
  3. Dette ble sendt 29.12, så svarte dem at de ikke fant transaksjonen på mandag..
  4. Hei. Har en case gående siden 20. Desember hvor jeg bestilte en klikk&hent ordre. Denne ble betalt med en gang, men så fant de ikke varen og ordren ble kansellert. Sekundet ordren ble kansellert så ble jeg trukket igjen. Alt dette har jeg bevis på og har sendt inn til dem. Jeg har fått tilbake et beløp, men mangler enda det siste fordi dem sier at de ikke finner transaksjonen... Nå svarer de ikke lengre meg.. Tips til hva jeg kan gjøre?
×
×
  • Opprett ny...